Turla geziye gideceğim, gezi içinde cami de var, görmeyi istiyorum ama regliyim günah mı olur
2 ay
İçine girmeyin bahçesinde bekleyin. Gitmeden evvel yine de edeben abdest alın giyiminize dikkat edin. Hatta bahçesine de girmeyin derim. Bahçede beklemeniz sorun olmaz ancak dikkatli olmak gerek.
saçmalamıșsın. bir nükleer bomba patlasa hepimiz puf olup gideceğiz hiç var olmamıș gibi. ve caminin bahçesinde bekle falan diyorsun insana yıkanmadı diye.
Tabi ki insanları ısındırmak esastır ancak hüküm ne ise onu söylüyorum.
Günah değil lâkin edeben dikkat etmek hoş olur.
o hükümleri koyanlar petrol olup arabalarımızın deposuna girdi. Bırakın ilk çağdan kalma inançları. Günümüze odaklanalım. Vaktinizi böyle șeylere harcayacağınıza vatana millete hayırlı ișler yapın.
Caminin girişine uzak bir yerde bahçede beklemeniz uygun olur.
@Aybükeyimiște ben sizi ayrıştırmıyor yermiyorum ancak siz elma ile armudu karıştırıp saldırıyorsunuz.
Uslûbunuzu değiştirseydiniz fikrî tartışmada bulunabilirdik.
Algılarınız kapalı şartlanmış şekilde devam edin.
Hükmü : câiz değil
bir devletimizi sizin dininize inananlar batırdı, șimdiki devletimizi ise parsel parsel satıyor sizin dininizdekiler. Sizin fișiniz çoktan çekilmeliydi. Sizin gibilere karșı çok bile sessiz kaldık. Camilerinizi bile milyonlarca gayrimüslimlerden alınan vergileri kullanarak yapıyorsunuz. Dininiz sizin dininize düșman olanı öldürmenizi emrediyor. Umarım bu terör dini bir an önce yok olur.
@Aybükeyimiște destansı uzunlukta detaylı bir yazı yazardım insanı kazanma amacıyla olumlu yaklaşıp ancak bu kez bunu yapmayacağım.
Ayrıca ek olarak ;
Câhilâne arap kültürü ve gelenekselci islam anlayışı başkadır ki o tabir de bana ait, hakîkî islâm başkadır.
Ya arkadaşlar regl olmak doğal bir şey ve "pis" olmuyorsun. Namaz kılmama ve oruç tutmamızın sebebi allah bizi o haldeyken halimizi hafiflettirmek için. Camiiye girebilirsin, zikir edebilirsin, dua da edebilirsin. Dinimizi neden bu kadar kötü gösteriyorlar anlamıyorum. Eskiden hijen konusu yeterince olmadığı için (ped vs) kadının girilmemesi için tavsiye edildiğini duymuştum bir hocadan o ne kadar doğru bilemem tabi. Girebilirsin
olmaz neden günah olsun. ibadet etmiyorsun ki sadece bakmaya gidiyorsun.
Yok ya ne günahı olsun saçma sapan inanışlar yok öyle bir şey
Hayır günah değil ibadet edemezsin sadece
Baştan aşağı saçmalık
Evt günah girmemelisin gir diyenlere inanma
Girilmez
Günah iken regle girmek cami mi?
günah degil
Yok öyle bir şey !!!
Girilmez
Hiçbir şey olmaz
Girilmez
Gördüğüm en tuhaf sorulardan Nihat Hatipoğluna sorulur bence ahahha