Özel bir hastanede gırtlak kanseri tedavisi gören; ünlü halk ozanlarından Ali Nurşani’nin kendisi gibi ünlü halk ozanı olan oğlu Engin Nurşani ciğerlerinin enfeksiyon kapması sonucu hayatını kaybetti. 2020 bir tanıdık simayı daha aramızdan aldı götürdü. Ne düşünüyorsunuz?
Halk ozanımız Engin Nurşani hayatını kaybetti. 2020 sonuna doğru bir tanıdık simayı daha aramızdan aldı. Ne Düşünüyorsunuz?
20'li yaşlarında bir programda görmüştüm. Bu yaşta bu yetenek diye düşünmüştüm. Hayat gülmedi yüzüne.. Önce ağır bir trafik kazası gecirdi.. Öyle ya da böyle tam hayata dönmüşken kanser çıktı ortaya.. Çok genç yaşta gitti malesef. Allah rahmet eylesin😞
Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur. Benim gibi bütün müzik türlerinin kaliteli parçalarına hakim birisi 28 yaşına kadar Engin Nurşani ismini duymadı. Belki de çok şarkısını dinledim ama ismini duymadım. Kaybedince değere bindirdiniz 36 yaşındaki adamı. Yokluk içinde öldürdünüz.
Cok üzüldüm engin altin gibi cocuktu büyük kayip bence... cok aci gencecik yasta kayip ettik bazen hayat böyle acimasiz oluyor malesef... engin sahneye genc yasta cikardi kim derdi ki böyle kaderi olacak kil bilirdi... mekani cennet olsun isiklar icinde uyusun
Türkülerle büyümüş ailesinde yakin çevresinde bir çok thm sanatçısı olan bir insanim Guzel yüreğe dokunan bir sesi vardı Cok genç yitti genç ölümler zordur Yaradan ailesine sabır versin Işıklar içinde ışıklarla olsun
Allah rahmet etsin.. bir şey düşünmüyorum... benim gözümde öyle abartacak bir halk ozanı filan değildi... sıradan bir sanatçı idi... kişiliği hakkında bir şey söyleyemem.
Yakışıklı ölmüş. Yakışıklılık böyle birşey olsa gerek. Yazık olmuş
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
2000 lerin ünlü Ozanıydı Verin benim sevdiğimi hey gidi hey ne parçaydı. iyi bilirim Engin Nurşani yi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun değerli güzel kardeşimin kurtuldu rahatsızlığı vardı zaten yıllardır acı çekiyordu garibim
Üzülmüştüm sonra bir video izledim Kürdistan kurulsun falan diye türkü söyluyordu Dağdaki adamlara yigit diyordu Nankörün teki Allah yargılasin öbür tarafta.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Halk ozanımız Engin Nurşani hayatını kaybetti. 2020 sonuna doğru bir tanıdık simayı daha aramızdan aldı. Ne Düşünüyorsunuz?