Ben sahsen suriyelilerin kalmasini istiyorum.
Ne olursa olsun sinirdisi edilmeliler
Simdilik kalsinlar savas bitince yollansinlar
Esad duserse gitmeliler esad dusmezse turkiyede kalmalilar
Turkiyenin ana dili degistirmeli ve ismi anadolu islam devleti olarak degismeli ve ummet temelli turk-arap cok kulturlu bir ulke olmaliyiz
Turkiye vatandasligi verilsin
Kamplara alinsinlar veya guvenli bolge
Turkiye arap kimligini benimsemeli, turkce konusanlara arapca ogretilmeli.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şu seçeneklere bak kesin arap bu HAHAJAJAJSDÇESLDÖFELÇDFÖEÇFD
Anlamadim. Seceneklerde ne var.
Her turlu her gorusten ihtimali yazdim.
ya ya türkçe bilenler arapça öğrenecek öyle mi :d
Arap degilim ama her musluman arap olmayi istemeli.
Benim icin turklugun hicbiranasi yok once muslumanlik.
Benim tek kimligim var oda MUSLUMAN.
Ve bir musluman olarak bizim peygamberimiz arap, kitabimiz arapca. Her musluman arapca bilmeli.
Allah en iyisini bilir. halife bile sadece kureys kabilesinin soyundan gelebilir. Allah araplari bosa secmedi.
🖕🏻
Biz kimsenin dilini degistirmeyecegiz.
Siz turkce konusmaya devam edeceksiniz.
Sizin cocuklariniz hem turkce hem arapca bilecek.
Sizin torunlariniz zamaninda ise arapca bilmeyen kalmadiginda turkce kaldirilacak.
Yani merak etme dilsiz kalmayacaksiniz.
Boyle tek gecede cahil birakma eylemleri anca sizlerden cikar.
genç insanların böyle boktan konuştuğunu gördüğünde çok acıyorum
görünce*
Yeni nesilin gozu acik.
Koklerine sahip cikiyorlar.
Bura babalarının çiftliği mi? Herkes toprağına kardeşim.
Ankaradan bursaya giden bir vatandasa birisi dese yallah ankaraya kendi topragina bursa babanin ciftligimi dese gulerler.
Suriye 100 sene once bizim topragimizdi.
Yapay sinirlar ummeti bolemez.
Bati tarafindan cizilen yapay sinirlar bu arada
😀😀 güle güle kullan
20 yıla kalmaz bi terör örgütü de onlardan çıkacak ülkenin başına. At fava bekle.
Sanmam. Ikimizde muslumaniz sonucta.
Hem biz turklerde yari arap sayiliriz. Bizi ne ayirabilir.
Halife kureys kabilesinden baskasinda olamazdi ve en son halifelik bizlerdeydi.
Kurtlerle iranli ve sii olduklari icin birlik kuramiyoruz. Araplardan oyle sey beklemem
Müslüman olmaları bir şey ifade etmez. Işid mensupları da Müslüman ama gayet rahat teröristlik yapabiliyorlar. Pkk ve Pyd içindeki insanların da genelinin Müslüman olduğunu düşünürsen.. Osmanlı Devletinin Araplar dahil herkesle savaştığı dönemde Halep'te hastane basıp yaralı Türk askerlerini öldürenler de Arap. İkram edilen kahvenin Türk kahvesi olduğunu öğrenince geri çeviren Suudi Prens'te Arap..
Türkiye, varoş arap kültürünü ezmeli, emperyalistler gibi arapları kullanmalı, sömürmeli
Tamt tersi emperyalizme karsi savasacagiz, ezilen hor gorulenlerin dayanagi olmaliyiz.
ulan tum arapları paramparca etmısler ezıyorlar sen nerdesın? selefıler sünnileri dinsiz müşrik sayıyor yanı müşrikler gıbı karlı vacıp hacda bıle selefı ımamdan sonra namazı ıranlılar ve sunniler tekrarlıyor senın bu fıkırlerının yaratıcısı bıle suud aılesı almanyada gurbetcılerı yetıstıren bıle onlar cia rıcası ıle yapıyorlar araptan bır mık olmaz zaten sevenıde yok ıste 2,3 malezyalıyı kırgızı kafalarsın onlarda surıyeye gırdıgınde senı sattılar davutoglu göt oldu sandı yardım ederler hepsı fıydı rte bıle bundan vazgectı yolunu gercege cevırdı araptan araba fayda yok araplar olmasa amerıka oraları asla sömüremez gotu yemez
Bu ülkede bizden iyi yaşıyorlar bence biz gidelim buradan nasıl fikir ndıfjekx
Bu topraklar 1000 senedir muslumanlari.
Evelallah kimse bizi gonderemez.
*muslumanlarin
Ülkemizde yaşayanların hepsi Müslüman değildir benim ailemde aynı şekilde :) bunu geçtim şakasına dedim tabi zor durumdalar kalsınlar ama savaş bitince gitsinler
Ulkede yasayan herkes turkte degil o zaman ulkenin adi neden turkiye.
Benim sahsen orta asya ile hicbir alakam yok.
Bu ulke bir pan islam cumhuriyetidir. Islamiyet uzerine kurulmus ve birlesmis bir ulkedir. Israilin musluman versiyonudur. Ummet ulkesidir. taki ataturk cikip anadoludaki musluman basta arap, kurt vs olmak uzere yasayan irklara zorla taaaa orta asyadaki dunyanin obur ucundaki apalaksiz cekik gozlu bir irkin kimligini ve dilini dayatana kadar. Bence laiklik kaldirilmali ve ulkenin adi anadolu islam cumhuriyeti diye degismeli.
Turkce konusanlara okullarda arapca ogretilmeli.
Yo LAİKLİK KALKAMAZ ÖZGÜRLÜK ÖENMLİ!
Evet onları destekleyen akp lilerde defolup gitmeli
Savaş bittiginde gitmeliler
Olabilir sonucta suriye memleketleri
Oyle
Ne olursa olsun sinirdisi edilmeliler
Saygi duyarim
Burda savaş çiksa birimizi almazlar ülkelerine sadece surye değil hic bi ulke almaz arti ilk suryede savaş çıkınca bura kaçtıklarinda burda neler neler yaptılar urfada altın icin kadini kesip enerji teposunami atmadilar arapca konuşup türkler ne èşşekler arvatlarıni istesek altlarindan verirler dememeleri bizim onlara sormamiz bu ala bizim başımiza gelse bizi suryeye alırmiydız diye sorduğumuzda orda 2 gunde kafanizı keser atarız mi demediler birak usta bunlar namusuz
Gitsin hepsi
Gitmeli
Asla Arapça ögrenmem
Ne yapicaksin o zaman hocam. Yasadigin ulkenin dilini bilmeden nasil islerini goreceksin.
Cunku sen iste ya da isteme. Her musluman ulke arapcayi tanimali.
Türkiye'de insanlar Müslüman sadece. Devlet Müslüman değil. Devletin dini yok. Türkiye cumhuriyeti aynı şekilde kalacak.
Turkkye kalsin lafimiz yok ama bu ulke arapcayi tanimali.
Okullarda cocuklara arapca egitimine tesvik edilmeli, gerekirse egitim dili arapca olmali.
Turkceyi azinlik dili olarak yine taniyabiliriz sikinti yok.
Ama turkiye arap kimligini benimsemeli.
Avrupa birligine degil arap ligine girmeli ve arap ulkeleri ile daha yakin iliskiler kurmali. onlarla ticaret yapmali sinirlari acmaliyiz.
Hadi lan ordan. Ben Arapça dinlemek istemiyorum. Kulağa hoş gelmiyor. Türkçeyi seviyorum. Gramerine kurban olayım ana dilimin. Sen nerenin arabasın baas falan yazmışsın? Provokasyon yapma!
Kürtce 2. Dil olmadan arapca yaparlarsa ulke ayaklanir