Kafede buluşmaya eşofmanla gitsem özensiz biri olduğum düşünülür mü? Hava soğuk içi polarlı eşofmanlar sıcak tutuyor ve rahatlar o yüzden tercih edeceğim. Bu beni özensiz ya da bakımsız biri yapar mı?

Kafede buluşmaya eşofmanla gitsem özensiz biri olduğum düşünülür mü? Hava soğuk içi polarlı eşofmanlar sıcak tutuyor ve rahatlar o yüzden tercih edeceğim. Bu beni özensiz ya da bakımsız biri yapar mı?

Düğünde bile insanlar o kadar dansı gelinlik ve damatlık ile yapıyorlar, bence kot pantolon falan giyilmeli en azından ilk buluşmada. Üstüne eşofman falan giysen gene kurtarır 😂 ama kot pantolon gerekir bence
Kişiye ve eyleme bağlı. Karşındaki artık her nasıl bir buluşma ise takım elbiseyle gelecek potansiyele sahipse eğer masada Kibariye gibi olursun. Yok böyle keyfi boş beleş bir buluşmaysa zaten ne farkeder istersen çuval giy git.
Özensizliktir tabiki ve ben karşıdakinin beni umursamadığını, saygı duymadığını düşünürüm.
İnsanlar bir gün rahatlığından taviz verebilmeli eğer veremiyorsa da bunu sorun etmeyecek kişileri bulmalı.
ilk buluşmaya sportif gidilmez ama yakın bi arkadaşımla görseldeki gibi giyinerek buluşurum çünkü görseldeki de güzel bir tarz gri eşofman çekip gelmekten bahsetmiyorum tabiki
Cevap
33Cevap
Bence özensizliktir.
Buluşma tarzınızın nasıl olduğuna bağlı. İlk buluşma ise evet özensiz olabilir ama artık bilmem kaçıncı buluşma ise ve de salaş bir mekanda buluşup vakit geçirecekseniz uygun olur. Tabi nasıl kombinleyeceğinin de önemi var.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ İlk üç buluşmada daha özenli, şık olmak her iki tarafta da hoş hatıralar bırakacaktır. Karşılıklı mühimsenme ve itinalı tavır kesinlikle kâlpleri ısıtan bi şey. Sonraki buluşmalarda nispeten daha rahat olunabilir. Doğru süreçte doğru tercih önemli. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Turkiyeyi bilmem ama isvicrede özellikle zenginler senin tarif ettiğin şekilde cafelerde oturuyor sinemalara gidiyor. Hayati rahat yaşıyorlar 😅
Nasıl rahatsam öyle giyinirim istemeyen defolup gidebilir.
sürekli takım elbise tarzında biryerde çalışıyor isen buluşmada da rahat ama şık bir eşofman takımı giyilebilir benim için hiç sorun olmazdı
Çıplak olmadigin sürece sorun yok nasil giyinirsen giyin ben bayiliyorum kizlarda eşofman çok tatlı duruyor görselde oldugu gibi
Karşındaki iddialı giyindiyse seni görüp özensiz diyebilir kişiden kişiye göre değişir bu durum bence
hayır tabıkı ınsanların ne dusundugunu takma en rahat olabılecegın elbıse senın ııcn uygundur
Hayır sanmıyorum, nasıl rahat ediyorsa öyle gelsin.
Tarzın güzel ama ilk buluşma için uygun değil.
Değişir, yani ben takılmam o kadar ama bir çok insan takılır. Karşındakini iyi bilmen lazım.
vajina belli eden tayt ile giden hatundan bir şey beklememek lazım
Yani kombin önemli.. Yoksa bence özensizlik değil yani.. Keyifli günler..
Akdeniz deyim millet gecelikle sokağa çıkıyor bence kimse taklmaz
Eğer samimiyseniz erkeklerin böyle şeyleri takacağını sanmıyorum
Buluşacağım kişiye bağlı benim için ama özensiz bir görüntü olacağı kesin
Yakisani giymek önemli salas veya acik olmasi degil
İlk buluşmaysa evet kıyafetin senin karşı tarafa verdiğin önemi yansıtır
Kıyafet tarzı öyledir ve öyle gelmiştir diye düşünürüm..
Evet ozensizliktir
-416464 puanla başlamak istiyorsan olabilir.
Tabii ki de ne demek bu yahu? Nerede kaldı şık giyinmek, kendine özen göstermek? Ayrıca bir buluşmaya eşofmanla gitmek saygısızlık olur karşı tarafa. Asla kabullenemiyorum bu yeni nesil aklı.
Yere ve kişiye bağlı ama bana göre denen güzel kombinler hep eşofmanla oluyor. Bu arada yaptığın kombin de önemli bi noktaaa
Böyle gelen çok kızı geri gönderdim. Feminen giyin bence
Kombine bağlı..
Bence hayır, böyle bende buluşurum ne olacak ki.
Benim takilacagim bi konu değil
Kim nasıl rahatsa o şekilde.
Fotoğraftaki kadın gibi olacaksan hoş durabilir
eşofman aşırı özensiz
Köpek alakası yok kimi insan rahatına düşkün
Bn gitmem sahsen ama tercih sizin..
Yoo bence gayet normal
Rahatlık olarak algılarım
Özensiz değil de, karşı tarafa saygısızlık olur.
görüşeceğ*in kişye göre değişir
Mahkemeye eşofmanla gittim. ben buluşma ne 🤣🤣🤣
Bence değil. Gidebilirsin dediğin şekilde
Bence samimiyet belirtisi.
Değil aslında. Tarzı öyle olabilir.
Güzel görünüyorsa özensizlik sayılmaz.
Cok buyuk saygisizlik bence
Yakışmışsa hoşuma giden ir
Özensiz durur evet.
Değil
evet özensiz
Gayet normal bence