Dün Kayseri'de yaşanan ve tüm Türkiye geneline yayılan olayları duydunuz. Suriyeli meselesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Suriyeliler gitmeli mi yoksa gitmemeli mi?

#gadasından sevgilerle 🙃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün Kayseri'de yaşanan ve tüm Türkiye geneline yayılan olayları duydunuz. Suriyeli meselesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Suriyeliler gitmeli mi yoksa gitmemeli mi?

#gadasından sevgilerle 🙃
:)) şimdi olayların bir kaç boyutu ve durumu var.. Açıkçası hükümet Suriyelilerin yafa diğer sığınmacılar gitmesini istemez.. Benim dünya görüşüme göre isteyen istediği yerde yaşayabilir ama yaşadığı yeri koşullarına ve kurallarına uymak zorundadır. Peki uyan var mı.. Yok.. Karmaşık bir yapı oluştu. Bu hiç tekin değil yarın öbür gün daha saçma şeyler göreceğiz.. Maalesef bu işin ucu kaçtı artık.
Bekleyip göreceğiz
Ben bu konuda odakça sertim. Gitmeli, gitmek istemeyenler zorla gönderilmeli. Gerekirse sıkı yönetim altında kapı kapı gezilerek toplanmalı. Tek Suriyeli değil her tülü kaçkını. Sınıra öyle duvar + dikenli tel ile önlem olmaz 2 merdiven 1 battaniye ile aşılan sınır mı olur? Dikersin o duvarın her kmde 1 gözlem kulesi koyarsın 2 asker bir MG3 yaprak kımıldasa indirsin. Büyük bir hainlikle temizlenen mayınlar yeniden koyulana kadar. Devlet yönetiminde ve sınır güvenliğinde gevşek davranmanın neticesi bu işte. Artık zor kullanmadan dönülecek noktayı çoktan aştığımızı düşünüyorum.
Haklısın
Anadolunun Türksüzleşmemesi BOPun gerçekleşmemesi için gitmeleri gerekiyor. Eğer gitmezlerse kendi ülkemizde azınlık kalacağız. Ulus devlet yapımızı kaybedeceğiz ve ülkemiz iç savaş noktasına gidecek.
Aynen öyle
eic için teşekkürler
Rica ederim
savaş yok bir şey yok neden halen burada hadi onu geçtim nasıl bizden fazla hakları var çok rahat yaşantıları var onlardan sonra ülke afgandan afrikalıya doldu
Aynen öyle
Cevap
9Cevap
Kademeli olarak elbette güvenli koridorlara bağlı bu gerçekleşmesi gerekiyor artık misafirlik bir yere kadar fakat
Halkı kin ve nefrete sürükleyen kaç aydır arabuluculuk olarak taraf olmayan barışçıl politikaları izleyen ülkemizi İtrail dahil
Türkiye'yi sevmeyen her ülke mossad ajanlarıyla terör örgütlerini nemalayıp içimizde iç savaş çıkartmak isteyenlere prim vermeyip Onalrın galeyanına da gelmemek lazım
Zamanı geldiği zaman yavaş yavaş gidecekler ama şimdi değil
Aynen öyle şu an olan bunu Arap baharında çevirmek isteyenlerin oyunu içinde ajanlar, örgütler fetocular sempatizanlar vardır. Güvenlik güçleri bulacaktır.
Elbette gitmedi ne işi var ama göndermezler çünkü para alıyorlar Avrupa'dan mülteci bulundurduğu için aynı zamanda bizim ülkedeki esnaflarda bedava çalıştırıyor adamlar zaten ülkenin her yerini yayıldı
Doğru
Elbette gitmeli bop prorojesinin bir parçası uygulanıyor. İnsanları yerlerinden yurtlarından edip Türkiye ekonomisini sıfırlayın bölmeye çalışan o zavallılar çanak tutanların akan her kanda vebal altindalar
Birileri nemalanıyor
Irkçı biri asla değilim ama o ülkenin vatandaşının yeri orasıdır, üstelik de rezil ve aşağılık şeyler yapanların içimizdeki Türk vatandaşlarında da olduğu gibi aynen idam edilmesi gerektiğini sonuna kadar savunuyorum.
Onları biz misafir ettik her misafirliğin bir sonu var
Nereye kadar böyle gidecek ki 🙃
Kesinlikle
Gitmeliler net bu misafirlik uzadı ve bize artık zarar veriyor aksini iddia eden söyleyen varsa Türk değildir zaten bu ırkçılık değil iyiliğimiz için gerekli olan bir şey.
Aynen ekonomik olarak sıkıntı
Tam anlaşma yapılıyordu ki nedense bu olaylar patlak verdi tesadüf mü? Suriyelilerin geri dönmesini istemeyen provakasyonlar aslında bunlar anlaşma olsaydı gidecektiler.
Aslında evler falan yapıldı gitseler olur ama nedense hükümet gitmesini istemiyor
Sorun sadece Suriyeliler degl Afganı var bilmem nesi var devlet kulaklarını tıkadı halka halk basndan beri istemedi ama istemediğini de ev verdi iş verdi herkes ikiyüzlü
Suriyeli daha çok
Gitsin vatanlarını kursunlar geri. En başından tedbir alınmalıydı, şimdi iki üç provokasyon cular yüzünden kendi halinde düzenini kurmuş kişilere mal etmekte yanlış, biz istedik böyle olmasını.
maalesef daha çok olaylar olur
Artık gitsinler. Savaştan kadının, çocuğun kaçmasına onların ülkeye alınmasına okeyim ama sağlıklı erkekler en başta alınmamalıydı 🙄 bu kadar hak tanınmamalıydı
maalesef çok hak verildi şimdi millete kafa tutup onun bunun karısına kızına musallat olanları var
Aynen öyle ne gerek vardı böyle olmasına? Misafir misafirliğini bilicekti çok rahat verilmiyecekti ki kendi ülkelerinde rahat etmek için mücadele etsinler
Aynen iyle
Gitsinler çok bile kaldılar hamam böceği gibi üremekten başka yaptıkları bir şey yok yallah Suriye’ye
Yakında giderler
Türkiye'ye nasıl girdiklerine bakarsak cevap bulunur.
Haklısın
Artık gitmelililer yeter..14 yıl oldu bu kadar misafirlik olmaz
Aynen
Acilen gitmeliler ülkemizi ne hale getirdiler oc lar
Hiç sorma
Türkiye’ye zerre kadar faydası olmayan aksine zararı dokunan herkese yallahhh..
Aynen öyle
Ülke başçısı onay vermişse yapıcak bir şey yok.
Merak etme zamanı gelince herkes gider
Bu ulkenin ahlak sorununun temeli suriyeliler degil oncelikle. Ama ulkeye hic alinmamaliydilar.
Simdi ekonomik yuk olduklari icin gonderilmeliler.
Ama isin diger tarafi var ucuz is gucu diye turkler yillardir suriyeli falan calistiriyolar :D
Şu an ekonomik sorunlar yüzünden sıkıntılar başladı
Ben iki tarafi da savunmuyorum cunku birbirlerine asiri benzerler. Guc kimdeyse digerini eziyo olay bundan ibaret. Ulkeyi bu hale getiren ve bu hale gelmesine sebep olanlarin simdi multeci karsitligi yapmalari da ayri bi komedi. Her seye zam ustune zam gelirken hala bu duzene odun atan halktan mantikli bi hareket beklemiyorum.
Bekleyip göreceğiz
Gitsin tabi herkes kendi ülkesinde yaşasın mesela sizin de gurbetcileri kovsunlar avrupa ulkeleri kendi memleketlerinden ne guzel olur
Onlar orada taşkınlık yapmıyor burdakiler gibi
Onların durumu ile suriyelinin durumu bir değil
Kimse yüzde yüz emin olamaz
Çok net gitmeliler
İnşallah
Gitmeli. Bunun için halk ayaklanmalı!
Gidecekler inşallah
Buda soru mu nörüyon sen
Norüm iş güç sen noruyon
Noruyum ipsiz sapsiz
Napacan tadını çıkar
Parasız neyin tadını çıkarcam ya