Halk Olarak Doktorlarımızın Sağlık Personellerinin Yanında Durmassak O Zaman Biz de Suça Ortak Olmuş Olmayacakmıyız Neden Gereken Tepki Gösterilmiyor Acilen Bu Kişiler Toplumda Barındırılmamalı Gereken En Ağır Cezalar Şiddetle Verilmeli
Gaziantepte Sağlık Çalışanı Bıçaklanmış Bu Rezilliğe Dur Demenin Zamanı Gelmedi Mi Neden Halâ Herkes Sessiz?
Saldırganın sağlık çalışanı ve namus yüzünden söylentileri var.. Cezalar ağır olmalı lakin.. Üzücü bir durum ama bazı sağlık çalışanları hareketlerine dikkat etmeli. Bir yandan bakarsak kimi doktorlar bir şey demeden hastalara bağurdıklafk için bir nevi de kışkırtıyorlar.
Kışkırtsınlar kimse ölmeyi hak etmiyor bir sağlık çalışanına düşen hasta sayısı çok fazla napsınlar stress altındalar yazık yahu çok üzülüyorum neye üzüleceğimi şaşırdım her gün bir kötü haber ile uyanmaktan sıkıldım bıktım sokağa çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum neden huzurlu bir toplum olamıyoruz kimse ölmesin artık rahat bıraksınlar şu sağlık çalışanlarını da onlar olmasa neler olur yaa ne diteceğimi bilmiyorum gerçekten burada öyle soru sordum ama elimden bir şey gelmiyor keşke makam mevkii sahibi olsaydım da yardım edebilseydim çaresizlik kötü adalet bakanı sağlık bakanı hiç ama hiç bir şeye faydaları yok hepsi gözünü kapatmış kör taklidi sağır taklidi yapıyorlar uffff Kopsun Kıyamet Bütün Sessiz Kalanlar Yok Olsun İstiyorum Artık
Elbette ölmeyi hak etmiyorlar. Cezalar diyorum ağır olmalı.. Bir kardiyoloji doktoru biliyorum günde 100 hastaya baktığı için bir sürü insülin ilacı vurup intahar ettiğini kurtuldu ama tayin istedi... Toplumsal açıdan bazı kişilere öfke kontrolü eğitimi verseler kişi ehliyeti gibi ama yok...
Maalesef öyle cezalar Ceza Değil Ödül Resmen Ama Giderlerse Gitsinler Diyen Bir Devlet Başkanı En Büyük Kışkırtıcı Değersizleştirici Tahrik Edici Rolü Oynuyor ise Halk Ta Bunu Onaylıyorsa O Halk Ta O Devlet Başkanı da Yozlaşmış Çürümüştür
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Gaziantepte Sağlık Çalışanı Bıçaklanmış Bu Rezilliğe Dur Demenin Zamanı Gelmedi Mi Neden Halâ Herkes Sessiz?
En İyi Cevaplar