Kanal İstanbul’un çevresinde kurulacak yeni şehrin uygulama imar planları onaylandı. Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Baklalı’da satın aldığı 44 dönümlük tarla, turizm + ticaret alanı oldu.
Katar türkiyenin topraklarını satın almasını nasıl görüyorzunuz?
Yine satıldık birilerine 👍🏻 ekonomi göçmüş ülke berbat halde insanlar aç esnaf bitmiş durumda üretim yok ama örtülüyor yeni gündemlerle. Aynen avrupa bizi kıskanıyor. Dsö'ye bile sattık ülkeyi. Bütün ülkelerin karşı çıktığı, virüsü çıkardığı savunulan Bill Gates'in nerdeyse sahibi olduğu DSÖ gelip istanbula birimini açıyor. Buna izin veriliyor bütün ülkeler farkında da biz mi değiliz? Para için her şey yapılıyor şu an yazık acıyorum halimize
@BeniBöyleBill bunun cevabını sen ver kardeşim okumuş, kültürlü, donanımlı, kendini geliştirmiş, ileri görüşlü çağdaş, üretken bir kardeşimizsin ya hani senin mutlaka bir açıklaman vardır kardeşim biz cahiliz, dar kafalıyız pek bir fikrimiz yok!😉
İsviçrelilerde gelip bir şeyler kapıp biz yaptık demesin has koş yetiş engin bilgilerin ve tecrübelerin ile bizi aydınlat nede olsa avrupa görmüş merkezinde ikamet eden adamsın sen dururken bize laf düşmez
Cahil ve dar kafalı olduğunuzu zaten biliyorum. Yazmana gerek yoktu. Ama şu an sana uzun bir açıklama yapmak için müsait değilim. Malum iş var... üretim şart.