Türkiye'deki insanlar neden bu kadar hazımsız ve aptal? Akrabalar yüzünden babamla kavga etmekten bıktım?

Ben yurtdışında yaşıyorum. Ailemle birlikte tatilden tatile veya bayramdan bayrama geliyorum. Haliyle akraba ziyaretine gidiyoruz. Her ailede olduğu gibi bizimkiler de bir araya geldiklerinde siyaset konuşuluyor. Ben de kendi fikrimi beyan ediyorum. Türkiye'de herkes (Twitter'da da böyle biriyle kavga ettim ondan soruyorum bunu da) Türkiye'nin mükemmel bir ekonomisinin olduğunu, Fransa'nın, ABD'nin Rusya'nın Erdoğan'dan çekindiğini düşünüyor. :D :D :D Birkaç tane SİHA yapmışlar Siha da siha diye geziyorlar. SİHA bir tek bizde yok. Türkiye'nin fakir yoksul bir ülke olduğunu kabul edemiyorlar. Tüm dünyanın derdi işi gücü yokmuş gibi Türkiye ile uğraştığını sürekli mahvetmek için hain planlar kurduğunu düşünüyorlar :D :D :D :D Beni Türk olmamakla itham ediyorlar ki ben artık Türk olduğumu söylemeye bile utanır hale geldim. Buradaki Almancılar yüzünden. Özellikle de muhafazakar, yaşlı Almancılar yüzünden. Beyaz tenli renkli gözlü, açık olduğumdan kurtarıyorum biraz. Ama çevremdeki insanlar Türkiyeyle dalga geçiyorlar ve bu benim gururumu da incitiyor. Ne Almanya'da kabulleniliyorum ne de Türkiye'de kabulleniliyorum. Açın artık gözünüzü. Sizin emekli maaşınız, asgari ücretiniz euro olarak bakında benim ayağıma giydiğim bir ayakkabı, koluma taktığım bir çantanın fiyatı kadar. Ben Almanya'da da çok zengin yaşamıyorum ama yani bir bilgisayara, telefona, beyaz eşyaya da tüm maaşımı bırakmıyorum. Bu tarz şeyler söyleyince ekonomiden konuşunca eleştirince babamla kavga ediyorum. Eziksiniz bu ezikliğinizi de kendi kendinizi överek gideremezsiniz. Bana göre hava hoş aslında. Erdoğan'ın iktidarda kalması benim ve ailemin şahsi ekonomimiz için oldukça iyi. Ama ben yurtdışında Türküm deyince insanlar şaşırıyor. Türklüğü bana yakıştıramayan yabancılar oluyor. Bu yüzden üzülüyorum.
Türkiye'deki insanlar neden bu kadar hazımsız ve aptal? Akrabalar yüzünden babamla kavga etmekten bıktım?