Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde çalışan bir hasta bakıcının, baygın halde hastaneye gelip müdahale edilen kadını taciz ettiği iddia edildi. Olaya tanıklık eden hasta yakını, genç kadının "Anne yardım et" diye bağırdığı söyledi. Haber linki Bu tip olaylardaki yaptırım ne olmalı? Taciz olayları neden gün geçtikçe artıyor?
Eskişehir’de bir hasta baygın haldeyken, bakıcısı tarafından taciz edildi! Ülkemizde taciz olayları neden gün geçtikçe artıyor?
Bana bu gibi konularda en traji. komik bakırköyde geçen bir olay gelmişti. Orta yaşlarda bir hasta sedyede o durumdayken hemşirelere bakarak mastürbasyon yapmıştı. sim di biz buna gülecekmişiz ağlayacakmışız. Insanların ruhları hasta. Bitik insanlar bence
Aslında artmıyor. Sadece görsel ve yazılı medyaya sosyal medyanın eklenmesi ve olayların çabucak ülke sathında bilinirliğinin artması ile daha çok gündeme geliyor o kadar.
Hatta eğer eskilerin (60 yaş üstünün) evvel zamanlara dair anlattıklarını dinlediyseniz şu zamanın eskiye göre çok daha iyi bir zaman olduğunu da fark edebilirsiniz.
Ben neler duydum neler dinledim ki iyi ki kiyamet o vakitte kopmamış dedim
Alçak herif.. Devlet genelevleri kapatırsa böyle olur.. Kontrollü olan bir şey şu an kontrolsüz bir şekilde her yere dağıldı. Kontrol edilemez hale de geldi 😠
Etsin reis kendini kontrol etsin bu kadar iradesiz olunmaz ki. O adamı bence nefsi yönetiyor. İradesi zayıf çok kişi var. Çok zayıf olan daha da fazla kişi var belkide. Bir çözüm gerekiyor. Adam kendimi tutamadım diyecek belki çıkacak işten
Bende onu söylüyorum kardeşim. Genelevlerin kapanması toplumsal bu sapıklığı daha da arttırdı. Bu şerefsizler mahkemeye çıksa bile caydırıcı bir ceza yok. Hemen serbest..
Geneleve gidecek mi ayrıca oradan hastalık kapabilir ve yaptığı iş zina. Bunun yerine nefsini kontrol etseydi belki bunlar olmayacaktı. Enerji gidecek sonra yine gelir. İrade güçlü olursa nefisten üstün gelirse bir sorun olmaz. Ayrıca evlenebilir
Cezası hapis olmalı ve sonradan dışarıya bırakılmamalı. Zaten çoğuna ceza verilmiyor veya tutuksuz yargılanıyorlar. Bu yüzden böyle insanlar çoğaldı yapsamda bir şey olmaz kafasındalar.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Eskişehir’de bir hasta baygın haldeyken, bakıcısı tarafından taciz edildi! Ülkemizde taciz olayları neden gün geçtikçe artıyor?