👉Bülent arınç istifa etmiş ve Sayın cumhurbaşkanı ile helalleştiğini söylüyor peki ya siz ya mağdur ettikleri buyrun⤵️⤵️⤵️ 👉Fotoğraftaki Ali Tatar, Ergenekon davasında şahsına yönetilen iddiaları onuruna ve gururuna sığdıramadığı için intihar etmişti. Vefatının 10. yılı.. Ali Tatar’ın ahı, Kumpas davaları için; “Türkiye Bağırsaklarını Temizliyor.” “Bu davanın savcıyım.” diyenlerin peşini bırakmasın!Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...&nbs👉Emperyal kumpas ve ergenekon davalarında kasa denilen Kuddisi Okkir affedebilirmi? Kanser tedavisi bile yaptirilmadi, cenazesini belediye kaldırmıştı!!
👉Ben hakkımı asla helal etmiyorum, Ergenekon ve balyoz davalarında, askerlerimiz için, Türkiye bağırsaklarini temizliyor demişti, Bülent Arınç sen hakiki kripto fetöcüsün!!! 👉Bülent Arınç’ın istifa etmesi yetmez, Devlerimize yapılmış en büyük ihanetlerden biri olan Kozmik Oda vakası nedeniyle yargılanması da gerekiyor.👉Evet değerli arkadaşlar siz bu ülkede yaşayan insanlar olarak Bülent Arınç'a hakkınızı helal ediyor musunuz? Cümleten hayırlı günler sevgiler saygılar...
İktidardaki partinin hiç bir temsilcisine helal etmiyorum dünden bugüne kurdukları yalan dolan iftiralarla sahte belgelerle kaç kişinin kanına girdiler kaç çocuğu yetim bıraktılar çocukların gençlerin geleceğini çaldılar bunların hepsi sadece ölecekler kötü anılarla anılıp unutulup gidecekler tıpkı Kenan Evren gibi 🙄
O parti görünümlü illegal organizasyona kıyısından kenarindan bulaşmış, oy vermiş hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Ailelerinden, cocuklarindan çıksın, huzur bulmasinlar.
Ahmet Şık savunmasında " savunma yapmıyorum, itham ediyorum diyerek malum partiyle fetö olayını " çete ici çatışma" diyerek bence olayi son derece çarpıcı bir şekilde özetleyerek tarihe not düşmüştü.
Bülent Arınç "kadın olarak süs","kadın dediğin sokağın ortasında kahkaha atmayacak"gibi kadın düşmanı kelimeler sarf eden kişi değil mi daha binlerce şey var istifası geç bile
Baykal ile Arınç kardeş torunları ve ikisinin anneannesi de Hataylı Yahudi bunu bilin ondan sonra ne isterseniz söyleyin.. Ben diyorum ki yedi ceddi mezarda cehennem ateşleri içinde yansın..
Allah ne bu dünyada ne de öbür dünyada rahat vermesin ona
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bülent Arınç için Geçerli sebebi olupda etmeyenler belki haklı olabilir bişey demem Amaaaaa Ona da digerlerine diyen ahmaklar Ve o partiye oy verenlere de diyen ahmaklar. Ve sen siyasi görüşün farklı olabilir sorun yok ama bence önce bu tip sorular sorarak şov yapma derdinden vazgeç. Senin de nasıl bir kardeşim olduğunu görüyoruz. Mesela aşağıdaki pembelerden birine nasıl yavşadığını, yalakalık yaptığını...
0
9 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ona da digerlerine diyen ahmaklar Ve o partiye oy verenlere de diyen şapşallar Bu kısımda (Çokta tınnn) Olacaktı.
Ne yapmışım anlat bizde bile bilelim pembeliler insan değilmi onlarla arkadaş olunamaz mı ya bırak adam gibi yorum yok hem birde gizliden yazmışsın neyin şovu adam gibi soru sorduk zoruna giden ne.
Olunur olunur elbette ama onlarda olmak isterse olunur. Yavşayarak arkadaş olunduğunu sanıyorsan siyasi polemiklerden önce adam olmayı öğrenmelisin bence.