Sabah yazarı ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bir ilde sokaktan geçerken hayretler içinde kaldığını söyleyerek "Dışarıda dört genç kızımız bira içiyorlardı" ifadelerini kullandı. Hatipoğlu, kızların kendisini görünce biralarını sakladıklarını da iddia etti.
Hayır bu adamlar kadın cinayetleri için, çocuk tecavüzcüsü vakıflar için tek bir laf etmez, ama bira içenleri ayıplar. Siz önce ülkedeki fakirliği eleştirin, ona zemin hazırlayanları eleştirin.
Nihat Hatipoğlu: Sokakta bira içen kızları görünce hayretler içinde kaldığını söyledi. Ülkede her sorun bitti, bu mu kaldı?
Bu adam zaten paralı asker gibi ve aynı zihniyetin ürünü tamam sen içme sevmiyor inanmıyor olabilirsin ama kızlar sırf bira içiyor diye onları ayıplamakta resmen psikolojik şiddetir ve zaten kadın cinayetini işleyen zihniyetle aynı olduğu için bu adam o yüzden o cinayetler ona çok doğal geliyor yani içki içiyor başına bir şey gelse o kadınlar hak etti diyebilir zihniyette bu düşüncesiyle
Ülkede her sorun bitti derken ne yapsın adam siyaset mi yapsın. Bu konuda size katılmıyorum. Herkes kendi işini yapacak, kendiyle alakalı konuları gündemine taşıyacak. Ntv Spor sayfasının altına ülkenin derdi bu mu yazanları da görüyorum. Yahu adamlar spor sayfası spor haberi yapacak. Kendisi de işini yapıyor ve kendi işiyle alakalı gördüğü eksiği dile getiriyor. Yanlış yapıyorsunuz yanlış... Eleştirmek için eleştirmemek lazım. Bu nefret sizi mutlu etmez.
Kul hakkını da anlatsın, yolsuzlukları da anlatsın, yönetim yanlışlarını da anlatsın bunu hepimiz de isteriz. Ama ülkenin tek derdi bu mu dememek lazım. Bir toplumun ahlakını elinden alırsanız ortada toplum kalmaz.
Bende sokakta bira içip karya kıza asılan genç erkekleri görünce hayret içinde kalıyorum. Tecavüze uğrayan kız ölürken buna sebep olanın dışarda elini kolunu sallaya sallaya gezmesine hayretler içinde bakıyorum.. hayretle bakılacak onca sey varken buna hayret etmeleri gercekten artik midemi bulandiriyor..
Bende onun anlattığı ağaç koşuyor deve konuşuyor geylani azraile Osmanlı tokadı atıyor hikayelerini duyunca hayrete düşüyorum. Ülkede bu kadar cemaat tarikat var ama fakirlikten kadınlar kendini satıyor buna şaşırmıyor değil mi?
Kılıç zoruyla kabul ettirilen bir din. Ve senelerdir yüz yıllardır bu dini kullanarak halkın gözünü boyuyan sarlatanlar... Ne biterler ne tukenirler... İnsanlar gözünü acmadikca araştırmasında okumadikca kulaktan duyma şeylere inandikca bu ve bunun gibiler çoğalır... Çocuk cinayetlerine Kadın cinayetlerine Tecavüzleri Hırsızlığa Yolsuzluğa Dur demezler akılları fikirleri birada alkolde yahu demeye çok şey varda tek lafım...
butun gencligim sokakda sahilde erkek kadin arkadaslarimla bira veyahut icki icerek gecti kimseyede ne tecavuz ettim ne terbiyesizlik yaptim nede hirsizlik :) hatipoglu bunu bugun mu gormus yani :))) yoksa kotu nesil diyen cumhurbaskanina yalamalik mi yapiyor
Nihat Hatipoğlu'nu zaten oldum olası sevmiyorum tabikide bira içmek dinde haram ama dinde hoşgörü dinidir herkes müslüman olmak zorunda değil bu bir seçim ve senin yaptığın şey ona yanlış gelebilir ama yanlış diye oda yapmamak zorunda değil sonuçta sana zarar veriyor mu? Hayır.
Yanlış olan ne varsa söylenmesi gerekir. Yalnızca biradeğil. Fakat toplum olarak dünyadaki insanlar olarak bizler neyin doğru olduğunu neyin yanlış olduğunu pekala biliyoruz. Ilahiyatcilar nicin varlar ıslam üzerinde araştırmalar yaparlar kuranı kerimin ayetlerini insanlara okurlar. Hatirlaticidir bir nevi niye çünkü hatırlatmak gerekir eksiklik çok. Psikolog niye var insanların doğan ihtiyaçları kapsamında birgün boşluğa düşeceği. Avukat niye var adaleti tahsis etmek için öğretmen niye var öğretmek için yani hep bir ihtiyaç. Dolayısıyla biz insanlık bunca eksikliği kapatmadigimiz sürece bu tip haberler çok olur. Bira günahtır evet kuranı kerimde geçer ama bira günah diyen yalanı niye görmüyor demeye gerek var mi? Yalaninda kötü olduğunu biliyoruzherkes biliyor. Bizler ahmet öyle mehmet böyle diyeceğimiz yere hepimiz insanlık olarak doğru yolda gitmeliyiz bize verilen bahsedilen yolda birimiz orada birimiz burada değil
Sokak ortasında sevişen çiftlere ben de tepki veririm de yani bira içen kadına da ahlaksız demezsin hani nihat bey önce ülkedeki sorunları halledin eğitim yok ekonomi yok hak yok hukuk yok ırkçılık var daha neler neler yaa..
olayı özetlemişsin hiç altına bir şey yazmaya gerek yok. ... bu adamlar kadın cinayetleri için, çocuk tecavüzcüsü vakıflar için tek bir laf etmez varsa yoksa böyle şeylere ağız dolusu konuşurlar.
Lan bi yürü git işine sanane milletin içeceğinden. Bende bugün sahilde eşimle çimlere oturup bira içeceğim kim ne karışabilir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Haklı ya da haksız o beni ilgilendirmez. Ama anlamadığım nokta, bu adam bu zamana kadar nerde yaşıyormuş ki? Ben şurdan sokağa çıksam sahile varana kadar bile en az 5 tane yarıçıplak yiyişen çift görürüm. Hadi onuda geçtim, eğlence mekanları diye bir şey var. Millet oraya gittiği zaman ne yapıyor olabilir ki...
Doğru mesela ülkede başka sorunlar da var sosyal medyada orda burda işine geleni gelmeyeni , muhalefet olup paylaşan kotkafalı insanlar var adam ne demış niye demış düşünmeden boş yapan şahıslar var iğretiler bunlar da sorun 😡😕😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İki konu birbiriyle alakasız. Kızların yaptığı şey kesinlikle yanlış, elbette bu bize onları yargılama hakkı vermez. Devletin görevini yap (a) maması ahlaksızlığı ya da yanlış şeyler meşrulaştırmamalı.
Lan en büyük yalancı, dolandırıcı, din tüccarlığı yapan bunlar zaten. Şunun gibilere bu kadar büyük para kazandıran bu millet, her b*ku hak ediyo.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ülkenin sorunlarını Nihat Hatipoğlu mu çözecekti 😃 Adam din adamı, böyle bir yorum yapması neden garip karşılandı anlamadım. Bira içen insanları tebrik etmesini mi beklemiştiniz?
Alkol ve sigara zaten yasaklanmalı yani 'kızlar' diye altı çizilmmeli bu sorunun. Detaya katılıyorum o sorunlar da bu sorunlar da dile getirilmeli aslında. Ama cinsiyet ayrımı yapılmadan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En azından senin gibi ramazan bir ayda 600 bin lira almiyorlar
@SERDAR1994 1 ay ramazan programı için 600 bin kira helal mi oruçlu oruçlu sıcakta asgari ücret ile çalışan var sizde müslümana diğer din kardeşleri bu şartlarda çalışırken bu şartlarda hiç acimiyormu
kankalar adamı neden bu kadar eleştirdiniz yahu adam anormal birşey dememiş ki, adam din adamı ne diyecek bira fermente gıdadır faydalıdır içinmi diyecek damına konayım
bak ya kızları görünce hayret ediyor erkekler yapar hayret etmiyor cinsiyetci insanlar deseydi belki anlardık haramsa erkeklerede haramya ondan sadece kızlar demesi ilgin kızlara sade haram galiba😶
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çocuk istismarı yapan şeyhleri görünce hayretler içinde kalıyor mu acaba?
O kendi alanını sınırında eleştiriye dahil olabilir. Din adamının siyasete burnunu sokması Türkiye de yanlış anlaşılabilir. O yüzden herkes kendi sınırını bilmeli.
Haklı gerçekten ülke kötü ye gidiyor. Hastalık ta belki o yüzden çıktı. Allah belki insanlari cezalandırıyor. Müslümanım diyorsan içki içmeye çeksin, kumar oynamayacaksin elalemin namusuna bakmayacaksin
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Nihat Hatipoğlu: Sokakta bira içen kızları görünce hayretler içinde kaldığını söyledi. Ülkede her sorun bitti, bu mu kaldı?