Eğer Atatürk kurtuluş savaşını vermeseydi sonumuz kafkaslar ve balkanlarda olduğu gibi silinecektik muhtemelen.. Şu foto 1912 balkan yenilgisi selaniği alan rumlar şehri almış katliam tecavüz ortalığı kan gölüne cevirmisler bir rum askeri ve bulgar eskiyasi esir aldıkları bir Türkün fesine haç çiziyorlar, peki yunan galip gelseydi dinimizi daha rahat yaşayacaktık kadir mısırlıoğlu ne kadar tarih uzmanı ben tüm bunların ATATÜRK düşmanlığından kaynaklandığını düşünüyorum diğer fotoda balkan Türk göçleri.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Keşke yunan galip gelseydi diyenler Atatürk düşmanlığından mı kaynaklanıyor?
Yunan galip gelseydi demelerini sebebi Yunanistan'da kalan topraklarda azınlıkların insanı ve dini haklarının korunması ama o cahil vatan haini kesim azınlık haklarının Lozan Antlaşması'nın bir şartı olarak korunduğunu bilmez çünkü o cahil kesimin aklı okumaya elverişli olmadığından sadece anlatilana inanır.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle, 6-7 eylül olaylarından sonra Yunanlarda 12 ada ve batı trakya da yağmalama yaptı. şu an batı trakya da 130 bin Türk var müftü secimi bile yok daha çok Türk olması lazımdı gerçi bizde İstanbul Rumlarına kotu davrandik oda kabul edilmez fakat konu burada bu değil.
Tabiki davrandık bu ülkenin en büyük sorunu ırkçılık 70lere kadar dünya kadar Rum vardı bu ülkede Yeşilçam da en sevdiğimiz oyuncular bile Rum su peki nerde şu an bunca insan sayı neden azaldı. Yapılan ırkçılık ve bölücülük ten kaçıp terk ettiler
Onların aptallığından kaynaklanıyor, bütün ailem ocakta yemekleri varken apar topar balkanlardan canlarını kurtarmış insanlar, Yunan bir subay babamın anne tarafına acımasaydı şimdi muhtemelen ben yoktum, kurtuluş savaşı kaybedilseydi şimdi yarımız yoktu
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle balkanlarda çok hirpalandik katledildik itildik merak ettim senin ailen nereden göç etmiş yanya selanik yoksa diğer balkan illerimi
Sovyet Rusya avrupa desteklediği için kazanıldı çarlık rusyanin yıkılmasından sonra ruslar ordularını doğudan tek kursun atmadan çektiler ztn:)) atatürkün ankaradan kactigini samsuna İngiliz vizesiyle gittiğini bilmeyen nesil
Ne alaka biz nerde yardim geldiğini çok iyi bilioruz kastamonu ılgaz inebolu Ankara hattında cephane tedarek edildi ilgazda cephane imha edildi rum gönüllüler tarafından Atatürk İngiliz istihbarat başkanı bernetten vize alarak gitti samsuna samsunda rum protestocular tarafından linç girişiminde bulundu
Serv pacavrasina göre Osmanlıya kalan toprak parçasına bir bak. İngilizler başkenti ele geçirmişti padişah İngilizlerin uşağı olmustu İngilizler niye tert etsin az beynini kullan tamam israf haram ama beyin konusunda değil onu sonuna kadar kullanmak farz islamiyette.