Yalova’da üniversite öğrencisi Beril Nisa Aydın (20), şort giydiği için Hüseyin Aksüt’ün (60) saldırısına uğradı. Gözaltına alınan saldırgan adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Aydın, ’’Akli dengesinin yerinde olmadığını söylediler ama rapor 2015 yılına aitti’’ dedi.
Güzel ülkemin güzel mahkemeleri, ne güzel çalışıyorsunuz.. Allah hepinizi kahretsin.. Nerede kaldı adaletiniz? Kim oluyorlar başkalarının giyimine müdahale ediyorlar ve sizde bunları serbest bırakıyorsunuz.. İnşallah ailenizden biride bu tutuma maruz kalır da, o zaman neymiş görürsünüz bu durumu..
Genç kız şort giydiği için 60 yaşındaki adam tarafından saldırıya uğradı! Ülkedeki ahlak bekçilerine ne söylemek istersiniz?
Onu serbest bırakan savcı-hakim hakkında derhal işlem başlatsınlar. Burada kesinlikle bir artniyet var. Bunların yüzünden adalet kurumu ve kavramı lekeleniyor. Kanunda tutuklama gerekçesi var. Bunu kalkıp da kanun gereği bunu yaptım diye açıklama yapamaz.
Yazık ya Allah sabır versin kıza daha çok genç umarım erkenden atlatır bu durumu. Dediğin gibi ailelerinden birine ve yakınlarından birine bir şey olmadıkça onu serbest bırakanlar anlamayacak. Gereken ne ise o yapılmalı bu salıverilme olayında kesinlikle bir hinlik var, yakın zamanda ortaya çıkacaktır.
Yazık demekten başka bisey gelmiyor aklıma. Bu nasıl bir bilinçsizlik, bu nasıl bir cahil cühelalık? Bu kizin anası babası varsa abisi ablasi bisey dememiş sana mi kaldi elalemin sortuna tisortune laf soylemek be bunak? Size mi kaldı elalemin kıyafetine karışmak ahlak bekçileri? Size ne ya size ne birkere de bu soruyu kendinize sorun arkadaşım. Banane bu kızın giydiği sorttan elbiseden kıyafetten bana bir zararı var mı? Yok o zaman beni ne ilgilendirir? Şu soruyu lütfen kendinize sormayı öğrenin. Her koyun kendi bacağından asılır günahsa ona günah sevapsa yine ona sevap sen şimdi şort giydi diye onu tartaklayinca o giydiği sorttan ötürü günahsa sen dövdün diye sevap mi işliyorsun? Bunu niye anlamak istemiyorsunuz ya çekin ellerinizi insanlardan çekin o pis fikirlerinizi kadınlarımızın kızlarımızın hayvan ve çocuklarımızın üzerinden ya herkes kendine baksın çok zor değil bu?
Anlayacaklarını bilsem iki çift laf söylerdim ama maalesef ne söylesek uğultu gibi gelecek. Eğitim, hukuk öncelikli değişmesi gereken kurumlar. Bu tarz şeylerin önüne ancak bu şekilde geçebiliriz.
Saldırma sebebi şort ise yaşına başına tüküreyim cümlesine takılmış olabilirler çünkü sebebi başka bir şeyse saldırması onu haklimi gösterir düşünce gayet doğru ama anlatma biçimi biraz düşündürücü olmuş o yuzden begenilmemis
Sanırım bahsettiğim şeye takılmamışlar eksilerin tek sebebi yanlış anlaşılma olabilir diye düşünmüştüm ama gerçektende kendi haklarını bile savunmayan zihniyetsiz kadınlar var ve maalesef onlara acimaktan başka hiçbir şey gelmiyor elimden
"Saldırgan" kelimesinin yabani hayvanlar için değil de böyle insanlar icin kullanılması beni çok korkutuyor.. Ve bu insanlar için gereken cezai islemi uygulamayip salıyorlar aramıza.. can güvenliğimiz yok ki!
Bu saldırıya uğrayan türbanlı bir bayan olsa şimdiye idam sehpaları kurulmuştu. O kadar ikiyüzlü bir milletiz işte! Hakimlerin eli kolu boşluk dolu kanunlar yüzünden bağlı. Akli dengesi yerinde değilmiş madem dışarı çıkmasın o zaman!! Yakında insanlar kendi adaletlerini kendileri sağlamaya başlayacaklar.
Bu münferit bir olay değil onu söyleyeyim. Dinci gerici ideolojik atmosferin, kendileri gibi olmayan her şeye kudurarak saldırmasını salık vermesindendir.
Kadın şort giyemez, kadın gülemez, kadın erkek istemedikçe çalışamaz, alkol yüketemezsin, ramazanda yemek yiyemezsin, ezanda müzik dinleyemezsin, erkek saç uzatıp küpe takmaz vs diye gider.
60 küsür yaşındaki sığırı serbest bırakıp bir kadını mağdur bırakan, burada da nunu destekleyen gerici yobaz zihniyet 21. yydda ortadan tamamen kaldırılmadıkça huzır yok insanlara.
Ben 5 vakit namaz kılan birisiyim ama bu tarz konularda insanlara karışmak , Allah olmaya çalışmaktan başka bir ahmaklık değildir. Bu sahte müslümanlar böyle artık Allah ın önüne geçmeye çalışıyor , insanları ırklarına dinlerine giydiklerine göre sınıflandırıp karakterini belirliyorlar.. Kendisinin vadesi dolmuş , yaşama dair bir sevinç kalmamış bile bu mahlukat bunağın içinde. Bunlar lafta müslümandır gerçekte değil... Kıza Rabbim sabır versin. Bu malı da öteki tarafta gibsinler
Ben Allah ım demekle , bir insana dini olarak hakkı üzerinde olmadığı halde karışmak arasında hiçbir fark yoktur , bu eksileyenler de aramızda dolaşan Ben Allah ım diyen firavun p. çleridir
Şu mk yaşlılarından daha kuduruğu yok dünyada , bide yer veriyoruz otobüste. 1 - ) Türkiye şeriat ülkesi değil Laiktir 2 - ) Bilin ki namus bekçileri en namussuzlardır 3 - ) Siz dinazorların istedği gibi ülkede hareket etmesini , Bu yeni nesil Z kuşağı durduracak.
İşte bu yüzden kızlarımızın kendilerini savunmaları için güzel bir eğitiminden geçmeleri gerek hadi bu kızımız güçsüz diye dayak yedi ya o profesyonel bir dövüşçüye yapsaydı bunu böyle olur muydu? Valla büyük küçük bilmiyorum kim haddini aştıysa aynı şekilde vurduğu kadar dayak yemeli, asıl orada adalet başlayacak. Sen kim köpek kıza vurmak. Hadi vurdun diyelim erkek misin lan böyle erkek olduğunu mu zannediyorsun 😡😡
Gerçekten iğrenç bir durum olduğunu düşünüyorum kadınların özgürlüğüne yaşam hakkına ya da bedenine sahip olduğunu düşünen ya da hala bu psikolojide olup kendine adam diyip kendini insan olarak görmeleri bir yana bu dünyada mezarına toprak atılmayacak haysiyetsizlerdir kendileri
Ya kimsenin giyimi kimseyi ilgilendirmez anlayın artık şunu akılsızlar. Allah kahretsin onu. Kendisi çok mu iyi? İsteyen istediğini giyer kimsenin dini kimseyide ilgilendirmez, anlamıyorlar. Kime anlatıyoruz ki zaten.
Açık giyindi tahrik oldum diyen insan tesettürlü kadını da taciz ediyor. Kadin yoktu napayım diyip sokaktaki masum hayvana tecavüz ediyor. Evinin önünde oynayan daha minicik masuma kıyıp bir kenara atıyor daha kundaktaki bebeğe dokunan toplum olduk ne yargı kaldı ne mahkeme ne edep kaldı ne haya..
Hergün buna benzer haberleri duyar olduk yapan varsa cezasını elbet çekmelidir ama Türkiye çok komik bir be psikolojisi bozuk bir ülke oldu benzer olaylar her ülke de olabiliyor ama öyle değişik bir ülkede yaşıyoruz ki üniversite kabul sınavları (YKS) de sınava geç kalan öğrencileri bile canlı yayın yapıp haber yapan bir ülkeyiz bu tarz olaylar farklı ülkelerde haber yapılmıyor elbet de saldırganı kınıyorum ama manipülatif bir durum var halkın psikolojisini bozmaya ülke de kadın erkek iletişimi ni bozarak Türkiye de bir kadın erkek güvensizliği yarattılar başardılar da işsizlik ve sosya ekonomik gelir uçurumunun olduğu Türkiye de bu gibi haberler destekleyici bir durum sergiliyor bu tarz olaylar hemen hemen Türkiye de hafta da binlerce kez oluyor ama seçilerek yayınlanan bu haberlerin amacı uyarı değil halka Galya’na getirmektir
Aaaa öyle demesene kız şort giyince müdahale etmesi lazım mazallah batar falan sonuçta kız şort giyince oda yanacak cehennemde vallaha bıktım yemin ederim yaşadığım ülkeden tiksindim bu nedir ya herkesin ailesi var izin veriyor sana noluyor da kiza vuruyorsun gerçekten sinirlendim hadi bu adam vuruyor niye ceza almıyor cidden tiksindirdiler hintlileri sevmem ama onların ülkesinde birisi böyle yapınca polisler tarafından öldüresiye dövülüyor bizim ülkemizde adalet yok boşuna aramayalım
Bu “oh iyi olmuşcular” ve yorumları eksileyenlerin yarın bir gün yolda size saldırması an meselesi. Şiddet yanlıları nasıl da güzel belli ediyor kendini.
Ben şunu anlayamıyorum biz kadınlar neden kendimizi koruyamiyoruz? Neden biri bize vurduğu zaman biz ona vuramiyoruz. Kendimizi bu anlamda geliştirmemiz gerekiyor, her kadın kendini savunma anlamında bir eğitim almalı ki, biri bize vurduğunda bizde onun ağzını kıralım. 🤦
Artık yapılanlar degil yazılanlar suc sayiliyor. Birine küfretsen dövsen öldürsen gözaltina bile alınmazsin ama iki tweet atsan yıllarca hapis cezasi alirsin.
keşke böyle cahil ve yobaz insanların kökü kesilese anlayın artık ya insanlar istediğini giyer çarşafda giyer şorta giyer size ne insanların hayatlarına ve seçimlerine burnunuzu sokmayın artık insanı dış görünüşüne göre yargılamayın veya sevmeyin insan olduğu için sevin veya karakterine göre yargılayın ama giyinişine göre aslaaa
bu eylemi gerçekleştiren aklı sıra bir şey yaptığını zannediyo bayana saldırmayla gel bana saldır o aklı dengeni yerine getireyim elektro şok tedavisi uygulayıp. Bayana şekil yapmayı biliyorsunuz gel bana yap akli dengeni yerine getireyim senin. Zihniyetsizler dışarida elini kolunu sallaya sallaya geziyor Onlara bir şey yok itiraz edenlere gözaltına alinirsin deyip korku ile susturmayı tahayyül edenler çok. Avrupa insan haklari Sözleşmesi herkes ifade özgürlüğü hakkına sahiptir bu hak Kamu kurumları tarafınca müdahale olmaksızın ve ülke sınırları dikkate alınmaksızın kanaat özgürlüğünü de içerir. Madde 5 [2] kimse keyfi olarak gözaltına alınamaz gözaltında tutulamaz özgürlüğü kısıtlanamaz. Kimi göz altına alıyorlar? zihniyetsizler dışarida ellerini kollarını sallaya sallaya geziyor? üzerinizde öyle bir korku panik yaratırlar ki alzaymır olsan unutamazsın...
Genç kızımıza geçmiş olsun. Ülkede yasalar caydırıcı oluncaya kadar herkes keyfine göre önüne gelene saldıracaktır. Biri örtülü diye saldırır, diğeri şortlu diye. İki şekildede saldıran toplumdan ve devletten ciddi manada zarar görmezse bu provokatörce eylemler devam edip gidecektir.
Eksileyenlere gel hele şeytan taşlar gibi tasliyorlar birbirine saygısı olmayan toplumda düşünceye saygı yoksa giyime saygı olmaması çok normal bu şekilde o şort giymiş o.. rpu diyen bu açık giyiniyor yolli diyen o kadar çok kör zihniyet varkı sorsan parmakla gösterirler ama NATO kafa NATO mermer
Ya yok artık. Araştırsan adamın çocuğu torunu da böyle giyiniyordur. Onlara gelince çok yakıştı çevreye gelince darp. Ne kadar kötü bir toplumda yaşıyoruz
Böyle zihniyetin olduğu ülke hiç bir zaman ışık yüzü göremez. Dislike gelince sosyal medyanı kapat, kadına şiddet yapanların serbest kalması... Sonra diyorki yöneticiler sosyal medya (twitter, youtube) bizim ülkeye yakışmıyor. Bence haklı bizim ülkeye yakışmıyor bunlar
Artık şaşıramıyorum bile, yüzümde mimik oynamıyor. Ülke olarak böyle olaylar artık bize normal gelmeye başladı. İşte tehlike tam olarak burada başlıyor.
Bütün haklı yorumlari eksileyen hemcinslerimden utanıyorum insan kendi hakkını korumadiktan kendi özgürlüğünu savunmadiktan sonra onu kim düşünür kim onun hakları için savaşır çok yazık!
Bitmek tükenmek bilmiyor keşke bir gezegende yaşanabilsede bunlardan kaçabilsek çünkü başka bir ülkede de Ortadoğu'dan gelen cahil bir kitle olabiliyor yani dünyada kaçış yok
Bir sey olmaz biz vatan millet bayrak sevgisi demeye devam edelim ama kırk haramicilik oynayalım ama dilden bayrak vatan millet sevgisi düşmesin yalnız yoksa olmaz
Ülkedeki ahlak bekçilerine: "Sizin akli dengeniz yerinde değil. Bunu anlamakta zorlanıyorum da çevrenizdekilerin de mi değil ya da yetkili kişilerin de mi değil, anlamıyorum. İpinizi koparıp gezebilmeniz nasıl oluyor?" demek isterim.
Chp, mhp, akp vs vs vs bir çok Parti'nin bir çok vekili var. Ancak hiç birisi bir boka yaramaz insanlar. Maaşları söz konusu olduğunda bir gecede kardeş olup. Maaşları yükselten korkaklar sürüsu. Kadın ve hayvan hakları söz konusu olduğunda suskun kalır ve seslerini çıkartmazlar. Bir milletin ahlaki değerini ölçmek için. O milletin kadınına nasıl baktığına bakınız. Kadını dövüp ben erkeğim demekle erkek olunmaz. Ne acı ki araplasmis bu illet ırk lanet bir yere gitmektedir. Yazık
Ülkenin okumuş ve eğitimli bakanlarının "Tecavüze uğrayan doğursun devlet bakar" , "Hamile kadın seksi çağrıştırıyor" gibi absürt sözleri ederse, okumamış olan bu tip eğitimsiz kişilerin yaptıkları normal olur.
Bu tür insanların yolunu açıyorlar yok akli dengesi yerinde değil , yeterli delil değil kudurdukça kuduruyorlar sonrası adaletmiş sadece üzülüyoruz.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İyi yapmış kimsenin g*tünü başını görmek zorunda değiliz adabınızı bilin şu devirdeki kızların %90 ı böyle ahlaksızlar utanmazlar özgürlükmüş sokayım özgürlüğe bende boxerle gezeyim o zaman insan olmak çok önemli kızlar şu egonuzu kendinizi beğenmeyi abazalardan iltifat duyunca kendinizi bişey sanmayı bırakın bir an önce 😡😡
adamı görsem suratına aynen böyle derim 60 yaşına gelmişsin.. tamam kız biraz açık giyinmiş.. durumdan rahatsız olmuşsan.. bakma.. veya daha kibar güzel bir dille ahlaklı edepli bir nasihat ver.. Sirf kız öyle giyiniyor diye saldırırsan bende senden şikayetçi olurum topluma zararlısın diye..
İnsanlar gün geçtikçe salaklaşıyo galiba abi sanane aqq kim napıyosa ne giyiyosa giysin Tamam en müslüman sizsiniz ama milleti bir salın aqq ya
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Doğru söyleyenleri eksileyen kızlar umarım bu durum hoşunuza gittiği için yarın öbürgün aynını size yaparlar hiç üzülmem sizin gibilere gerçi eminin kapalı fhişelerdensiniz o kafanızdakini çıkarıp atarlar ki pişman olun
o adamı doverdım dedım dıye eksı atmıslar ATIN YOBAZLAR ATIN DINDE ZORLAMA YOKTUR BIR DEFA UYARIRSIN AMA SIDDET VEYA HAKARET VEYA BASKA BIR SEKILDE OLMAZ KISI DINDEN CIKAR BUNU BILMEYEN SEREF YOKSUNU YOBAZLAR EKSILEMIS EKSILEMEZSENIZ ADAM DEGILSINIZ
Allah insana irade vermiş, istemzsen bakmazsın. Hem herkes özgürce yaşamalı bu ülkede. Sana şalvar giyip, başını örttüğün için karışan var mı?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
soruyorum sözlü veya fiziki şiddete maruz kalmış, başörtülü kadınlarla başörtülü olmayan kadinlara adalet hukuk mahkemeler nezlinde eşit mi davranılıyor.. al işte saldirgan kontrol şartı ile serbest birakilmis.. bye
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Genç kız şort giydiği için 60 yaşındaki adam tarafından saldırıya uğradı! Ülkedeki ahlak bekçilerine ne söylemek istersiniz?