rumlar trabzonu ziyarete geldi ve yunan bayrakları açıldı açıkçası gururlandım trabzon çok etnik gruba sahip bir il mesela sarışınları laz ukraynalı esmer karakaş karagözlü olanları rum turuncu sacli lazlar bile var ama trabzon pontus un rumlar için unutulmaması beni ayrı sevindiriyor bu konu hakkında düşünceleriniz neler?
Kıbrıs magosaya geldim orda rum firmasında çalışan bir adam vardı aşırı esmer ama mavi gözlü fenotip olarak armenoiddi ben anatolidim yani eski rum fenotipini taşıyorum adamı görünce şok oldum sanki benim ikizimdi adamda beni görünce şaşırdı konuştuk biraz
@Blueyesss20 ben Yunanlıları seviyorum zaten yanlış anladın. Sadece eskiden oralarda rum devleti kurulmak iştendi savaşlar oldu. Şimdi bu biraz garip durmuş. Ama benimde yunan arkadaşım var. Ondan duyduklarımla bir yaşıma daha girdim. Çok üzüldüm kendisine
Seni kastetmiyorum elbette rumlarda da iyi olanlar var ancak bazı rumlar Atina'nın köpeği olmuş Atina'dan emir bekliyolar. Ben ırkçlılık yapmam zaten sevmem de ama Yunan hükümetinin bunu çok güzel yaptığını görüyoruz hepimiz. Yani bu bayrak açma haberine karşı nötrüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende Kıbrıs rum kokenliyim pontus rumları osmanlı döneminde asimile oldular.. Türklerde Türk atatürk bayraklarıyla selanige gelip miting yaparlardı..
Bu arada rumlar çoğunluk esmer buğday tenli sarışın nadir cikar
Benim fotoma baksana
Kıbrıs magosaya geldim orda rum firmasında çalışan bir adam vardı aşırı esmer ama mavi gözlü fenotip olarak armenoiddi ben anatolidim yani eski rum fenotipini taşıyorum adamı görünce şok oldum sanki benim ikizimdi adamda beni görünce şaşırdı konuştuk biraz
Doğru ben rum tarafı magosadayim.
Rum erkeklerine benziyon trabzon da ne kdr rum var?
Az var trabzondaki rumlar esmer kivircik saçlı ya da benim gibi oluyor genellikle sarışın ya da renkli gözlü laz slav var
Etnik kökene saygı duymak lazım ırkçılık kimseye fayda vermez.
Ya onlar sana yaparsa
Trabzonlular ırkçılığa gelmez eğer onlarla anlaşıyorlarsa sıkıntı yok demek
Ben rum um trabzonda sarışın olanlar hep laz zaten ırkçılık yok
İşte önemli olan bu yani
Benim arkadaşım Trabzon maçkalı rum ama sarışın
Yunanistan halkı kötü değil. Devleti kötü. Ama bu biraz saçma olmuş
Aynen kötü değiliz zaten
Saçma değil yunanlar hep Trabzonda vardı ama Trabzonda ne zaman olay duydun? Duyamazsın çünkü niyetleri kötü değil
@Blueyesss20 ben Yunanlıları seviyorum zaten yanlış anladın. Sadece eskiden oralarda rum devleti kurulmak iştendi savaşlar oldu. Şimdi bu biraz garip durmuş. Ama benimde yunan arkadaşım var. Ondan duyduklarımla bir yaşıma daha girdim. Çok üzüldüm kendisine
Bu şekilde ziyaretler çok hoşuma gidiyor.
Ne oldu ne dediki
@Blueyesss20 dostum sarışın olan daha fazla trabzonda millet trabzonlular i sarışın sanıyor ama halbuki rumlar benim gibi olur
Olabilri yani demek istediğim kökene çok takılmamak lazım insanlığına bakıcan adam mı değil mi diye
Atına ve Selanikte Türkiye ve Gokturk bayrağı acsak onlar ne der sence?
Ben karşı çıkardım tabi türk bayrağına
Onlarinda burada acmasi dogru degil
Doğru
Ben sevinemedim açıkçası
Neden bende rum ve arnavutum
Seni kastetmiyorum elbette rumlarda da iyi olanlar var ancak bazı rumlar Atina'nın köpeği olmuş Atina'dan emir bekliyolar. Ben ırkçlılık yapmam zaten sevmem de ama Yunan hükümetinin bunu çok güzel yaptığını görüyoruz hepimiz. Yani bu bayrak açma haberine karşı nötrüm
Trabzonlular görseydi yakardı bunları sjshdhdjb
Neden yaksınlar hatta güzel karşılandılar trabzon pontus rumdur..
Dunya herkesin, kafa tasciligina luzum yok.
Kafa tascilik yapmıyorum rum benim halkım
Yapiyorsun demedim. Aksine sana hak verdim..
Neden maskesizler ki
Çünkü biz rumlar hicbiseyden korkmayız 😥😂😂😂
Şaka şaka takıldığın şeye bak ya