Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Başakşehir’de 100 bin lira sermayeli şirket kurup 1.5 ay kadar sonra Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi satın aldığı ortaya çıktı
Kabul ediyorum
Kabul etmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Son zamanlarda katar türkiyede çok arazi alıyorlar siz bunu nasıl görüyorsunuz onu Kabul eder misiniz?
Ben satın aldıkları bir yerin yakınında oturuyorum. Meclisten ismi lazım değillerden birkaç kişi alıyor, pahalıya satıyor. Resmen parsel parsel gidiyor. Köylünün biri söyledi hatta şu tarafı katarlı birisi aldı dedi.
@BeniBöyleBill bilmiyorum, ben köylülerden duydum. İsim vermediler. Ama bunu çoğu kişi söylüyor. Katarlılar çoğu yerden yer almış. Yeni bosna İstanbul taraflarında plaza ve konut için yer alanlar varmış. Bilmediğimiz başka yerler varsa bilmem. Kanal İstanbul bölgesi özellikler.
Tamam ben de tam bunu söylemek istiyordum... Yalan haberler böyle yayılır işte... "Arap" alınca yaygara kopuyor.. ama İngiliz alırsa kimsenin sesi çıkmıyor.. İşin kötüsü araziyi satan ortada yok.. Yüzlerce insanı böyle haberler ile aptal durumuna düşürüyorlar... O bilmediğin cevabı ben vereyim sana... Satan kişi İstanbul'un varlıklı ailelerinden birisi.. Satılan arazinin tamamı kendisine ait. Yıllardır satılık ancak alıcı çıkmadı... Şimdi satılınca yaygara koptu... Kendisi de açıklama yaptı... "Ben bu araziyi yıllardır satmaya çalışıyorum, kimse almadı.. Şimdi satılınca mı uyandılar... Arazi benim istediğim kişiye, istediğim fiyattan satarım." dedi.. Şimdi benim anlamadığım bir konu var... Bu kadar memleket sevdalısı "ahmak" laga luga ediyorda, markete girdikleri zaman neden gavur malı ürün satın alıyorlar.. O kadar vatansever isen yerli malı tüketirsin.. Katarlının aldığı araziden 1000 kat fazlasını kazandırırsın ülkeye.. Ama hayır.. bizim malımız kalitesiz... gavur hem kaliteli hem de ucuz satıyor... Yani ülkeyi ucuza satıyor bu eleştirleri yapan ahmaklar.
Not. Bu ülkede 70 yıldır İngilizler mal mülk alıyor... Bu ülke sınırları içinde, Türklerin ayak basmasının yasak olduğu gavur toprakları vardı bir zamanlar.. Sadece İngiliz Fransız vatandalşarı girebilirdi... Üstelik çıplaklar kampı olarak kullanılırdı. Neden kimse sesini çıkaramadı.. Beyninizi el aleme kullandırtmayın. kendiniz kullanın..
Not. Bu ülkede 70 yıldır İngilizler mal mülk alıyor... Bu ülke sınırları içinde, Türklerin ayak basmasının yasak olduğu gavur toprakları vardı bir zamanlar.. Sadece İngiliz Fransız vatandaşları girebilirdi... Üstelik çıplaklar kampı olarak kullanılırdı. Neden kimse sesini çıkaramadı.. Beyninizi el aleme kullandırtmayın. kendiniz kullanın..
Benim beynimi neremle kullandığıma ya da kullanacağıma senin beyinciğin mi karar veriyor. Öneride bulunur iken insanları aşağılar şekilde yorumlar yazma bu 1. 2. si sırf siyasi olmasın diye açıklık getirmiyorum bazı şeylere ülkede yorumunu belirten kim varsa vatan haini ilan edip yalancılıkla suçluyorsunuz. Ben burda belge ile gelsem bile sahte derler. Berat albayrak aldı dediler itiraz bile etmedi. Bir sürü ses kayıtları çıktı montaj dendi partinin. Zamanında bilinki şu zengin olmuşsa çalmışımdır diyenler şimdi para ile oynuyor. Herkes lafını söylediğini bilmeden konuşuyor, bunu hatırlatanları da mahkemeye verip hapse tıktırıyor. Adam zengindir almıştır bilemem, peki eski tren garının orda ki boş araziyi usulsüz şekilde almaya çalışmaları da mı yalan. İmamoğlu farkedip karşı dava açmasaydı anlaşılmayacaktı. Bir adama ufacık bir rakama kafalarına göre hazine malını satmışlar. İnsanların beyinlerine laf edip söz haklarına saldırıda bulunmak yerine kendi beyninizi az araştırıp geliştirmeye bakın. Adama bak ya gelmiş aşağılar şekilde akıl veriyor haydi haydiii. Millet ayıkmış istanbulu almış ellerinden gelmiş namus ahlak dürüstlük bilgi dersi vermeye çalışıyor. Herkes canım bir sen akıllısın.
Yabancıların toprak alma konusunda, karşılık aynı oranda birbirlerine müsaade ediliyor ise sıkıntı yok. Bir de % olarak genel bir satış sınırlaması da olması gerekir. A, B,.. hiçbir ülke fark etmez...
Bu ülkenin bir tek siyasetçileri değil, halkı da satılık.. Ve üç kuruşu geç arkasına. O yüzden biz ne dersek diyelim satış dediğin bu ahlaksız durumlar hayatın her alanında sürer.
Dünya globalleşme ile ilerliyor. Şu an Türklerin dış devletlerde mal varlığı kadar diğer tüm ülke vatandaşlarının ülkemizde yerleri var. Kanunlar çerçevesinde herkes mal edinebilir.