Sütyen olsa ne olur olmasa ne olur? Göğüsler açıkta değil kime ne? Hem camiler Allah ın evi değil mi? Huzuruna sütyensiz çıkılmaz diye ayet mi var? Orada görsem sütyeni var mı diye bakmam. Bu haberi kim yapmışsa yayanların ve eleştirenlerinde aklı şeyinde. Bütün yobazlar neden sapık oluyor bunu tartışalım...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYanlış tabi kimseye güzellemeye uğraşmasın kim olursa olsun girdiği yere saygı ile girecek türkiyedeki çoğu manastır ve kilise bu tarz durumlardan dolayı turist bile kabul etmiyor. Bir zahmet camiye girerlerkende uygun şekilde girsinler. Ayrıca zaten kadına tepki gösterinlerin çoğuda amerikalılar zaten kendi amerikalı takipçileri tepki göstermiş onlarıda samimiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. Camide bile milletin orasına burasına bakanlar var demek ki
160 YorumlaAnlamadığım şey şu kadının kolları kapalı hemen hemen uzun elbise giymiş çorap bile var başını ortmüş yani özen göstermiş, şimdi gelde bana söyleyin memeleri dışardami geziyor? Asil bunu fark eden dikkatini çeken kişi linc edilmeli terbiyesiz zaten hemende oraya bakarlar 🤬🤬🤬🤬
112 Yorumla- +1 yıl
👏🏻
- Gündem konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılAyyy ne saçma sapan şeyleeer bunlaaar, kadın gezmek için belki mimari yapısını inceleme veya icerisinin nasıl olduğuna bakmak için gitmiş girmiş her şeyi abartmaya yerr arıyorlarr bizim için saygı gösterilmesi gereken bir durum kadın için bir şey ifade etmiyor demek kiii.
Bizde kiliseleri gezmeye giderken o inanca göre onların yaptıkları şekilde mi içeriye giriyoruzz sankiii..
Kadın en azından duyduguu gorduğu belki de araştirdığı kadariyla şalla başını örtmeye çalışmış Daha müslüman kesiiiimm camideee müzik dinlerrken
5 metre şallla tam tesettürlü olamazkeeen saçları önden görünüyorkeen kalkıpta kadını eleştirenler gerçekten boş konuşup saçmalamışlar.
Eleştirmekten bir türlü vazgeçemedileerr..30 Yorumla
+1 yılÇomarlık yapmayın. Onlarda kadınların sütyen takıp takmaması bir olay değil. Onların kültüründe dininde baş örtüsü takmak sütyen giymek giymemek bir anlam ifade etmiyor. Ama o camiye olan saygısından ve merakından bizim dinimizin bir şartı olan “Camiye girerken başı örtme” zorunluluğunu yerine getiriyor. Kadının sütyensiz olmasına değil de camide Allah’ın evinde kadının meme uçlarına dikkat edenleri sorgulayın, ayıplayın bence. İbadet etmeye mi gelmiş 31 çekmeye mi?
98 Yorumla- +1 yıl
Ne bekliyorlardı burka mı giyecekti? Türbana mı girecekti?
- +1 yıl
@fedakar95 uygular uygulamaz kime ne?
- +1 yıl
@fedakar95 kültüründe de bir anlamı yok dedim.
- +1 yıl
@fedakar95 evet ikisini de söyledim.
- +1 yıl
@Bukern ecnebiyi savunmuyoruz insanlar mal.
+1 yılLinc edenleri sorgulamak lazım.. Nasıl bir tanrıcılık hakim insanlarda ben gerçekten hayret ediyorum artık.. Aksesusar olarak takmış denen örtüyü , saygı gereği kapattığı muhakkak da, o örtüyü inancı gereği takıp her haltı yiyenler de var.. Kişileri sırf polemik olsun rencide etmek , benim anlayışıma aykırı
70 YorumlaSütyensiz camiye girilmeyeceğini de öğrenmiş olduk. Gayet normal bir fotoğraf. Kadının sütyen takmadığını fark etmezdim bile dikkatli bakmasam. Eğer öküz gibi kadının göğüslerini incelemezseniz zaten siz de görmezsiniz. Gün geçtikçe afganistan’a dönüşüyor ülke ya tartışılan konuya bak.
71 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
Ulan ne gerizekalısınız ya bende ister takarım ister takmam bu kimseyi ilgilendirmez kadın yabancı ne bilsin. Hem eskiden sütyen mi vardı ne saçma şeyler bunlar ya. Zaten sütyen takmanın bir amacı da yok. Sırf bu sapık erkek milleti musallat olmasın diye takıyorum
61 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🌸
Gündem konusunda 515 cevap paylaştı. Tepki verenler aşırı saçma mantıksız davranmış turist yabancı bizim dinimiz hakkında tek bildiği camiye girerken başını kapamak onu da yapmış becerebildiği kadar teşekkür etmek lazım camiiyi merak etmeyebilirdi önünde saçma sapan pozlar verebilirdi insanları soğutmamak lazım
61 Yorumla- +1 yıl
Böyle bu kadar saçma soru popüler seçiliyor
Kadın İslam ibadethanesini merak etmiş içeri girmiş. Bu ayıplanacak bir durum değil. Ayıplanacak bir durum varsa Biz Müslüman olarak Camiye kaç defa gidiyoruz ibadetimizi gerektiği gibi yapıyormuyuz acaba diye düşünmek lazım. Kadın Müslüman olmadığı halde merak etmiş ziyaret etmiş. Biz Müslümanlar da ön yargılı olayı yadırgamayı hor görmeyi ve bilip bilmeden gereksiz yorumlarda bulunmayı çok iyi beceriyoruz malesef. Başkalarının kusurlarını aramak yerine Kendi kusurlarımızı düzeltmeye bakalım bence
10 YorumlaGündem konusunda 363 cevap paylaştı. Adı üstünde turist nerden bilecek ne olduğunu. Kapıda bacaklar açık olmasın kafa açık olmasın diye kıyafet şal veriyor hepsi bu. Kimse demiyor südyen tak seni içeri almam diye.
ya da kapı önüne bir görsel koyarsın insalar ona göre içeri girer.61 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻🌸
Ben bile kızın sütyen giyip giymediğine dikkat etmedim ya. Eleştirenler çok saçma cidden. Dinimize olan saygısından o başörtüyü takmıştır, tamam düzgün takmamış ama en azından bunları yapmayanlar da var uyum sağlamaya çalışmış daha ne olsun bu insanları anlamıyorum.
30 Yorumla
+1 yılSaçma sapan şeyler takılmayı çok seviyor bizim milletimiz. Kadının ziyaret etmesi önemli. Oraya başını kapatmış ayakkabılarını çıkarıp girmiş kusura bakmasinlar da kadının altında sütyen olmadığını anlamak için oralarina dikkatli bakmaları gerekiyor. Onu eleştiren sapik zihniyetlileri linç etmek lazım. Ömürleri de camiye gitmeyen gerizkalilar toplanıp birde milleti eleştiriyor. !!!
20 YorumlaCami duvarlarının kör noktalarında grup döndüren bizim türk insanımız rahatsız mı olmuş oy yazık kıyamam. Ben bir saygısızlık görmüyorum, absürt bir durumda yok. Saygısını yapmış kadın. Zaten böyle bir olay yine sadece bizim insanımız tarafından gündem edilebilirdi.
20 Yorumladine inanan insanlardan da bunlar beklenirdi zaten. daha dogrusu müslümanlardan. şaşırdıkmı tabikide hayır. dinleri zaten mantıksız. kendileri mantıklı davranması beklenemez. o TURİSTTE geçmiş olsun diliyorum. umarım bir daha camiye ugramaz.
bundan sonra bir dahiki gelişinde artık ATEİSTLERİN yanına gelir. medeni bir şekilde agırlanmak istiyorsa
20 Yorumla
+1 yılCamiye sütyenle mi girmek gerekiyormuş? 80 yaşında babaannem camiye girmesin o zaman. Ne saçma insanlar var. Ayrıca kadın Müslüman falan da değil saygıdan başörtüsü takmış.
81 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
Gündem konusunda 370 cevap paylaştı. Yalnız linçlerin çoğu yabancılardan geldi en çok da buna şaşırdım, kasıtlı olarak yaptığını düşünmüyorum ancak böyle bir duruma denk gelsem uyarırdım sonuçta ibadethanelere giriyor erkek turistler bile şort üzerine etek giyiyor saygıdan.
62 Yorumla
+1 yılbir kadın olarak ben baktığımda farketmedim bile kadının memesine zoom yapanlar, neden? sapık mısınız nesiniz
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka ya icine ne giyorsa giysin ne olacak sanki bende kapaliyim ama bu yönden kimseyi asaglamam bide kadin muslumanda degil basortuyu saygi geregi oylesine atmis
ki cogu turist oyle yapiyor zaten kadin camiiye giriyor diye tesettüre mi bürünsün?
camii ye ayakkabi ile girse linc i anlarim ama gerisi bos bence yine sacmalamislar30 Yorumla
+1 yılRahatsız olurum, ama linç etmem. Uyarılarda bulunurum. Muhtemelen kuralları tam olarak bilmiyordur.
Aynı tepkiyi Kilise'ye, Sinagog'a bu şekilde girecek olan birisine de gösteririm.
İnançlara saygı göstermeli herkes. İnanan'da, inanmayan da.
Buna ineklere tapan hintlilere de, dağa taşa, toprağa gökyüzüne tapan şamanizme inanana da.
Saygı göstermek bu kadar zor olmamalı.112 Yorumla- +1 yıl
Zaten saygısını göstermiş. Bu saatten sonra uyaramazsın da.
- +1 yıl
@NickSevmeyenKız Yani, bizim Türk turistler gibi mini etekle girmeye çalışıp olay yaratmamış en azından.
Kendi çapında saygı göstermiş olabilir, lâkin yeterli olmayabilir. Bizim toplumumuz onların toplumu gibi geniş ve rahat değil. - +1 yıl
Bizim toplumumuz çok geniş. Bizde kedi köpek kuş türleri çocuklar kadınlar erkekler tecavüz ediliyor. Arabada 3 yaşlı erkek birbirine oral seks yapıyor. Bekçinin biri çekip internete vermiş. Bizden daha sofistikesi bizden daha genişi yok. Bizde her yol var ama kapalı kapılar ardında bu arada ben üniversitede cami avlusunda akşam saat 10’da sevişen üniversiteli de gördüm. Ayrıca Kazakistanda, Kırgızistanda kadınlar mini etek ve askılılarla camiye girip vaaz dinliyor. Hiçbir erkeğin de onlara sulandığını görmedim. Aynı mekanda sağ tarafta kadınlar sol tarafta erkekler toplanarak oturuyorlar.
- +1 yıl
@NickSevmeyenKız Bu da İslâm'a aykırı birşey.
Bizim toplum geniş değil, bozuk. Bir kısmı hâlâ direniyor, toplumun bir kesimi ise komple bozuk.
Aile yapısı bizim toplumda çok önemli iken, artık o yapı yok oluyor. Aynı Fransa gibi oluyoruz. Fransa'da kim kimin çocuğu neredeyse bilinmiyor. Evlilik dışı çocuklar toplumun%60ını kapsıyor. - +1 yıl
Yurtdışında ki Türkler aile yapılarını büyük oranda korumayı başardılar. Bu yüzden genelde yurtdışındaki Türklerin daha sağlıklı olduğu gözükebiliyor.
- +1 yıl
Keşke fransa gibi olsak. Ama biz daha çok filistin gibi falan oluyoruz. Googleda ve youtube ta bacha posh, bacha bazi diye arat pilot yazmışsın gerçekten pilotsan kesin ingilizcen vardır çekilen belgeselleri izle. Videolara bak. Görsel arama yap.
- +1 yıl
Sorun islam anlayışında.
- +1 yıl
@NickSevmeyenKız Fransa gibi mi olmak istiyorsun? Şu kadın cinayetlerinde, tecavüzde neredeyse zirveye oynayan ama medya eliyle ülkeyi güllük gülistanlık yer olarak gösteren Fransa gibi mi?
- +1 yıl
Fransa’nın durumundan daha kötüyüz.
- +1 yıl
Fransa’da en azından devlet bunlarla aktif mücadele ediyor. Bizdeki gibi islamin değerler bilmem ne değerleri diye kadınlara dayağı şiddeti aldatılmayı tecavüzü çekin demiyorlar.
- +1 yıl
@NickSevmeyenKız Zannetmiyorum. Sadece haberler sanki ülke uçurumdaymış gibi gösteriyor. Dedigim gibi, toplum sadece arayış içinde.
- +1 yıl
Hangi haberler uçurumdaymış gibi gösteriyor. Bir tek fox ekonomi haberleri veriyor. A haber erdoğanın nefes almasına kadar haber veriyor bir de kemal Kılıçdaroğluna giydiriyor. Diğerleri de kedi köpek videosu koyuyor. 😂😂😂
Ben bunu ilk gördüğümde sütyen olmadığını anlamadım taaki yazıyı okuyana kadar..
İnsanın fikri neyse zikri de oymuş
Direkt gözünü kadının memesine dikenler kendini belli etmiş. Ayrıca sütyen takmak zorunda olduğumuz bir parça değil.41 Yorumla- +1 yıl
Erkek olduğum için kendimden iğreniyorum
Yani cidden cahilliktir, İstanbul camiilerine giren her turist böyle yabi bunu niye büyütmüşler anlam veremedim. En azından saygı duymuş kendini örtmeye çalışmış. Gerçekten insanımız gittikçe salaklaşmaya başladı yahu.
40 Yorumla
+1 yılDinimizde sutyen giymek sartir diye bir sey yok yanlis degil bence sadecebedeni kapali olmali ve başı
71 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılSütyen takmak zorunlu değil. Vücut hatlarını belli etmeyen bol giymek dinimizin zorunluluğu. O bir turist ve dinimizden tam donanımlı bilgiyr sahip değil. Kimbilir bizler de yurt dışıgezilerinde kliselere ne eksik davranışlarda bulunduk? Bilemeyiz, bilemezsiniz.
20 YorumlaAbi Allah aşkına fotoyu insta hikayesinde gördüm ama şu soruyu görene kadar kadının sütyen takıp takmadığı gözüme ilişmedi bile , kafalar gözler nereye bakıyor? Ayıptır yani , cami Müslümanların kutsal mabedi ancak müslüman Allah'ın gözünü nefsini ört emrine uymuyor onu da geçtim kadının orasını burasını reklam ediyor saçmalığın daniskası Müslümanlık bu değil.
20 YorumlaBırakın artık şu kadınlarla ugraşmayı. Kime ne, sütyen takıp takmamak kendinden başka hiç kimseyi ilgilendirmez. Kime ne!
71 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻
Kadın Müslüman değil, ziyaret için merak için gelmiş. Sütyen konu mantık dışı. Eşarbı için ise, hadi o turist bizim Müslüman geçinen sanatçılarımıza ne demeli?
51 Yorumla- +1 yıl
Yaşa 👏🏻
Hasta bu insanlar, hoşgörü dini dedikleri din bu mu, yok bu değilse bunlar hangi dinin mensubu? Ruh hastaları, kadın düşmanları!
113 Yorumla
+1 yılGöğüsleri açık mı gelmiş? Kadının üstü giyinik. Südyen takip takmadığı kimseyi ilgilendirmez.
Kadınlar südyen takmak zorunda diye bisey mi var?
Saygısızlık olmasın diye yaptığını düşünüyorum ki başına örtü bile koymuş kadın..30 Yorumlane alaka ya dikkat etmedim bile takmamasına herkes takacak diye bişey yok takınca daha mı dindar olunuyor sanki. boş işler.
60 YorumlaBütün dünyaya rezil olduk...
Size ne kim nasıl giriyorsa girsin lanet olsun ya.
Kendileri kusursuzmuş gibi insanların hayatlarına yön vermeye çalışıyor aptallar.40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSultanahmet’i baya kısa bir şortla gezmiştim müslüman olduğum halde. Bu kadın yabancı olduğu halde saygılı davranıp tesettür takmış. Takdir etmek gerekirken kadının içine ne giydiğine karışmak niye? Kadının orasına mı bakıyorsunuz? Sonra vay efendim niye islamofobi var?
20 Yorumla
+1 yılkime ne bundan... isterse çıplak girer... en azından saygısından saçını kapatmış girmiş bence buna bakmalılar türkler ya da başkaları kutsal mekana girince konuşmadan duramıyorlar insanları rahatsız ediyorlar
20 YorumlaYa kadın saygıdan kafasını kapatmış girmiş. Bizim egitilmez çomarlarda sütyenemi takmış şaka gibisiniz ya.. Siz ilk önce bir kndinize bakın.
50 YorumlaCamiye girmek istemiş ve girmiş, girerken giyime dikkat etmek lazım evet ve o da bir nevi dikkat etmiş eksik kalsada, beni ilgilendirmez yani kimseyi ilgilendirmesin hatta.
31 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻
Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok ancak içinde bulunduğu ya da temsil ettiği kurumlara saygı göstermek zorunlulugumuz vardir. Dışarda isterse çıplak gezsin özgür iradesi ancak bı ibadet haneye giriyorsa oranın kurallarına göre davranilmak zorundadır. Bu oraya saygıdır
10 Yorumla
+1 yılHerkesin dini kendine artık bir rahat bıraksalar insanları. Mö sütyen mi varmış? Kaç yıldır sütyen takıyor insanlar? Sütyenli olunca daha mı dindar oluyorlar? Ayrıca sadece turistik amaçlı girmiş olamaz mı? Siz hiç kiliseye gitmediniz mi?
52 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
👏🏻👏🏻
+1 yılO bir turist ve sütyen kullanmak zorunda değil.
O bu değil de insanın aklına şu soru geliyor, SÜTYENSİZ OLDUĞUNU ANLAMAK İÇİN GÖĞÜSLERİNE NE KADAR ZAMAN AYIRDIN?
Buna değdi mi?
Tek mevzu bu kadının göğüsleri mi, alkış.10 Yorumla
+1 yılÇomarlar sütyene karışacak hakkı popolarından mı çıkarıyor
61 Yorumla- +1 yıl
Yaşa
Camiye sütyen takanlar tek mi girebiliyor ne kadar saçma şeylerle uğraşıyorsunuz onu dert edineceğinize baş örtüsünü eleştirseydiniz daha iyi olurdu
40 Yorumla
+1 yılBence basortuyu aksesuar degil de saygidan ötürü takmış. Çünkü ustune de bir sey giymiş kollarini vs kapatmis.
40 YorumlaGündem konusunda 501 cevap paylaştı. En azından Müslümanım diyip millete tecavüz Edip namusunu kirletmiyor abartiyorlar klasik sözde müslüman Türkiye
40 Yorumla
+1 yılYavv bırakın girsin belki etkilenir metkilenir bir şey olur. Yav şu türk milleti biraz abartıyor kadın bilmiyor bilmiyor jdjxidjxjd eminim bilseydi saygısızlık yapmazdı
20 Yorumla
+1 yılMilletin kafatasında beyin var ama kullanmaktan acizler onu napacağız. Boşuna solunum yapıyorlar böyleleri onları napacagiz. Onu desene hele sen bir '
20 Yorumla
+1 yılBen hiç fark etmedim cidden. Bu kadar namus kavramı yapan kişiler demek ki zoom yapıp görmüş. En çok namustan bahseden en namussuzudur demiş niçe. Bence kadın gayet normal. Orta Çağ yobazları bunlar.
20 YorumlaA. ına kodumun salakları, siz daha camide başınızı kaldırıp bir kadının yüzüne bakmamalıyken memesine zumlamışsınız. S. ktirin gidin kendinizi linç edin bunun için.
20 Yorumla
+1 yılSizene arkadaş kadın isterse sütyen giyer istemese giymez kimene bu nasıl bir cahillik ya bizi doğuran mükemmel bir varlık kadındır dilediği gibi giyinir linç nedir
20 Yorumla
+1 yılBasi kapaliysa sorun olmaz bence yine uyarririm ben kirmadan bilmiyor sonucta hor gormeyin
50 YorumlaKimsenin ne giyip giymediği hiç kimseyi ilgilendirmiyor!
50 Yorumla
+1 yılÇok tuhaf sütyen giymek zorunluluğu mu var giyerim giymem kime ne?
51 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
Kadının göğüslerine mi bakmışlar gerçekten!, fesat ruhlu sapıklar, sizinle aynı ülkede olduğum için utanıyorum ya, ben bile dikkat etmedim büyüteçle baksaydınız ha bari?
24 Yorumla- +1 yıl
Erkek olduğum için kendimden iğreniyorum
- +1 yıl
Bozulur bozulur onlar her halta bozulurlar
+1 yılBaşka kim yapardi ki tabikii AMBİTCH 😅 Johnny Depp'e iftira atmasıyla ünlü kendisi... Ve Elon Musk'tan embriyo dondurmakla.)
32 Yorumla- +1 yıl
Özel hayatı sizi ne kadar ilgilendirir ki, sütyen takmasına kadar mesela, ya da aşk hayatına kadar?
- +1 yıl
Beni kiminle sürttüğü ilgilendirmiyor. Attığı iftiralar ilgilendiriyor. Heleki bu johnny depp'se.
Bu kadın yabancı müslüman değil kafir sadece görmeye gelmiş namaz kılıp dua edecek değil bunun neyine takıldılar zaten bunlar 4 4lük düzgünler kalkıp yabancı kadını eleştiriyorlar
10 Yorumla
+1 yılOrası Bir cami Müslümanların muhabbeti müslümanların namaz kıldığı ibadet ettiği yer Bunu herkesin bilmesi lazım herkesin saygı duyması gerekir Ayrıca o kadın kapalı bir açık dikkat ederseniz kapalılığın da da bir şey yok Özen yok yani sadece göstermelik bazı şeyleri yapmış sütyen meme memesinin ucunun gözükmesi bile iğrenç bir şey yani
11 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma da kardeşim ziyarete gelen kadın gidip çarşafa girecek halı yok. Tarihi bir camiyi ziyaret ediyor. Gidipte orasını burasını incelerse insanlar tabiki de memesinin ucunuda görür başka şeyini de. Bı defa bir kadının orasını farkedecek kadar dikkatli izlenilmesi dinimizce haram. Kim onu o kadar detaylı inceliyorsa önce kendi hatasını görsün bilsin ona göre başkalarına laf etsin
allah kul arasina girmem gercek muslumsnisem baskasinin kusurunu gormem kspatabilirsem kapatirim agir elestiri yapanlarin cogu malesef erkegi sapik kadini fesat
10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hahahaha ulan mesele sadece sütyen mi, cünup kafir camiye girmiş bırakın da sütyensizliği nazar boncuğu olsun.
Karşıyım lan camiye girmenize! Rahmet meleklerini pis cesetlerinizle kaçırmayın!10 Yorumla
+1 yılİnsanlar ne kadar sapık dikkat etmedikçe sütyensiz olduğu bile belli olmuyor
42 Yorumla- +1 yıl
@uncas71 özellikle bakmadıkça dikkat çekmiyor demek istedim ben yazılanı gördükten sonra iyice bakıp da farkettim kesinlikle rahatsız edici bir görüntü yok senin de kastettiğim kitleden olduğun besbelli
Neyin tepkisi ya sütyen takıp takmaması niye bu kadar dert oldu onu anlamadım. Kime ne!
41 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yılSutyen cami ne alaka çıplak gelmis gibi tepki veriyolar gereksizler. Kadın oyle rahat hissetmis giymemis sizene memesinin ucunu inceliycek kadar abaza oldugunuz icin once kendinizi sorgulayin yobazanuslar
20 YorumlaBizim milete ne yapsalar yaranamazlar. Kadın saygı gösterip başörtüsü takmış bizimkiler neden sütyen takmamış diyor. Tam yobazlık.
26 Yorumla- +1 yıl
Bide kadının orasını izlemisler bunu da hiç soylemiyolar 😂
- +1 yıl
@BuluT_Beyyy evet. Camiye gelen kadının göğüslerine ne bakıyorsunuz😄 Kendileri çok mutaassıp maşallah aman aman
- +1 yıl
Ben açıklama olmasa sutyensiz oldugunu farketmezdim. Etek giymiş iyiki yoksa iç çamaşırı desenine de takilirlardi veya niye uzun dön giymemiş felan diye 😂😂😂
- +1 yıl
@BuluT_Beyyy aynen bu fotoğrafı kaç gündür sosyal medyada görüyorum ilk kez bu soruda farkettim sütyen olmadığını
- +1 yıl
Milletin gözü röntgen cihazı olmuş 😁
- +1 yıl
👏🏻👏🏻
+1 yılYanlış bir şey yapmamış göğüsleride belli olmuyor bakmasınlar göğüslerine o zaman saçmalığa bak böyle ülkenin...
20 Yorumla- Devamını Gör (183)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat