AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Erkekler için zor, kadınlar için daha zor bir durum. Yolda yürürken önünüzde bir bayan var ise emin olun tedirginleşir, acaba takip ediyor mu diye düşünebilir. Zaman gittikçe kötüleşiyor, insanoğlu sağolsun..
Bir İnsanın Doğumu Mucizedir , Bizim Hayatta Kalmamız Mucize Oldu Artık...
#Ölmekİstemiyorum
Yazık değil mi bu kadınlara Nasıl kıyıyorsunuz ya Hangi Cesaretle hangi hakla bu canı ona sen mi verdin ki siz alıyorsunuz
Yazık olmuş Allah rahmet eylesin bu sene 100 kere demişimdir
Kadınlar yaşamak istiyor caydırıcı hiçbir ceza yokken böyle olması da normal maalesef 😔😔
Kanunlar hiçbir işe yaramıyorsa, neden var?
Kim verecek bu insanların vebalini?
Okullarda bu konularla alakalı eğitim verilmeli bence insanlar nasıl bu kadar gaddar oldu yaa
yorum yapma geregi duymuyorum ki yorum yapmakla şuraya ağır sözler yazmakla evren düzelmez
Kadın cinayetinden kasıt bir kadının ölmesi değildir yanlış anlamışsın. Burada mekana silahlı saldırı var.
Koruyamıyoruz bize bu kadar zarar vermek isteyen insan varken çevremizde nasıl mümkün olsun ki?
Bu cinayet degil ki kaderinde varmıs , o mekanda olmasaydı bisey olmuyacaktı
Ya bu insanların vicdnai nereye kayboldu bu vahşet duygusuzluk yeter
benim gibi helal süt emmisler sap gibi ortada ya... allahin da sopasi yok ya
Ağır cezalar ve eğitim şart
Biz bu adalet bakanligina niye vergi veriyoruz anlamıyorum. Halk isyan ediyor adalet yok #... olayindaadalet diyorlar öyle adalet sağlanıyor. Illa milletin isyan mi etmesi gerekiyor
Erkekler daha fazla ölüyor ama sizin gibi feminaziler sadece ölen kadınları görürler. Cinayetin kadını erkeği yok umarım bunu artık anlarsınız
Mekana yapılan silahlı saldırıda diyor. buna kadın cinayeti denmez, buna cinayet denir. ölen erkekte olabilirdi
Egitim yok ceza yok adalet yok bu gidişata idam şart öyle ulu orta yapican miting yapar gibi o gün her kanal canlı yayında gösterecek aleme ibret olacak yoksa sonumuz kötü
Kizlar da belali tiplerle birlikte olmasin biz efendiler dururken serseri tercih ederseler olacagi bu
Bütün kadınlar seni tercih etsin belki o zaman iyi erkeklerle birlikte olduğumuza ikna olursun sn. yargi mercii
Evet oyle :)) daha 24 yildir bir kiz tercih etmedi nerde serseri tipsiz kro var yaninda hayalimdeki kizlar var hep
Klasik yıkık saplarda kendini iyi erkek görme sendromu; hiç şaşmaz.
Yo iyiyim daha kimseyi incitmedim hayvanseverim daha sayarim birsuru kimseye zorbalik yapmam ailemi severim kizlara ayip olmasin diye evlilik vaadiyle kandirmam? Yikiksam sanane mk bakin o zaman yuzume
Bakmıyoz ulan ağla. Dünyada senden başka iyi erkek yok değil mi. Yikik seni
O zaman tacizcilere hak veriyorum artik
Sanki tipsizim
Sen zaten kadinlara zarar verilmesine icten içe oh diyorsun . Yikisin çünkü kıskanıyorsun zavallısin. Zavalli ezik. Ciğerini bilirim brn senin gibi yıkık sapların
Evet sizin sucunuz boyle olmam
Sen iyi değilsin kendini kandırıyorsun. Kendini avutmaya ihtiyacin var ve kendini iyi erkek olduğuna inandiriyorsun bu kadar. Yorumlarindan belli. Kötü haberlere üzüleceğine yerde acinı çıkarıyorsun oh çeker gibi yargiliyorsun. Sen iyi falan değilsin yıkık ezik bir sapsin.
Hayir icimdeki iyiligi sadece taniyanlar biliyor ama siz daha tanimiyorsunuz bile alfa olmadigimi anlayinca yol verin hemen zaten sonra serserilere gidip aglayin boyle
Icindeki iyilik kadin cinayetlerine oh cekmekse buna iyilik denmez. Kendini kandirmaya devam et boşuna sap degilsin işte.
Yok siz beni iyi halimle sevmediniz terslediniz hep en iyi hallerimde hor gordunuz sizin sayenizde kadin dusmani oldum yani bu sizin eseriniz ve simdide boyle oldugun icin olmuyo deyip uste cikmaya calisma beni bu hale basta kizlar getirdi zaten
O şerefsizlerle ayni zihniyettesin anca yargilayip oh cekersin kendini avutursun aciyorum sana
Bu zihniyete beni siz getirdiniz ama surekli beni rencide edip asagilayin alfalarin altinda inleyin sonra sizin bana layik gordugunuz kadere sessizce boyun egmek yerine boyle dusunsugum icin yine asagilayin oldu
O zihniyet senin icinde varmiş sevgilin olmadigi icin eziklik psikolojisiyle kendini nimetten aaymaya calisiyorsun. Iti biri olsaydin bu olaylara üzülürdün oh cekmezdin yargilamazdin gic kendini kandirma. Isabet ollmuş seni secmedikleri iyi bir halt degilsin sen kendini kandirirsin nca
Beni tanimadan yargilayamazsin taniyanlardan sevmeyen kişi yok ama en iyi erkek degilim diye secmiyonuz bilmiyorum sanki ben kotu biri degilim siz iyi olmami haketmediniz
Ezik olsam oturup uzulurdum belki merdiven altlarinda alfalara sakso cekmediginizi bilsem
Ne istiyorsak onu yapariz kiskanc köpek. Yorumundan belli ne halt olduğun. Ezik yikik kıskanç sapin tekisin. Insan delikanli gibi sap olur ona kimse bisry diyemez ama sen ezik ve kiskanc bir zavallisin. Kalbin pislik ve kötülük dolu. Kadin düşmani bir embesilsin ve kendine iyi diyorsun. Senin gibi fesat ve kiskanc kisiler asla iyi insanlar değiller kötü olaylara oh cekip anca kendini avutursun. Senin dışındaki bütün erkekler kötü zaten tipine siçtığım
Yerim seni :d
Hadi yavrum gel de yiyim seni bir 😂
Kız dırekt hedef degılmıs mekana açılmış saldırı cinayet oluyormu tartışılır Maganda ısı gıbı
Öldüreni ölümle cezalandırmak en mantıklısı. Yani ülkenin sağlıklı bir sistemi yok ki. Eğitim desen zaten dipte.
Sonra kadınlar niye böyle niye şöyle nasıl güvenelim biz erkeklere 🤷♀️😡
Lanetlemekle bitmeyecek adalet çok zayıf bu konuda.
aptal saptal insanlarla düşüp kalkmayarak
Erkekler şiddete uğrayınca üstünü orterseniz bunların sonu gelmez ayrımcılık ta dünya birincisi oldu halkımız
Aslında bu şiddet haberi bir erkeğeydi kadına değil ama kadın şiddete uğradı süsü vereceksiniz amacınız çok belli.
İdam gelmesi lazım artık
Şimdide millet "mekanda ne işi varmış" der
Türkiyenin adaletine sokayim
Bu idam çıkmazsa başka yolu olmayacak
Korumuyorum Allah'a emanet yaşıyorum.
Midem bulanıyor artik
Şizofren olduk kendimizi koruyacağız diye
Offf yinemi ya 😔 şansa yaşiyoruz artık.
Ağır cezalar ve eğitim şart
Sonuç
-Sanık serbest bırakıldı...
allah hepimize yardım etsin kadınlr cinsel obje olarak görülmemelidirç
Nezaman son bulucak bu kadina şiddet
Olmaması lazim ama Allah akil fikir versin
mermi 2 tl iste bu kadar
Evden çıkmayarak. Herkesi red ederek
İşte 18 senede getirdikleri Akp türkiyesi bu.
Nereye gidiyoruz böyle
şidette sorunun derine inilmeli
Olur
İyi çirkinim lan kimse beni öldürmüyor 😂
Bende onu dusuyorum son zamanlarda neden hep guzel kadinlar ölduruluyo
Çirkinleri kimse takıntı yapmıyor çünkü
Maalesef oyle. giderse gitsin diyorlar kurtuluruz 😀
Kadına bakış açısı değişmeli
Devlet anca zam yapsın ona buna onların umrunda mı
Biber gazı elektro şok cihazıııı...
Adalet yok ya
mekanı cennet olsun