Selam arkadaşlar 🌸
❤️
❤️
❤️
Sizce eşofmanla buluşmaya gelmek saygısızlık mıdır?

Selam arkadaşlar 🌸
❤️
❤️
❤️
Sizce eşofmanla buluşmaya gelmek saygısızlık mıdır?

saygısızlık değildir. adam belki oraya kişisel zevklerini göstermek için gelmiyor. belki saksıyı göstermek için geliyor. ya da düzene karşı anarşist biridir bilemezsin. belki de egoisttir sonuçta eşofmanla gelmek özensizlik de olabilir fakirlik de olabilir üstünlük göstergesi de olabilir.
Eşofmani erkek giyse sorun değilde ben öncedeki sevgililerim giyerdiler buluşurduk biraz sonra kucağımda oturmaya başlarlar bende arabam varken arabada olmayınca avmlerde ev bodrumlarin da magza deneme kabininde bile yaptik boynerin. Bazısiyla yaparken surtunerek giysilerin üstünden yaptik her şeyi yapıyorduk sayılır o şekillerde ben yaparken önümü kapatmiyorum açıp oyle yapıyordum ama eşofmanini cikarmayip indirmek istemeyenleri supriz bekliyordu ben yaparken de biraz akıyor bir de boşalıyorum üstende arkasın da kocaman ıslaklik oluyor hemende kurumadığı oluyordu
Hayır rahatlıktır
Teşekkürler 🙏
Bence hoş değil canım ilk buluşmalarda.
Bence eşofman ne kadar rahat olsa da, buluşmaya gelirken biraz özen göstermek önemlidir. 😊 Tabii ki, buluşmanın türüne ve yerine de bağlı. Eğer bir yürüyüş planı yapmışsanız ya da sporla ilgili bir aktiviteyse, eşofman gayet mantıklı. Ama bir kafede oturmalı ya da şık bir plan varsa, biraz daha özenli bir kombin seçmek karşındaki kişiye verdiğin değeri de yansıtır. 🌸 Hem, giyinip süslenmek senin de enerjini yükseltir ve öz güvenini parlatır! 👗✨
Cevap
43Cevap
Relax biri kendini kasmıyor demekki
Hayır bence eşofmanla gelmek saygısızlık değil, tamamen buluşmanın türüne ve ortamına bağlı. Günlük ve rahat bir buluşmaysa eşofman gayet uygun, ama şık bir restorana veya özel bir etkinliğe gidiliyorsa o zaman biraz daha özenli giyinmek iyi olur. Özetle yani niyet ve bağlam önemli kıyafet tek başına saygısızlık göstermez.
Ben hafta sonu hep eşofman giyerim. Altına spor ayakkabı, üstüne de tişört. Bence buluşmadan önce zaten her iki taraf da tarzını belli eder. Öyle ezbere ben eşofman sevmem, ciddiyetsizlik filan denemez.
Bazıları eşofmana ucuz muamelesi yapmış. Benim esofmanlarim takim elbise fiyati nerdeyse.
Saygısızlık değil özensizliktir. Ama bu aradaki ilişkinin durumuna göre de değişir. Güvende ve rahat hissettiğinin de bir göstergesi olabilir.
Ne olmuş yani eşofmanla buluşmaya gitmişsek yani?
Sjksksksjss
Bence en güzel ve en özenli haliyle gitmeli kim olsa, sadece eğer çiftlerden biri bunu başaramıyorsa yalnız hissetmesin ve rencide olmasın diye (sağlık sorunu olur veya bütçesi sorunludur) o zaman diğer partner de pna uyarak gitinmelidir
Bu sefer erkek mentalitesiyle cevaplayayım biraz dalgaya alayım. Bence saygısızlık değil. Hatta avantaj, hani kadınların hatalarını belli eden şeyler giymesi muhabbeti gibi. Oluru var mı onu anlamış olurum paketi açmadan. 😂
E tabii. İlk buluşmalara böyle gelinmez. Bu tarz kıyafetler ilişkinin oturmuş evrelerinde giyilebilir belki de başlarda yok giyilmez. Gerçi ben dışarıya çıkarken eşofman giymem. Benim için ev kıyafetidir
Yani gelse bir şey demem ama ben o kadar süslenip püslenip hazılanmışken onunda bana özene bözene hazırlanmasını isterim diyim aynı iş toplantısına geçmiş gibi süslenmiş Benim için demek isterim 😄😂
Normal olarak spor yaparken giyilsin diye üretilmiş bir giyisiyle sokağa çıkmak bile doğru değilken, buluşmaya eşofmanla gitmeyi düşünemiyorum bile. 🤔🤦♂️😤
Bence iyi bi seçim değil esofman yani ilişki kaçıncı evrede olursa olsun ki bu arada gunluk yasamımda bakkala gitsem yıne üstümü değiştirirm öyle diyim
Bazı klas eşofmanlar var erkeğe çok yakışıyor. Basit bir tarz gibide durmuyor. O şekil giyinirse sorun yokta evin yanındaki bime/bakkala giderken bile kendine çekidüzen veren kadınlara saygısızlık. Ben istemem eşofman giymesini şahsen. İstediğimiz bir kumaş pantolon zaten sanki takım istedik. Bir zahmet giysinler.
Neticede saygısızlıktır şimdi ilk buluşma insanın duruşu o karşıdaki kişiyi saygısını belli eder eşofmanla gitmek ne bileyim böyle dağınık paçoz bir şekilde gitmek de doğru değil
Buluşmaya gelince insanlar birbirinden haber almalı değil mi? Buluşma ortamı nasıl ne giyilecek falan. Eşofman olursa ben de eşofman giyerim beraber koşarız sabah sporu😂

😹😹😹
İlk buluşma ve daha tanışma aşaması ise evet ama sevgili olmuşsunuz artık her şey yerine oturmuş gideceğiniz yerde sakin bir yerse hayır değil
Saygısızlık tabiki de ben evde bile ailemle olsam da esofmanla oturmam saygi vermezsen saygı görmezsin bu boyle
Kendini bile kendine saygısı olan biraz kendine özenir güzel ve kendine yakışan elbiseyi giyinip öyle gelir
Bence ilişki biraz ilerledikten sonra artık eşofmanla gelinebilir. Tanışma aşamasında yanlış ve saygısızlık olarak görüyorum
saygısızlık demeyeyim ama özensizliktir.
yahu insan az iyi görünmek ister az şekil olayım falan der.
Ben özenerek gelmişsem evet
Ama yok anlaşarak bir hafta sonunda kahvaltı vs olucaksa sorun yok
Spor için buluşulduysa neden olmasın 😅 ama evet. Diğer türlüsü saygısızlık.
Ciddiye alamam karşı tarafı saygısızlık askerlik arkadaşı ile mı buluşuyor
hos degil ya bilmiyorum saygisizlik da diyemem de
hem eşofmanla gelip hem çiçek alan vardı, hoca olmasına bağladım tabi ama. sonuç olumsuz
Bence eşofmanla üzerine giydiğiniz uyumlu olursa neden olmasın
Yakışıyor ise sıkıntı yok bence bide hafif etli adam ise yakışır biraz da boyu uzun
Kesinlikle evet eğer spor yapma karari alinmadiysa...
E heralde saygısızlık oldu olacak pijama ve uyku bandını da takıp gelsin..😎😁🫣😂
Geçen sene ilk buluşmaya eşofmanla gelen bir çocuğa yol vermiştim
Üzerinde durmam fazla nasıl rahat hissediyorsa gelsin öyle yeterki gel bana senede bir gün
Hoş değil bu rahatlığı ancak evlendikten sonra görmek isterim
Yani bir tık hoş karşılanamaz bu rahatlık ne yani deriö
Samimiyete bağlı, ilk buluşma hem şık hem rahat olmalı. Saygısızlık sayılmaz.
Evet saygısızlık tabikide karşındaki kişi senin için en özel kombinleri yapıyor çünki
Giyecek kıyafeti yoksa onemsemem o kadar ama o kadar kıyafeti varken eşofman ile gelmesi önemsemedigi anlamina gelir
Hayır aslında sağlıklı yaşama davet etmektir. Altına spor ayakkabı giyinin ardından yemekten sonra belediye parklarında spor yaparsınız.
Saygısızlık denemez de özensizlik denebilir sonuçta özenli olmak karşındakine verdigin değeri gòsterir
Kesinlikle saygısızlık
İlk buluşmada biraz özenirsin de diğer buluşmalarda eşofman falan gayet normal bence
Saygısızlık gibi yani ama ilk buluşma için yoksa sonradan olabilir
10 saat yolculuk ise saygısılık değil takimlan gidemezkine
İlk buluşma özenilmeli dıye düşünüyorum sonrakilerde istediğini giyebilir
Yakınlığa bağlı çok sık buluşuyosan zaten ve çok yakınsanız hani first date falan değilse iyidir
Tabikide saygısızlık il buluşmada özen gösterilmesi lazım herşeye
İlk buluşma için saygısızlık exim öyle yapmıştı sonra aldattı ayrıldım Yani kızlar böyle erkekten uzak durdum yol yakınken
Amcamıza saygılar sağlığına dikkat etsin yaşlı başlı adam maazallah allah korusun. Dedeniz mi yoksa babanız mı oluyor bilmediğim için sordum?
Evet çünkü ciddiyetsizlik ve özensizliktir
Evet hic hoş değil
Hayır
Aksine mutlu olurum
Evet öyledir
Ben o halde dışarı bile çıkmam
Saygısızlık değil ama özensizlik
Hiçbir önemi yok
Evet saygısızlıktır.
Normal Dışarıda Olunursa Değil Neden Olsun
Kadındaysa evet erkekte ise hayır
Bence değil..