• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

2021'de kadın üniversitelerinin açılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

MurryP
MurryP Takip Et
Yoda Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
25
Yapay Zekaya Sor
Özellikle kadınların yorumlarını merak ediyorum. Sadece kadınların gidebileceği üniversiteler açılacak.
2021'de kadın üniversitelerinin açılması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Üniversite Soruları Kadın Soruları Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hem iyi hem kötü yanları var. Iyi yanları üniversiteye sirf erkek var, kizim baska yollara sapar diye gondermeyen karanlik zihniyetli bir kesim var. Onlarin ici rahatlar, bir sekilde gidemeyen kızlarımız icin iyi olur. kotu yanı japonyada evet uygulaniyormus ama biz japonya degiliz kulturumuz bir degil. Bu durum cok suistimal edilebilir. Gunumuzde zorla başını kapattırıp imamhatip ortaokuluna/lisesine gonderilen kizlar var. Bu da muhtemelen öyle olur. Kiza ya kadin universitesini kazanirsin ya da okumazsın gibi bir secenek sunulabilir. Bugun bile kız gozumuzun onunde olsun diye il dışına gondermeyen burda oku diyen aileler var. Onun disinda erkekten soyutlamak ne kadar dogru. Tip 6 eczacilik, diş 5 yil, ogretmenlik falan 4 yil. Bu kadar yil harem gibi aynı cinsinle bir arada kalmak insani çıldırtır bence. Dogadaki dengeyi saglayan kadin ve erkektir. Biri cok olursa olmaz, biri az olursa olmaz, biri hic olmazsa olmaz. Besin zinciri gibi düşünün. Erkek evet kimi zaman kizlari rahatsiz etse de bazi sapiklar, digerleri yeri gelince ortadaki dengeyi saglayan bir terazi oluyorlar. Onun disinda bu kadinlar calisma hayatinda da erkeklerle çalışacaklar. Nereye kadar ayiracaklar merak ediyorum. Bir yandan iyi bir yandan kotu dedigim gibi. Bu durum cok suistimal edilir. Bugun kızların 50 tane girebilecegi universite varken 2021 de devlet kadin universitesi açmış ne isin var elin erkekleriyle, hem rahat edersin, okulunu okur gelirsin, sen kadin universitesini kazandin kazandin yoksa sana universite yok diyen tipler eminim olacaktır. Bu tepki de etkiye yol acip bu universitelerin daha da cogalip kadinlarin iyice soyutlanmasina neden olabilir. Gunumuzde muhendislikler de bile kız ogrenci artışı varken ve kizlar kendilerini o bolumlere de kabul ettirebilmisken bu iyi olmadi, olmaz. Amac guzel olabilir ama benim ulkem bu amaci guzel kullanmayabilir. Kadinlari egitelim derken secenekleri kısıtlıyorlar farkinda degiller. Benim ortaokulda kac arkadaşım zorla imamhatibe gonderildi. Biri bizim sehrimizin en iyi 3. lisesine girebilecekken babasi olacak yuzunden imamhatipte okudu. Fikir guzel ama kullanma amacinin ne oldugunu soylememe gerek yok. Kadin ve erkek bir arada olmalı. Dogadaki her sey birbirinin dengesiyle ayakta durur. Kadinin dengesini de erkek saglar erkeginkini de kadin. Birine agirlik vermek hic iyi sonuclar dogurmaz. Bu universiteye erkek hoca da vermezler. Sonra kizlar normalken erkek gormeye gormeye erkek delisi olup cikabilirler bu da baska bir yan etkisi. Kadinin cinsel kimligine zarar verme durumu da var. Yani bizim ulkede bu sistem olmaz ve yanlis kullanilir. Ortaokullari (imamhatip ortaokullari) daha cinsel kimligi olusmamis, oturmamis cocuklari bile ayırır olmuslar.

1
    4 Yorumla
    • MurryP
      MurryP
      +1 yıl

Sistemde olumlu ve olumsuz yönleri var dediniz ben tamamen olumsuz olduğunu düşünerek şunu söyleyebilirim ki olumlu dediğiniz noktalarda da şu karşımıza çıkıyor. Babası erkeklerle münasebet kurmasın diye bu okula yollar böylece cahil baba yüzünden kızın hayatı heba olmaz. Ama üniversiteden çıkınca yine başka bir şehirde üniversite dışında yine erkeklerle münasebeti olabilir. Yani cahil baba bunu da düşünür ve yine yollamaz üniversiteye kızını. Yani bu sistemin savunulacak bir yanı yoktur bu bakış açısıyla bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zaten genelde olumsuz olabilecek durumlardan bahsettim yorumumda farkettiysen. Bu sistem olmaz, oturmaz, neresinden tutsan elinde kaliyor. Benim demek istedigim şuydu icinde ukte kalan kizlarimiz var. Evet belki calisma hayatina yine babasi olacak kisi izin vermeyebilir ama kizin elinde diplomasi olur en azindan. Kiz evlenince babadan kurtulup o diplomayla calismaya baslayabilir eşi karsi cikmazsa ya da babasi vefat eder gider calisir, kpss ye girer bir seyler yapar. Ama simdi bu erkek var diye gondermeyen zihniyetliler kizin hayatini tamamen karartıyor. Lise mezunu cogunlugu. Yasi oluyor kizin 30-35 evlenmis coluk coluga karismis oluyor o saatten sonra okuyamayabiliyor belki boyle bir avantaji olabilir ama onun disinda savunulacak bir yani yok yorumumda da bahsettim. Hatta Şu an zorla kizim okusun diye gonderen ama icten ice erkeklerden rahatsiz olanlar var onlar icin bir kapi olacak bu sistem. Kadinlar sahaya daha cok ciksin derken bunu istemedik. Erkekler kadinin varligina alismak zorunda. Universitede, trafikte, calisma hayatinda kadin olacak, olmalı. Son donemlerde bu durumlar hosuma gitmiyor. Pembe otobüs, kadin universitesi falan filan. Erkek ve kadin bir arada durmaya alisacak. Erkekler kadini kabul edecek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu kadin uni durumu sadece babalar icin degil ki erkekler öğrencilerde diyecek madem burda okumaktan, bizden rahatsizsin gitseydin kadin universitesine ne isin var burda. Demek ki bir seyler yapayim, erkeklerle yakin olayım, evlenecek birini bulayim diye geldin gibi igrenc seyler soylenecek. Zaten bu toplumda kadina oyle kotu igrenc ithamlar soylenirken bu uni ve yayginlasmasiyla birlikte kadınlara artik y*llu gozuyle bakilacak karma bir okula gittigi icin. Simdi bile oyle degil mi? Kiz guzel bir bolum kazanmis ya da istedigi bolumu kazanmış bazi kara zihniyetliler demiyor mu artik simdiki kizlar okumaya degil sey yapmaya geliyor diyen kesim yok mu bugun de. Var ama bu uniyle daha da cogalacak. Toplum yuzunden kiz istemese bile bu uniye gitmek zorunda kalabilir. Millet kiz ogrencilere niye karma okula gelmis ki diyecek, igrenc seyler soyleyecekler arkasından.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu durumun daha cok kotu yani var. 2023 de beklenmemis. 2021 de aciliyor ki kadını daha soyutlayalim diye. 2023 teki secimi kaybedecegi cok net. Kaybetmeden, gitmeden iyice ortaligi karistirayim da gideyim diyorlar. Japonyanin sadece bu yonunu almalari da ilginc. Ekonomisine baksaniza, teknolojisine baksaniza. Ama yok nerde b*kluk var. Nerde kadina ve topluma zarar verecek bir eylem var onu secip uygulamaya geciyorlar. Yahu apartmanimda imamhatip ortaokuluna giden bir kiz var. 6. sinifta. Yasi da sanirim 11. Kucucuk kız. Bildigim kadariyla daha bulug cagina ermemis. Gecen karsilastim markete gidiyorum abla dedi bende oraya gidiyorum gel beraber gidelim. Yahu kız yolda nerde erkek varsa arasına 2-3 metre mesafe koydu. Covidden bile bu kadar mesafe konulmuyor. Erkeklerin yanlarindan gecmiyor. Ayni yolda yururken sag tarafimdan erkek gecerse soluma geciyor kiz. Markette dikkat ettim gidip kız elemanlara soruyor soracagi ne varsa. Yani ergenliktende olabilir bu utancgaclik falan ama kiz resmen erkekleri öcü gibi görür olmus. Bu kiz simdi ilerde nasil evlensin, nasil esine yaklasabilsin, nasil calisma hayatına girebilsin. Bazilari her kiz boyle olsun istiyor sanirim. Erkeklere komple dunyayi birakalim o zaman. Ne isimiz var bu dunya da. Ben bu olayi tasvip etmedim. Beni anlamamissin ustune eksi vermissin. Ben bu duzenin degismesini istiyorum. Bu igrenc zihniyetin, karanlik rusuncelerin degismesini istiyorum. Bununda kadinlari ayristirarak gerceklesmeyecegi apaccik ortada

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Birgaripzenginpala
    Birgaripzenginpala Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 91%
    +1 yıl

Laiklik, eşitlik, hürriyet içinde yaşama ve önce kendi ülkesine sonra dünyaya yayma amaçlarıyla kurulmuş bir ülke ne ara bu kadar gerici ve yobaz bir zihniyete büründü acaba. Yani gerçekten artık utanıyorum ya bu ülkeden. Biz kadın erkek eşittir diye bas bas bağırırken, bunu insanların kafasına sokmak için çabalarken bu ayrıştırma neden? Kadın ve erkek aynı okulda, aynı sınıfta okuyunca ne oluyor? Ne kadar da zihni sadece sapıklığa, pisliğe çalışan ve bunun arkasına sığınıp kendini haklı göstermeye çalışan insanlar varmış ya ülkede. Yazıklar olsun...

1
    1 Yorumla
    • ademkk
      ademkk
      +1 yıl

Kadın erkek eşitmidir?

Yorumla
  • MoRTeamRFB
    MoRTeamRFB Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

Açılsın sıkıntı yok devlet herkesin tercihine göre hizmet sunmak zorunda. İsteyen orayı tercih etsin bu özgürlüktür. Ama şunun garantisini kim verecek? Orada okumak istemeyen kızlarını oraya zorla göndermeye çalışan aileler olmaması lazım kızlarının hayallerini yikmamali aileleri. Benim tek tereddütüm bu.

0
    0 Yorumla
  • CodyCross
    CodyCross Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Yanlış olduğunu düşünüyorum bu şekilde yıllarca avrupada ruhban okulları vardıa ordaki rahibelerin ne durumda olduğu ortada karma eytim en iyisi kadın ve erkeği ayrı düşünmek şaçma altında iyi sebebler yok.. Bunu yapanlar sosyolojiden gram haberdar değiller..

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

62

Cevap

42

Cevap

• Bıkmışcivciv
    Bıkmışcivciv Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 84%
    +1 yıl

Doğru bir fikir degil bence. Ortadaki tacizleri tecavüzleri durdurmaya çalışmak yerine kadınları kaçırmaya çalışıyorlar. Bi gün universitede bi kız tacize uğradığında diycekler ki; o zaman o da kadınlar üniversitesine gitseydi tacize uğramazdı, diyecekler. Bunu dedirten bi sistem yapıyorlar yazık.

4
    0 Yorumla
  • notpeace
    notpeace Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 53%
    +1 yıl

Saçma buluyorum çünkü kadın üniversitesi yerine diğer ünilere giden kızlarımıza aranıyor gözüyle bakılacak vs vs. Bu üniversiteden mezun olunca erkeklerin olmadığı yerlerde mi çalışılacak anlayamadım doğrusu.
    Bir şeyi düzeltmek istiyorlarsa temelden başlayacaklar.
    Toplumun her yerinde kadın ve erkek karşılalıyor bu önlenemez bir gerçek. O yüzden tek kelimeyle SAÇMA buluyorum.

5
    0 Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 520 cevap paylaştı.

Kadin universitesi acalim..
    Kiz lisesi...
    Ergen kiz ilkokulu...
    Kiz cocuklari anaokulu...
    İyice ayristiralim..
    Sistemi ya da egitim sistemini diyelim duzeltmeyelim..
    Mevcut erkek bakis acisinin yanlisligini degistirmeyelim...
    Kadinlari aytistirarak birseylerin duzelecegini umalim...
    Sonra bu okullara gitmeyenlere farkli gozle bakilmasina seyirci kalalim..
    Ayni o saatte orda ne isi vardi..
    Sort giymeseymis gibi...
    Kotuye dogru bir hamle daha... yazik

2
    0 Yorumla
  • ---Vavvveylâ---
    ---Vavvveylâ--- Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Açılsa ne olacak ki okulun kapısında erkekler yine kızları dikizlemeyecek mi?
    Kız Meslek Liselerinin önlerini görüyoruz durum ortada...
    Ayrımcılık yapılacaklarına yeni nesili biribirine düşmanca yetiştiremeden, insana insan olduğu için değer verilmesini öğretmeleri gerek...
    Bunlar çözüm değil bunlar daha çok tetikleyici olur.

Aslında okul öncesi eğitimden başlayıp köklü değişimin yapılması gerek.
    Her iki cinsiyeti de aşağılamadan çözüm bulmak zor olmasa gerek bence...

2
    0 Yorumla
  • eftelya80
    eftelya80 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 80%
    +1 yıl

Sacma buluyorum kadin ve erkek toplumda bir butundur ayristirilmamali. Diyelim ayirdilar okul bitti meslege atildi o zaman da kadin ve erkek ayri mi çalışacak. Ayristirilan ogrenciler okuyup is hayatina atildiginda bir doktor bir ogretmen veya aklimiza gelen her turlu meslekte nasil karsi cinsi gormezden gelebilecek ya da uzak durabilecek. Kadin ve erkek toplumda ic ice ve uyum icinde yasamali cinsiyet ayrimi olmadan bir birey olarak gorulmelidir..

2
    0 Yorumla
  • Lokininhadesi
    Lokininhadesi Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Sadece kadinlarin geidebildigi üniversiteler mi? saçmalık Kiz liseleri bana hep sacma gelmiştir orada okuyan arkadaslarim bölümleri söylediğinde hiç sasirmamisrim dikis nakış çocuk bakimk cunku bu basimidakilwre göre bir kadın sadece bunlardan anlar mühendis mimarlık kadın yapamaz anca çocuk baksın yemek yapsın kıyafet diksin ha farklı bir bölüm varsa da affola duymadım Hani şu kız ve erkeklerin ayrı okuması daha iyidir yalanı varya neymiş kizlar DHA guvenli oluyormuş tamamen yalandır.

1
    2 Yorumla
    • Deryabulut
      Deryabulut
      +1 yıl

Ya yok öyle bir şey bilişim teknolojisi adalet hasta ve yaşlı bakımı grafik tasarımı gazetecilik ilahiyat ve daha bir sürü bölüm var aşçılık bölümünde de kadınlardan çok erkekler çalışıyor meslek lisesinde mühendislik ve mimarlık gibi bazı bölümler yok onun için üniversite okuyorsun

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

@Deryabulut
      Bilgi için teşekkürler
      Ama bana yine de saçma geldi

Yorumla
  • sayfakokusu
    sayfakokusu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Fırsat eşitliğine ters bir durum derim. Eğitim insan hayatında birleştirici rol oynar. Kadinlarin daha cok söz sahibi olmasını istemem erkek hegomanyasina karşın daha cok ayakta durabilmeleri is dünyasında sosyal yasanridadaha çok on planda olabilmeleri onlara ayrı bir üniversite yaparak olmaz. Tam aksine erkeklerle kadınların aynı ortamdaki uretimleriyle sorunlara cozumcu yaklaşımlarıyla olur. STK ve Kadın Hakları savunuculugunun bu ayrı üniversite hakkındaki katkilari desteği var mi bilmiyorum ama kutuplaşmaların önüne geçilmeli artık sonra da erkek üniversiteleri diye üniversiteler acilmasin. Eğitim kurumları universiyeler liseler bakıldığında güncel sorunların çözümü içinde insan yetistirmeli insan egitmeli. Sınavda sorulan sorular bugünün virusu hakkinda da olmalı doğu akdeniz suriye azerbeycan ermenistan olayı , libya ege sorunu konuları hakkında da olmalı kadına tecavuzle şiddetle alakalı da olmalı sik sık sempozyumlar olmalı tiyatrolar düzenlenmeli..

1
    0 Yorumla
  • Auxerre
    Auxerre Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

gecen haziran ayindaki japonyaki g20 zirvesinde erdoganin japon kadin universitelerinden etkilenmesi uzerine Turkiye de dusunulen model ama Turkiye de acilacak kadin universitesi anca tekstil uzerine olur... japonyadaki gibi ileri endustri 4.0 altyapisi Turkiye de yok hem de japonyadaki kadinlar gibi Turkiyedeki kadinlarin kazanilmis statu sahipligi yok.. Turkiyedeki kadin nufusunun %70 lumpen %30 isgucune katiliyor.. Turkiye de bu model tutmaz..

1
    0 Yorumla
  • Minnoşperi
    Minnoşperi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Tamamen rezalet. Çok iyi bir eğitim sistemi var ya zaten. Bide bu çıktı. Karma eğitimi yok edip arap ülkesine döndürmek istiyorlar ülkeyi. Şeriat gelecek yakındır.

3
    2 Yorumla
    • MurryP
      MurryP
      +1 yıl

Üniversite içinde erkeklerden dolayı yaşadığınız bir rahatsızlığınız oldu mu hiç

Yorumla
    • Minnoşperi
      Minnoşperi
      +1 yıl

Her yerde kadınlar kötü şeyler yaşıyor. Dolmuşta işte evde.. kadınları çocukları korumak için onları ayırmak çözüm değil. Kadınlara şiddet uygulayanları taciz edenleri adaletli bir şekilde cezalandırmak. E taciz edeni tecavüz edeni sal dışarıya ama kadınları korumak için kadın üniversitesi aç. Bumu çözüm

Yorumla
  • Jfjshfsjf
    Jfjshfsjf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 92%
    +1 yıl

Bence çok saçma. Ee orda okuyanlar nerde çalışacak her yerde erkek var o zaman yine kadınlara özel iş yeri mi açılacak. Her yere üniveriste açmak yerine bunu düşünmek yerine iş yerleri acın da onca üniveriste mezunu gençler iş bulsun

0
    3 Yorumla
    • MurryP
      MurryP
      +1 yıl

Keşke onları düşünseler

Yorumla
    • Jfjshfsjf
      Jfjshfsjf
      +1 yıl

Is yeri açmak için paramız arazimiz yoktur Üniveriste için ormanları yok eder yine üniveriste açarız ama

Yorumla
    • SBEÇ914
      SBEÇ914
      +1 yıl

Eğer talep olursa kadınlara özel iş yeri de açılır rahat ol

Yorumla
  • Niloryum
    Niloryum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Açılmalı tabiki, zorunlu eğitim değil isteğe bağlı eğitim minvalinde kişiler tercihleri doğrultusundaki üniversitelerde eğiim almak istiyorlarsa alabilmeliler. Kadınlara özgü oluşum, birim ve kurumlarin japonyada çok örneği var. Lakin türkiyede cehalet, ataerkil erkek hegemonik tavır ve ahlak yoksunu deyyusslar yüzünden karma üniversiteye giden kadınlara yanlış bakan yobaz bir zümre oluşacaktır. O zümreyi arabistana sürmekte fayda vardır

1
    0 Yorumla
  • GeriDöndümBebek
    GeriDöndümBebek Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Ne saçmalık ya erkeklerle birarda olunca ne oluyormuş sanki? Oldu ayrı gezegenlerde yaşayalım bu kadar günahsa Allah niye aynı dünyaya koymuş? Bu kafa anca sorun yaratır ama sorun çözmez

1
    0 Yorumla
  • Suvanlımelemen
    Suvanlımelemen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Kadinla erkegi birbirinden ayirdikca doganin dengesini bozduk herkes abaza oldu Allah sonumuzu hayir etsin memleketin kaderini emin ellere teslim etsin insallah

1
    1 Yorumla
    • Suvanlımelemen
      Suvanlımelemen
      +1 yıl

Begenmeyenler yallah Arabistana🙃zkdkf

Yorumla
  • Tülintülintülintülin
    Tülintülintülintülin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

İyi olur
    Hayır bazıları var anlamıyorum, erkeklerle aynı ortama konduklarında biz kadınız derler bişey bulup kavga çıkarırlar ayrı otobüs ayrı sınıfa konduklarında niye bizi ayırıyor aşağılıyorsunuz derler, ah şu tecavüzcüler böylelerine denk gelse jsjjsjs
    İyi olur amacı farklı olanlar okulu bırakır amacı ders olanlar daha iyi odaklanır

0
    2 Yorumla
    • Tülintülintülintülin
      Tülintülintülintülin
      +1 yıl

Hoşşşşttttt

Yorumla
    • SBEÇ914
      SBEÇ914
      +1 yıl

Sonunda mantıklı bir kız

Yorumla
  • AltınYaprakS
    AltınYaprakS Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Gündem konusunda 348 cevap paylaştı.

Orya giden kişilerden zaten bir zikim olmayacağı için iyi de olur kimle muhatap olmayacağımzı anlarız. Bu zihniyete katkı sağlayan kişiler de hatalı.

4
    0 Yorumla
  • FundaKocOfficial
    FundaKocOfficial Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 90%
    +1 yıl

Millet ileri gider bizim ülke geriye gitmek için elinden geleni yapıyor

3
    0 Yorumla
  • yaz_üçgeni
    yaz_üçgeni Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bu ülkeden gitme vakti geldi. İyice cılkı çıktı anasını...

2
    2 Yorumla
    • SBEÇ914
      SBEÇ914
      +1 yıl

Çok mu erkek istiyorsun :D

Yorumla
    • yaz_üçgeni
      yaz_üçgeni
      +1 yıl

Al işte hadsiz... Sonra niye hala burdayız? Bizim ülkede tartışmamız çözüm bulmamız gereken onca önemli konu varken. Sırf bu ve bunun gibi benyinler yüzünden burdayız. Kelime israfı oldu nasıl olsa idrak edemiyceksiniz kendimden özür dilerim.

Yorumla
  • hickimseeejejdjd
    hickimseeejejdjd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Sadece kız meslek liseleri de var onlara noye bu kadar tepki gosterilmedi dndnd

2
    0 Yorumla
  • Muallime__
    Muallime__ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 58%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 490 cevap paylaştı.

Böylece okumayan kadının kalmayacağını ümit ediyorum.
    Çünkü bir kadın okumazsa, eğitimsiz bir nesil yetişir.

0
    0 Yorumla
  • Naz_006
    Naz_006 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Erkek ortamından rahatsız olan ailesi bunun için göndermeyen insanlar için güzel bence

1
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.

Allah aşkına çoğalsın bu ünilerde kızlarda öğrensin erkeksiz durulmayacağını değerimizi bilsinler

1
    0 Yorumla
  • cinnia
    cinnia Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Genel olarak umurumda değil ama bunu yaptıran fikriyatın ülkemde barınması üzüyor beni bayağı

1
    13 Yorumla
    • Bankerçılgın
      Bankerçılgın
      +1 yıl

O fikriyat sahibini bu memleketin insanı seçti yüzde 52 oyla sen kimsin ki sen çek git bu memleketten ait olduğunuz yere basit şeyy

Yorumla
    • cinnia
      cinnia
      +1 yıl

Arkadaşlar imdaaaat yardım edin erkek maymun konuştu 52 falan diyor?

Yorumla
    • Bankerçılgın
      Bankerçılgın
      +1 yıl

18 yıldır halk getiriyo boru değil daha nice 18 yıllara reisimmm

Yorumla
    • cinnia
      cinnia
      +1 yıl

Halk sen ve senin gibiler işte ĞFKQĞSÖF git aynaya bak ülkenin yürüyen örneğisin. Karman çorman ve kalitesiz

Yorumla
    • trapboifor
      trapboifor
      +1 yıl

@Bankerçılgın ulan amc1k ağızlı senin halkını seveyim aptal bacım ç0cuğundan başka bi s1k değilsiniz dolar olmuş 8 cebinde para yok haşa reis diyon zihniyetini ziktigimin arabı hadi oradan lan türkiye bura türkiye

Yorumla
    • trapboifor
      trapboifor
      +1 yıl

bacım yazmış program orul orul 0rzbu cocuğusun

Yorumla
    • trapboifor
      trapboifor
      +1 yıl

Eğitimsiz Çomarlar sizi

Yorumla
    • trapboifor
      trapboifor
      +1 yıl

ÜLKENİN %52 Sİ GERİZEKALI

Yorumla
    • cinnia
      cinnia
      +1 yıl

@trapboifor

Knk sakin ol küfür etme

Yorumla
    • trapboifor
      trapboifor
      +1 yıl

ya bu canım toplum yüzünden benim gençliğim de gidiyo parasız pulsuz bide sevinio yarяak ağızlılar ya

Yorumla
    • HateMyself
      HateMyself
      +1 yıl

@bankercılgın yallaah arabistana

Yorumla
    • Rafayelll
      Rafayelll
      +1 yıl

Başımızda Yönetimden Anlamayan Tek kişili yönetemi getiren ve halkıyla dalga geçen bir cumhurbaşkanımız var.
      Demir Parmaklıkların Arkasında Görmek Nasib Olacak Elbet.

Yorumla
    • trapboifor
      trapboifor
      +1 yıl

Mezarını görelim or0zbunun s1ker1m parmaklıkları

Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.

Amac egitimse ne fark eder acilmasinda bir tuhaflik olmaz

1
    0 Yorumla
  • cilekcck
    cilekcck Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

İslam a gelince para var üniversite yapalim fakire ekmek kapısına gelince asla yok.

1
    0 Yorumla
  • yatyanıma
    yatyanıma Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 37%
    +1 yıl

Japonyanin kadın üniversitesi varmış vs vs. Japonyanin her bokunu yaptık. Bu kalmıştı

1
    0 Yorumla
  • Deryabulut
    Deryabulut Takip Et
    Master Yaş: 24
    +1 yıl

Güzel bir şey yapmışlar karma sistemi hepten kaldırmak yerine

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dedikodu yapmak için tuvalete gitmelerine gerek kalmaz artık. Zaten Allah böyle buyurmuş. Erkeğin yeri ayrı, kadının yeri ayrı olmalı.

2
    3 Yorumla
    • WhiteMr
      WhiteMr
      +1 yıl

Allah öyle buyursaydı kadının dünyası ayrı, erkeğin dünyası ayrı olurdu...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@WhiteMr Bunu kur'an a anlat koçum.

Yorumla
    • WhiteMr
      WhiteMr
      +1 yıl

Kitaba anlatmak mı, aynen.

Yorumla
  • defgee
    defgee Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Sadece kadinlarin calisabilecegi islerde mi calisacaklar ki?

0
    0 Yorumla
  • betterböcek
    betterböcek Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 64%
    +1 yıl

Ailesi bu yüzden göndermeyenler var. Bence daha çok kadın okuyacak demektir. İyi olmuş

0
    0 Yorumla
  • RRRaskoInikov
    RRRaskoInikov Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

Cinsiyet ayrımı başladı. Bu yapılmamalı. Çünkü amaçları belli

0
    0 Yorumla
  • fityazar
    fityazar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Burası türkiye cumhuriyeti kardeşin siz arabistanda mı yaşıyorsunuz allahın belaları

0
    0 Yorumla
  • RealistPanda
    RealistPanda Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 37%
    +1 yıl

Olabilir neden olmasın isteyen istediği yerde okuyabilir.

0
    0 Yorumla
  • nenasıl
    nenasıl Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 84%
    +1 yıl

İyi dusunmuyorum bunlar politik ve siyasi dusunceler.

0
    0 Yorumla
  • SirZaza
    SirZaza Takip Et
    Xper 6 Yaş: 91 , eic 98%
    +1 yıl

Aynen millete kadın erkek ayır kendine bilmem ne...

0
    0 Yorumla
  • suny1
    suny1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 70%
    +1 yıl

Oda iyi bazı babalar kuzlarını üniye göndermiyor belki bu şekilde fikirler değişir

0
    0 Yorumla
  • voonoo
    voonoo Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl

Kız meslek gibi olmasın 😐😂😂 Saçma ve yanlış bir fikir bence.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Türk olmaktan gurur duyuyorum ama bu ülkede yaşamaktan utanıyorum.

3
    0 Yorumla
  • ronaldinho_0707
    ronaldinho_0707 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

tamam lezbiyenler dolar artik tamda onlarin istedi ortam 🤣🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • TheSaygiN
    TheSaygiN Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Pipim oldugu icin bu kadar dislanacagim aklima gelmezdi..

1
    1 Yorumla
    • Deryabulut
      Deryabulut
      +1 yıl

Hahahahaga

Yorumla
  • yağız_delikanlı
    yağız_delikanlı Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

ya millet zaten koca bulmaya gidiyor, kim napsın kadın üniversitesini :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Süper olur, saçma salak triplere giren kişileri oraya atar kaçarız.

2
    8 Yorumla
    • Kraliçesiz
      Kraliçesiz
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • Kraliçesiz
      Kraliçesiz
      +1 yıl

Öğretmen misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır :)

Yorumla
    • Kraliçesiz
      Kraliçesiz
      +1 yıl

Öğrenci annesi mi 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır, öğrenciyim. 24 yaşındayım.

Yorumla
    • Kraliçesiz
      Kraliçesiz
      +1 yıl

X per puanın var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet, neden sordunuz?

Yorumla
    • Kraliçesiz
      Kraliçesiz
      +1 yıl

M. s. j için

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Harika bu uygulama olur kim uygulamaya koyduysa allah ondan razı olsun 😍

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Olm niye eksiliyonuz la kız kıza takılsak iyi olmaz mı işte ünide, her şeye karşı çıkıyonuz siz de

Yorumla
    • SBEÇ914
      SBEÇ914
      +1 yıl

Ne güzel erkeksiz huzur dolu bir dünya :)

Yorumla
  • burakkk344
    burakkk344 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Niye cinseyet ayrımcılığı yapıyorlar hani eşittik biz güya?

0
    2 Yorumla
    • Düşünürbiri
      Düşünürbiri
      +1 yıl

Imamhatiplerde öyle aga erkek kız ayrı 😏

Yorumla
    • burakkk344
      burakkk344
      +1 yıl

He o ayrı knk onlar acilsin yapicak birsey yok

Yorumla
  • Gizmm7
    Gizmm7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Cinsiyetçiliği ortadan kaldırmak istendikçe eşitlik istendikçe daha da ayrımlaştırılması oluyo bu çok saçma

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

manitsiz üniversite hayatı yaşamak isteyen dindarların hoşuna gidebilir belki ndndnndjd

0
    0 Yorumla
  • Sapyosap
    Sapyosap Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Bu sistem Japonya'da var millet ileri gider biz geri gideriz diyenler olmuş. Sizin niyetiniz okumak mı başka bir niyetiniz mi var? Önce onu bir sorgulayın.

0
    1 Yorumla
    • RRRaskoInikov
      RRRaskoInikov
      +1 yıl

Japonya kadar gelişelim ondan sonra ayrı olur. Onların amacı haremlik selamlık yapmak

Yorumla
  • Silaulu
    Silaulu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Japonya’dan esinlenerek alınmış bu karar Türkiye eğitimini onların eğitim sistemi kadar iyi yere getirmek istiyorsun öncelikle temelden başlamalısın buna ilkokullardan anaokulularından başlamalısın

0
    1 Yorumla
    • Boşversenebeğğ
      Boşversenebeğğ
      +1 yıl

Japonya değil de Arap kafası olabilir mi

Yorumla
  • sumgul
    sumgul Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Korkunç bir hareket. Bir kısım kendi isteğiyle gidecek tabii ama birçok kız çocuğu aile zoruyla o üniversiteye gönderilecek. Üzüldüm

0
    1 Yorumla
    • Deryabulut
      Deryabulut
      +1 yıl

Erkeklerin gittiği okula gidince ne oluyor okumak isteyene her yer uygun

Yorumla
  • litеrarɣ
    litеrarɣ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 90%
    +1 yıl

Yine cinsiyetçilik yine ayrımcılık. Saçma 😒

5
    0 Yorumla
  • MrXSnowden
    MrXSnowden Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Toplumu ayırma çabasından başka bir şey değil Türk Kürt Laz Çerkez olarak bölemediler şimdi cinsiyetçilikle bölücekler

0
    0 Yorumla
  • salakpanda
    salakpanda Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye bi deyim var o geliyo aklıma eğitim sistemi çok iyide sanki tek derdimiz bu kaldı ya

0
    0 Yorumla
  • trapboifor
    trapboifor Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Kadınlara özel üniversite mi? Ne? Biz ne zaman bu kadar araplaştık?

1
    0 Yorumla
  • yasemin00000000
    yasemin00000000 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 91%
    +1 yıl

bakıcaz görücez iyimi olacak kötümü

4
    0 Yorumla
  • furkans5
    furkans5 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ayrımcılık bunun başka bir cevabı mı var anaç ne yani bunda?

0
    0 Yorumla
  • çiüöşğmlpnko
    çiüöşğmlpnko Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

böyle bi şey yaparlarsa harika olur keşke daha erken yapılsaydı

0
    0 Yorumla
  • EbuTurab_
    EbuTurab_ Takip Et
    Guru Yaş: 26
    +1 yıl

Bir de çarşaf giyip deveyle gidelim

4
    2 Yorumla
    • SBEÇ914
      SBEÇ914
      +1 yıl

İsmin buna uygun zaten merak etme

Yorumla
    • EbuTurab_
      EbuTurab_
      +1 yıl

Arapta olmam be hacı

Yorumla
  • -MST-
    -MST- Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Feminist ve peceliler icin iyi haber.

1
    0 Yorumla
  • Gökyüzününrengi
    Gökyüzününrengi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Cinsiyet ayrımcılıklarının başlama noktası bu

1
    0 Yorumla
  • lKahin
    lKahin Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 44%
    +1 yıl

aslında yapılması gereken birşeydi

0
    0 Yorumla
  • Sonedax
    Sonedax Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 47%
    +1 yıl

Saçmalık. Hangi cagdayiz?

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > 2021'de kadın üniversitelerinin açılması hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

2022'de kadınlara özel üniversitelerin hizmete gireceği açıklandı. Ne düşünüyorsunuz? 40 cevap verildi
2022 yılında kadınlara özel üniversite açılacak. Destekliyor musunuz? 218 cevap verildi
Kadınlara özel üniversite fikri hakkında ne düşünüyorsunuz? 33 cevap verildi
Kadın üniversitesi resmi gazetede yayınlandı! Sizce kadın üniversitesi kurulmalı mı? 63 cevap verildi
2022 ye seneye üniversiteler açılır mı sizce? 4 cevap verildi
Sizce üniversiteler 2021-2022'de açılacak mı mı? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çocuk yuvası, bakım evi ve hastanedeki hastaları ziyeret ediyor musunuz, halinize şükür içinde misiniz?
  • Dolgun kalçaları sadece erkekler mi seviyor?
  • İlk aşk mı, son aşk mı?
  • Öfken yükseldiğinde aslında neye ihtiyacınız olur?
  • Hatice Ö.'nün 'Kapalılar imha edilsin' sözü ifade özgürlüğü mü nefret söylemi mi?
  • Kadınlar her zaman haklı mıdır?
  • Kendinde en çok sevdiğin şey nedir?
  • Dünya basını Türkiye’nin elenişini böyle gördü, peki ya sizce? 🇹🇷⚽
  • Sevdiğin insan için değişir misin?
  • Saçlarınızın neye ihtiyacı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨