Kadir şeker'in 12,5 yıl ceza almasıyla ilgili feminist dernekleri ve kadın hakları savunucuları bir şeyler yapacak mı?

Evet arkadaşlar gencecik bir arkadaşımız bir kadın kocası tarafından öldürülmesin diye kocasına müdahele edip kazayla eşini öldürdü ve maalesef 12 buçuk yıl gibi çok ciddi bir ceza aldı!
Peki ölümden kurtulan o ölmesin diye uğruna cinayet işlenen kadın ne yaptı? Ifadesini değiştirip sadece tartışıyorduk deyip adeta kadir şeker'i yardım ettiği için haksız yerine koydu!
Şimdi merak ediyorum feminist dernekleri ve kadın savunucularını ne yapacaklar? Ve konuştukları zaman mangalda kül bırakmazsınız peki şimdi kadir şeker için yürüyüş, gösteri veya adalet ve hak arama gibi bir şeyler yapacak mısınız çok merak ediyorum? Eğer bu olayla ilgili de yokları oynayıp sessiz kalırsanız hem bu ülkede daha çok kadınımız ölür hemde öz'de değil sadece sözde feminist ve kadın savunucuları olduğunuz ortaya çıkar ki bir daha çıkıp kadınları savunamazsınız! Ne düşünüyorsunuz?
Kadir şekerin 12,5 yıl ceza almasıyla ilgili feminist dernekleri ve kadın hakları savunucuları bir şeyler yapacak mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Beklediğim gibi feministler ve kadın savunucularından tık yok ve yorum yapmadılar!
Arkadaşlar eğer içinizden birinin önünde bir gün kadına şiddet olayı yaşanırsa kimse müdahele etmesin ve sadece polisi arasın... Ve o zamana kadar kadına bir şey olursa sorumlusu devletimiz olur ve allah rahmet eylesin der geçeriz... Maalesef bizim istediğimiz bu değil ama bu saatten sonra böyle olması lazım, pisi pisine yıllarca ceza evinde yatmak istemiyorsak tabi ki!
Kadir şeker'in 12,5 yıl ceza almasıyla ilgili feminist dernekleri ve kadın hakları savunucuları bir şeyler yapacak mı?