Recep Tayyip Erdoğan Genel olarak nasıl değerlendiriyorsunuz?

Arkadaşlar ben Akp liyim diye sevmeyen kardeşlerim olacaktır saygı duyuyorum ben sizleri seviyorum chp li olsanızda çünkü biz bu ülkenin güzel insanlarıyız benim şahsi görüşüm hataları vardır elbet hatasız kul olmaz ama doğruları hatalarından daha fazla olan bir lider chp li kardeşlerim erdoğanın kötü yönettiğini söylüyor genel olarak peki kötü yönetiyorsa niye İstanbul büyükşehir belediye başkanı iken çok iyiydi 2002 yılından 2015 yılına kadar allah var o yıllar çok iyi yönetti chp liyim dediniz genel olarak diyom demeyen vardır elbet ama bir sürü o şekilde yorumlar gördüm ne olduda şimdi fikriniz değişti bunu bana söylerseniz çok sevinirim kardeşlerim bu adamı pkk pyd ypg daeş dhkp-c gibi terör örgütleri niye nefret ediyor bizim savaşımız Erdoğan ile diyorlar bunu hiç düşünmek istemez misiniz? Ne yorum yaparsanız saygım sonsuz hepiniz kardeşimsiniz aynı ülkenin ekmeğini yiyoruz ama sizden allah rızası için rica ediyorum bu adam gittiğinde yemin ediyorum Mum gibi ararsınız lütfen Erdoğana sahip çıkalım hataları var ben yok demiyorum ama ondan iyiside yok lütfen bunu düşünün saygılarımla