fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim teşekkürler
hayır din kardeşlerimiz kalmalılar
artık misafirlik çok uzadı
emin değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim teşekkürler
Ben üretim sektörünün çökeceğini düşünüyorum gitmeleri yönünde. Bence yasalar buna göre düzenlenerek iş gücü piyasası açısından çalışma yapılmalı kontrolsüz olmamalı.
Almanya, isveç gibi ülkeler ülkemizden dahi iş gücü için kontrollü göç alıyor. Bizim insanımız çalışmıyor maalesef bu bir gerçek... Vasıfsızlar için sözüm yok gitmeliler.
Bu yönüyle de ele almak gerek.
Önceden sanki üretim sektörü çöküktü, geçenlerde Babala tv oturumunda bir tane velet çıkmış ''Türkler ağır işlerde çalışmıyorlar'' diyordu
Yalan bu iş gücü çöker muhabbeti
Ha, sömürühane açmış yamyamlar batabilir
Gitmeli ve gidecekler sadece suriyeliler değil afganistanlılar pakistanlılar hepsi gidecek, ve ülkeyi bu hale getirenler yargılanacak inşallah ülkenin haline bak çöp kutusuna döndü Atalarımız ülke bu hale gelsin diye mi kurtardılar hala utanmadan din kardeşi savunması yapıyorsunuz Müslümanım ama başlarım din kardeşine şimdi
Cevap
30Cevap
Gitmeliler
Turkiye multi etnik kokenli yapiya ayak uydurmalidir. Biz nasil Avrupa veya Amerika kitasindaki ulkelere gidiyorsak aynisi Suriyeliler icin gecerli olup Turkiye'ye gelebilmelidirler. Burada sorun devletin ic mekanizmasindaki kalifiye ve saglikli vukuatsiz vatandaslari sececegini ulkesini faydasi olmayan vatandaslari sinirdan iceriye alabiliyor.
Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey kabul görmez
Multiculturalism de Batı medeniyetlerinin en büyük hatasıdır ve adamlar bile illallah etmişken bir bokmuş gibi bunu bize dayatmaya uğraşmak davarlıktır
Türkiye her zaman her türden insana açık bir yer oldu
Ama Pakistan Afganistan, Kuzey Suriye'nin amiplerini ülkeye doldurmak kültürel çeşitlilik değil Ortadoğunun çer çöpünü vatanına yağmalatmaktır
Fİkimde bile değil. O cumhurbaşkanı sıfatlı herif bana kalsa ihanetten yargılanmalı zaten.
Biz devletin marabası değil, sahibiyiz kimseyle de öyle emri vaki ile bu titri paylaşmayız
Bence sadece Suriyeliler değil, gitmemelerini söyleyen Türkler de her kimse onlar da gitmeli. Lazım değil böylesi ya. Sinirleniyorum. Bu kadar da körlük s*laklık olmaz kusura da bakmayın.
mültecileri ülkede istememek ırkçılık değildir ama mülteci güzellemesi yapmak vatan hainliğidir
Misafirlik falan da değildi zaten istilaydı yapılan.
Gerekirse zorla, gerekirse onlara sahip çıkanları da fiktirederek
Bana kalsa en kısa zamanda gönderilmeli esatla anlaşılıp para bile istenmeli.
tabiki gitmeli ömür boyu burada kalacak hallarri yok ya...
Onlar din kardeşimiz kalsın diyenlerde onlarla birlikte gidecek.
Milyondan fazla mülteci vatandaşlık almış kim nereye gidiyor bu saatten sonra
Gitmeli İstanbul'da gezemiyorum. Sehir disina kaciyorum. Gocmen gibiyim
Yok ben onları çok seviom keşke 10-15 tanesini sarayımda bakabilsem ama ailem izin vermez yia
Vah vah 🤦🏿♂️
kesin gitmeli evli evine köylü köyüne çok uzadı bu misafirlik
Kalsın diyenler yanlışlıkla basmışlardır umarım. Ben kötü düşünmek istemem
Onlar misafir falan değil ki, misafirlik ev sahibinin isteğiyle olur ama onları biz istemedik, bize rağmen getirildiler
Irkci oldu artik halk turkieyde gitmeleri degilde bir duzen lazim
var mı lan gitmesin diyen
misafirliğin kısa olanı makbuldür
gitmeli ama sadece suriyeliler değil
Fazlasına yallah
tabii ki de gitmeliler
Defolup gitsinler gideceklerde zaten
Meksika ve KKTCliler de Turkler içın aynı sey dıyorlar :/
Gitmesi gerekenler gitmeli
Suriyeliler kalsın, gezi zekalılar gitsin.
Misafirlik uzadı gitseler iyi olur
Ülkemizde sadece Suriyeli yok bilginize
Kalsınlar ya da gitsinler kimin umrunda
türkiyede yaşıyorsan umrunda olmalı
Çok bile kaldılar 🙄
Gidişata göre biz gidicez gibi haydi hayırlısı
Giderlerse iyi olur afganları da alarak
yallah hepsine
Gitmeliler
Abee ben suri para istemiyorum sigara var mii
😆😆😆
Bence kalsınlar bizim gitmemiz daha kısa sürer
niye geldiler ki
Savaş bitse bile zor giderler yerleştiler buraya
Gerek yok
Gitsinler
Gitmeli.
Gitmeliler. Oylar zafer partisine
A diyenleri gttn skm
Kalsınlar
neden
Savaş falan yok ülkelerinde
Alayı da cihatçı selefi örgüt sempatizanı tipler
Zamanında Esatla bir olup bunlara karşı savaşmalıyken bir de ülkemize doldurduk talan ettiler her yeri her sene milletin milyarlarca doları bunlara akıyor
Ne saçmalıyorsun yani sen?
Böyle düşünürsen kimseden saygı görmezsin
''Düşünüyorum bana saygı duyun'' sizin hayal dünyanızda geçerli, gerçekte öyle bir şey yok
Ki düşündüğün de söylenemez. Kafanı yorup şu cümleleri kuruyorsan, bence bana kendini savunacağına düşünme konusunda kabiliyetini artır şu an düşünmemektesin, böyle düşünülmez.
Pardon da kimin toprağını kime veriyosunuz ya. Yuh lan. El insaf yahu.
İyi o zaman sen de bi ev satın al kimsesiz evsiz birine de bir odasını ver orası onun olsun. Ki bu bile kıyaslanamaz orası senin de veriyorsun bu ülkenin toprakları Türk milletinindir hiçbir şahsın değil. Böyle bir mantık mı var ya. Ne zannediyosunuz böyle diyerek çok merhametli olup iyi bir insan mı oluyorsunuz?
Oldu ya ne akıllısın. Ne zorluklarla korundu bu topraklar. Elin Suriyelisine şehir verecekmişiz. Çıldırıcam ya.
Gitsinler i
Bir zahmet artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?