Sözlüğün Genel Müdürü (CEO) olan kanzuk nickli Başak Purut’un, alexandraarzat nickli eşi Alexandra Arzat’ı torpille yazar yaptığı ve bir sözlük yazarının, alexandraarzat’ı tiye alması sebebiyle sözlükten atıldığı iddia edildi.
İddia, sözlükte açılan “kanzuk'un eşini torpille yazar yapması” başlığıyla gündeme getirildi. Başlığı açan lafalaf nickli sözlük yazarı, “ekşi sözlük'ün içler acısı halini gösteren olay” yorumunu yaptı.
Lafalaf nickli yazar ayrıca, kanzuk’un eşi alexandraarzat’ı eleştiren bir diğer sözlük yazarı londonphile’nin ise uçurulduğunu (sözlükten atıldığını) belirtti. Lafalaf, yazdığı entry’de şu ifadeleri kullandı:
Ülkede nereye baksan çöküş yaşanıyor, ne ara bu kadar sistematik bir çöküş içine girdik. Ahlaksal olarak, kültürel olarak telafisi olmayacak bir yola girmek üzereyiz..
Ekşi Sözlükte skandal! Genel müdür eşini yazar yaptı, onu eleştiren site yazarını da kovdu! Torpil bu toprakların kaderi mi?
Ekşi iki gündür bununla çalkanıyor. Zaten her yerde eşini, anasını, oğlunu, dıdısını falan terfi ettirme lüksü bulan ülkemizde bir ton sığır var. Hayır anlamıyorum, o kadar bas bas "Liyakat" diye bağıran kişi varken, kalkıp vasfı sadece 'yakınlık' olan kişileri yüksek mevkilere atamak da nedir arkadaş? O kadar büyük bir yozlaşmadayız ki mahallemizin uzun abisi bile damadını mahallenin mali sorumlusu yapmış hem de ekonomi (pardon para) namına bir bok anlamayan, ipsiz sapsız bir elemanı! Kaç yerde görüyoruz rektör eşini bilmem nereye atıyor! Böyle devam ederse ekonomi de batar, eğitim de batar, ahlak zaten yerlerde paspas olur!
Ooo tabiki. Bu devlette torpil ile var oluyorsun. Torpille doktor torpille mühendis oluyorsun. Torpille biyerlere geliyorsun sonra bide bu torpille gelenleri adamdan sayıyorlar. Çünkü saymazsak vay halimize. Ama onlar torpille geldikleri doktorluguyla ölüme sebebiyet olabiliyor, bu mühendislikle minik bir sarsıntıda binalar yapılabiliyor. Onlar için suçlu olan şey başka. Torpil değil yani. Hep diyorum yapacak bireyimiz kalmadı 3-5 godoman var, ülke onların oyun evi olmuş parmaklarında oynatiyorlar. Bu durumdan kaçış yok. Bu halka da bu mustahak zaten. Oy vermelere son gaz devam...
Birkaç gündür ekşide protesto var bu yüzden. Yazarlar sahiden yazmayı bıraktı galiba, sol frame çok boş geçiyor. Torpil ne yazık ki her alanda var, haksızlığa gelemiyorum artık. 2-3 yıl yazdıkları kayda alınsın diye bekleyenler var, bir de akraba kontenjanından direkt yazar olanlar... Bu ülkemizin her mevkisinde geçerli artık.
Evet kesinlikle torpil bu toprakların kaderidir Bundan daha iyi bi başlık olamazdı Arkan sağlamsa veya cebinde seni kurtaracak many varsa her şekilde işin tamam Düşünsenize bir ülkenin adalet bürolarında bile rüşvet var Dava dosyalarında bile rüşvet, torpil katkısı var Hani bizler bi cinayeti boğazımız yırtılıncaya dek bağırıp protesto edyrz ya Niye bu adam, bu kadın tutuklanmıyır diyoruz ya? İşte sebep tam olarak ta bu Torpil ve rüşvet politikası var ülkede Paran varsa insansın yoksa da sokaktaki köpek ten bi farkın yok Şimdi siz düşünün bklm (insan haklarının hiçe sayıldığı, can güvenliğinin olmadığı bi ülkede yaşamak ne kadar doğru?
kaç gündür yesinler birbirlerini moduna girdim izliyorum olanları. zamanında aşırı saçma sapan yazar alımları yapan çok sevgili kanzuk ve ssg zaten içeriğin ağzına bırakmıştı. ne diyim ekşi zaten saçma sapan bir ortama evrildi kendilerine sadece güle güle paşam demek istiyorum anlayan anladı.
Kanzuk'un eşini yazar yapması benim için sorun değildi. Hatta londonphile denen ırkçının tekinin uçurulduğunu görünce sevinmiştim ama eğer sırf ilişkilerini eleştirdi diye uçurulduysa liberal insanların yönetici sıfatında olup her tür trollü barındıran ekşi sözlük'te kapkara bir leke olarak hatırlarda kalacak. Kanzuk'un ve eşinin yapabileceği hiçbir şey yok gibi görünüyor. Rezil rüsva oldular.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Torpil sadece bu ülkede yok tüm dünyada var. Günümüzde network çok önemli yani insanlarla ilişkilerinizin çok kuvvetli olması lazım. Tabii bu eşini kardeşini işe alma durumları bunun dışında. Tamamen büyük haksızlık. Ayrıyetten ekşi sözlük yazarlarını sevmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Orada yaptıkları iftira, nefret ve kutuplaştırmadan başka bir şey değil. 15 yıl önce çok kaliteli bir platformdu. Sonra tamamen iftira, Türkiye düşmanlığı, pkk seviciliği, İslam düşmanlığına evrildi. Haksızlık ettikleri herkes, herşeyin aynısı kendi başlarına öyle veya böyle gelecek. Hepsini de yutmak zorunda kalacaklar. Bu kaçınılmaz.
Türkiyede torpil kullanmadan belli bir mevkiye giren insanların sayısı bir elin parmağını geçmez. O sebeple bu habere hiç şaşırmadım. Torpilin varsa adam öldürsen hapse girmezsin torpilin yoksa istediğin kadar çalış didin yerinde sayarsın
Haklı bence o yazar, Ekşi Sözlük'te yazar olmak yürek ve emek isteyen bir olay, o yüzden atılması çok onur kırıcı ve basitçe olmuş. Herkese özgürce sallayan Ekşi Sözlük, başkana sallayamayacak mıymış? Saygı...
ekşi ne ki? çöplük zaten. çok fazla kaale almayın troll yuvalarının ve eziklerin toplandığı bir ortam. birkaç iyi insanla tanıştım hakkını yiyemem. bende yazarım. fakat geneli düşünce en leş ortamlardan birisi
şimdi bakkal cırak alırken tanımadıgı adamın oğlunu yanına almıyor. bazen insanlar güvenmedikleri ile çalışmak istemiyor tanıdıgı kişi olsun istiyor buna biraz hak veriyorum ama bazen abartı düzeyine çıkıyor
@xSPACEx gerçek hayatta yalnız hiçbir zevki uğraşı amacı olmayan herkese kötü gözle bakan eksik kusur arayan toksik tipler. Gerçek hayatta ezik ve vasıfsız insanlar anca oturup tek tek herkese herşeye bu kadar yaratıcı hakaretler kötü yorumlar yazar. Toplumun alt sınıfında olup tembel ve bunu hazmedeyen tipler.
Lafa gelince kızlar soruyora üye olanları da küçümserler hatta kendi gibi düşünmeyen davranmayan herkesi küçümser yüzüne söyleyemeyecegi lafları bilgisayar arkasında saydirirlar ama entelektüel görünmekle olmuyor bu isler 😏
Üstlere bizi yönetmeleri için birilerini çıkaran, daha sonra da koskoca bilmem ne benim sorunumla mı ilgilenecek deyip göklere çıkaran ezik ruhlu millete az bile
Devir böyle işte çark böyle dönüyor artık! Bende bunu anlamıyorum arkadaş yani bir büzük davasına insan mesleğinde şahsi hareket edebiliyor. Hiç profesyonelce değil eziklik resmen
Evet geçen gördüm ben de hic beklemezdim ekşiden diyemeyeceğim sırf click almak icin hangi konuları yayında tuttuklarini gorseniz. Hic luzum yok artik bu devirde ekşiye.
Bu ekşi sözlük neye yarar ki? Boş iş.. bunu okuyacağınıza gazete okuyun kitap okuyun film izleyin. Hayatımda gördüğüm en saçma salak sitelerin başını çekiyor
ülkenin genel hali bu işte, biri bir yere gelir sonra eşi dostu olmadık kişiler bir yere getirilir. bununla ilgili sıkınıtıyı dile getiren kişiler ise susturulur. canlı örneğini yaşatmışlar.
Evet kaderi, bu yüzden fazla yırtınmayın kaba tabirle çünkü bir yerlerde dayınız amcanız teyzeniz yoksa kpss de, okumak da, atanmak da imkansız. Boşuna yorulmayın yani, ici boş diploma zaten çöp...
Dürüm yemekten dürüm sıçacak kıvama gelmiş dombiliden aksi beklenemezdi zaten. Kodumun kılıbığı. Batsın da göreyim onu ben.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sonuçta herhangi bir Kamu kurumu değil Sözlüğün sahibinin sesi çıkmıyorsa bir şey diyemeyiz. Ama öncelikli konu 83 milyonun hakkının olduğu Kamu kurumlarında yapılan torpil ve adam kayırmalardır.
Evet kaderi... belediyeleri bile ailece yönetiyorlar. Herkes birbirinin bir şeyi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türkiye'nin en gereksiz platformu, sitedeki üyelerin hepsi'nin her konuda fikri var, her konu'yu biliyorlar hepsi birer prof sanki yani kısaca hepsi herbokolog
Yav adam şirketin muduruymus. Ben olsam da aynısını yapabilirdim. Kendi şirketinde kime ne yetki vevrecegimi elemanima mı soracağım? Kamu kurumu değil orası özel şirket. Tabii ki de CEO hakli.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Ekşi Sözlükte skandal! Genel müdür eşini yazar yaptı, onu eleştiren site yazarını da kovdu! Torpil bu toprakların kaderi mi?