Fabrikada süt kazanına girip yıkanan kişinin görüntüleri, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Görüntülerde süt kazanında yıkandığı görülen kişi hakkında inceleme başlatıldı.
Süt kazanına girmek ve bunu sosyal medyada paylaşmak!
Ne düşünüyorsun?
Görüntü;
Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntü: Fabrikada süt kazanına girip yıkandı! Ne düşünüyorsun?
Konya'daki süt fabrikasında skandal görüntüler! TikTok'ta paylaşıldı, Bakanlıktan açıklama geldi GÜNCEL HABERLERİ 05.11.2020 14:04 Son Güncelleme05.11.2020 17:35 Konya'daki bir süt fabrikasındaki çekilen görüntüler infial yarattı. Sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan görüntülerde bir kişinin, süt kazanının içine girip banyo yaptığı görülüyor. Tepkilerin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı ve görüntülerin çekildiği firmadan konuyla ilgili açıklama geldi. Skandal görüntülerin ardından süt toplama merkezi kapatıldı. Banyo yapan Emre S. ile görüntüleri çekip paylaşan Uğur T. polis tarafından gözaltına alındı.
Adam süt banyosu yapmış Yapmışta süt ne oldu Ben simdi bilemedim yiyip içene afiyet olsun mu diyelim Yoksa idam mi edelim adamı hadi idam edelim de hangi kanun adamı yargılayacak Adamın yaptığı kanuna aykırı bir şey yokki Anayasada süt banyosu yapmak yasak yazmıyor ki Hadi bulun ilgili kanunu idam edelim adamı Terbiye etmek lazım boylelerini
Ben güvendiğim çiftlikten süt alıyorum paketlenmiş süt tüketenler imkanınız varsa almayın açık süt 4.5 tl, paketlenmiş süt 5 tl. Yani açık süt daha ucuz ve daha doğal
Video için yapmıycakları şey yok daha doğrusu ünlü olmak için. Kendilerini rezil etmekten başka birşey yapmıyorlar. Fabrikadaki süt kazanına girip yıkanmak ne demek ya yazık günah. İnsanlar artık bu görüntüden sonra satın süt bile almaz. Gereken cezalar umarm verilir de böyle şeylere artık kimse kalkışmaz. 👌
İnşallah o süt kullanılmamıştır. Ne kadar cahil bir toplumuz bir şey olsa da şu tip insanlara özel bir şehir flan kursak orda yaşayıp bizden uzak olsalar
Daha çok midenizi bulandırmak istemem ama eniştem süt ürünleri fabrikasında çalışıyor süt kazanına fare düştüğü halde fareyi çıkartıp sütü imha etmemişler. Yani şaşırmayın neler tüketiyoruz biz kendi elimizle esir olduk fabrikalara eskisi gibi ne hayvancılık yapan var ne ekip biçen.. Hani o dağda, köy de yaşayan insanlar varya acıdığımız onlar en azından temiz süt, peynir, yoğurt tüketiyordur.
Denetimsel sıkıntılar bunlar. Bende çikolata fabrikasında çalışıyorum. Elimizde eldiven var mı ürünler elimizden geçerken titiz miyiz diye her saniye basimizda bekliyorlar. Her dakika kameradan izlenmemiz hariç. Gece bile çalışıyor olsak her beş dakika da yanımızdan bir amir geçiyor. Eğer sıkı tutup iyi denetleselerdi kimse böyle birşeye kalkisamazdi.
Ge**zekalı olduğunu Akıl Yoksunu Olduğunu Düşünüyorum😡😠 Fabrika da Süt Kazanında banyo yapmak nedir ya bu nasıl pislik iğrençlik ahlaksızlık İnsanlar süt içiyor süt içiyoruz bizi sütten soğuttun demek doğru olmaz da sütun suçu yok çünkü sadece güven bırakmadın bizlerde bu akıl yoksunu nün işten atılmasını İstiyorum benim gibi aynı görüşe fikire sahip olanlar yazsın atılsın mi sizce bu adam işten
Yaptıgı halkın sağlığını hiçe saymak bu ne perhiz ne lahana turşusu bu nedir yaa rezil yaratik yikanicak baska yer mi bulamamış insan sağlığıyla oynamış o sütten yoğurt peynir yapılacak manda gibi yatmış sute 🤔
Allah akıl fikir versin diycem de bazı insanların bir aklının olduğundan şüpheliyim bunun gibiler yüzünden kıyamet yaklaşıyor Allah sonumuzu hayır etsin 🤲
Süt toplama merkezi yani bir marka değil her yere gidiyor da olabilir. Açıklamalarda ise o kazandakinin solisyon ve bir kaç malzeme karıştırılarak temizlik malzemesi yapıldığını açıklamışlar. Artık ne kadar doğru bilemiyorum.
Muhtemelen işverenle sıkıntıları olan işçilerdir. Sonra işletmeyi karalamak amaçlı böyle bir politika geliştirmişlerdir. Ne haksızlık yaptılar ki adamlara böyle bir çare bulmuşlar. Sonra işletme de kalkıp o süt değil dezenfektan diyor. Hayat işte.
ooo fabrikalarda neler neler dönüyor be her fabrika acaba hiyen kurallarına tam uyuyorlar mı acaba sanmam. Ne süt fabrikaları, ne tavuk, ne çikolata, ne salça fabrikaları vs. hiç biri hijyen kurallarına uymuyor. En iyisi ev yapımı organik ürünler olmalı.
Daha neler görcez iyiki başımıza taş yağmıyor böyle bir devirde
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Görgüsüz cahil keyif yapacaksan git jakuzide süt banyosu yap fabrikada kazanda ne işin var Allah cezasını versin bu görüntü sonrası çalışan böyle ise hijjen sifir diyorum 🤮🤮🤮
Adam da "Patron beni delirtti, ben de gidip süt banyosu yapayım, video çekip tiktok ile takipçi kasayım, milletin sütünü pisletip onları sütten tiksindireyim." diye mi yaptı bunu sence?
@LimonluPastanınHüznü sinirlenen çalışan nerden vurmak istediğini bilemezsin belki firmasını sağlıksız süt satıyor diye zarara uğratmak için yapmıştır. Herkes ıyy bu hangi firma dedi ıyy bu adam kim demedi sonuçta firmaya zarar veriyor şu an. lekeliyor onu. tabiki daha çok fenomen olmak için yapılmış bir şey.