İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gerçekleştirilen bir organizasyonda 50 kişilik bir gruba adam başı 6 bin 700 lira tutarında yemek ısmarladığı sayıştay raporunda ortaya çıktı.
Ekrem İmamoğlu'nun kişi başı 6700 liralık yemeği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Böyle şeyleru açık etmeyin Ekremidis'e ayıp. oluyor o yemeklerin en guzeli tatillerin en kaydiraklisini hakediyor kolaymı o kadar sığırı vaadlerine inandirmak, yapmayin ayıptir, günahtır 😂😂😂
Sarayın sadece elektrik faturası ne kadar acaba? Kişi başı değildir. Kaldıki kişi başı helal hoş olsun. Siz kizilaydan pandemi dönemi amerikadaki yurta giden paranım hesabını sorun. Ben gayet memnunummm..
herşey doğru ise, gerçek ise elbetteki büyük yanlış ve israf. ama milyonlarca mislini yapmış ve yapmaya devam edenleri de belgeleri ile birlikte teşhir etmek süper bir adalet hareketi olur
Ak partide biri yemisse bu alt tabakalrfan olmustir hep. Belediye baskani bakan vs bunlarda böyle seyler hic olmadi bugüne kadar. Fetovari iftiralar kumpaslar olmustur da gerceklik payi yoktur.
@Meraklı-sirin Biraz saçmalamışsınız tamam ak parti güzel işler yapıyor eyvallah ama dediğin şey çok uçuk ak partide de bir kodomanlar grubu var. Mesela atanan kayyumlar kendilerine özel jakuziler vs yaptırmış ak partiyi destekliyor olabilirsiniz ama bu gözünüze perde indirip sizi objektif olmaktan alı koymasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aaa çok ayıp israf deyip deyip engelli asansörünü arabalarını bile durduran kişi bu israfı nasıl yapmış
Böyle şeyleru açık etmeyin Ekremidis'e ayıp. oluyor o yemeklerin en guzeli tatillerin en kaydiraklisini hakediyor kolaymı o kadar sığırı vaadlerine inandirmak, yapmayin ayıptir, günahtır 😂😂😂
Sarayın sadece elektrik faturası ne kadar acaba? Kişi başı değildir. Kaldıki kişi başı helal hoş olsun. Siz kizilaydan pandemi dönemi amerikadaki yurta giden paranım hesabını sorun. Ben gayet memnunummm..
Kim benim bir kuruşumu zevkine sefasına haremine sarayına yemeğine harcıyorsa haram zıkkım olsun :D
Akp den konuşursak yüzünüz kalmaz la :D adamlar 700 bin tl lik saat takıyor mk daha ne :D
Eko rezaleti ancak ülkeyi geriye götürler bir gıdım faydası olmaz bu ülkeye
İmamoğluna inanan zeki istanbullular düşünsün
herşey doğru ise, gerçek ise elbetteki büyük yanlış ve israf. ama milyonlarca mislini yapmış ve yapmaya devam edenleri de belgeleri ile birlikte teşhir etmek süper bir adalet hareketi olur
Sanki diğerleri yemiyor sarayın günlük gideri karşısında sadaka kalır o dediğin...
6700 yazmiyor yanliz ayrica siyasetcilere guven olmaZ pek adam yerine koyma
Emine erdogan 200.000 tl lik canta takiyor. Bizim evin fiyati. 😀onu da sorsana. Bir ev fiyati cantayi kolunda gezdiriyor sonucta
Ekrem İmamoğlu yiyorsa Tayyip ve kabilesi yutuyor o zaman
Bazı yerlerde böyle harcamalar yapılabilir. Sarayın günlük gideri nasıl normal karşılanıyorsa Buda normaldir.
Haram olsun ama sen iktidarın yaptığı israfları a eleştirebiliyormuşun
6.000 tl'nin peşine düşecek adamlarmıydınız siz :D
Bunun hesabını sorsunlar...
Kaç yıldır onlar yiyor biraz da ben yiyim demiş
Ak partide biri yemisse bu alt tabakalrfan olmustir hep. Belediye baskani bakan vs bunlarda böyle seyler hic olmadi bugüne kadar. Fetovari iftiralar kumpaslar olmustur da gerceklik payi yoktur.
@Meraklı-sirin Biraz saçmalamışsınız
tamam ak parti güzel işler yapıyor eyvallah
ama dediğin şey çok uçuk
ak partide de bir kodomanlar grubu var.
Mesela atanan kayyumlar kendilerine özel jakuziler vs yaptırmış
ak partiyi destekliyor olabilirsiniz ama bu gözünüze perde indirip sizi objektif olmaktan alı koymasın
Eee yıllardır yiyen yiyor zaten
Rezillik