Yeterki gitsinler kendim için istemiyorum gelecek çag daki küçük kız çocukları için gitmelerini istiyorum ülkemiz çok kötü yerlere gidiyor ve devlet buna sesini çıkarmıyor
benim amcam var ramazan diye kod adı ramço suriyeli bağımlısı adam suriyelilere aşık o kadar çok seviyorki şeytan diyo iki indir ağzınada amcam saygıdan bişide diyemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bana kalsa Türklerin de yüzde doksanı sepetlenmeli ülkeden, sadece seçkin kaliteli insanlar kalsınlar.
Sadece suriyeliler degil afganlar ve pakistanlilarda gitmeli
keşke anketle olsaydı be
bizim görüşümüzün çok önemi yok, halk istemiyor fakat ipler hükümetin elinde
Tabi ki gitmeliler, Afganlar da öyle...
Evet akp ülkeyi ne hale getirdi hala kalsın mi mahvettiniz ülkemizi
Ülkesinde adli suç işlemiş olanlar gitmeli.
Evet kalsın diyenler de derolsinn
Otobüs biletlerini ben alıcam
kraaaal
Yeterki gitsinler kendim için istemiyorum gelecek çag daki küçük kız çocukları için gitmelerini istiyorum ülkemiz çok kötü yerlere gidiyor ve devlet buna sesini çıkarmıyor
Öyle deme eskiden su yoktu ilaç yoktu 😂😂
Çıkar telefonunu evde su iç diyenler gitmeli önce
Şeyi izledinmi tama yumurta yeme domates yeme b*k ye diyen varya
Önce onların gitmesi lazım at gözlüğünü çıkarmaları lazım bizim geleceğimizle oynuyorlar
benim amcam var ramazan diye kod adı ramço suriyeli bağımlısı adam suriyelilere aşık o kadar çok seviyorki şeytan diyo iki indir ağzınada amcam saygıdan bişide diyemiyorum
Suriyeli bulmuştur belki 😂😂😂
reis hazır konu uzamışken şey soracam gözümde bi sıkıntı var bazı yazılar bulanık örneğin televizyon net ama yazıları bulanık nedenini biliyormusun
Gitmesinlerrr😂
Hepsi hadi ordan olsun gitsin * pislikler
Gitmeli
Bilmiyorum
Defolsunlar
Gitmeli