Hakan Fidan kimdir? Kendisini cok fazla kameralar önünde görmesekte arka planda cok etkili olan bu sahis hatta Erdoganin "Sir küpüm" dedigi kisi sizce gelecekte Türkiyenin Baskani olacak mi?Peki Hakan Fidan'nin bu denli hizli yükselisinin ardinda sadece basari ve hirs mi yatiyor onu bu konuma getiren sadece akli mi? Bir dönem fötücü savcilarin srogulamak istedigi bu sahis Erdoganin cikardigi yeni yasa ile hemen koruma altina alinmisti peki neden Hakan Fidan onda özel olan sadece egitim ve ögrenim gecmisi mi yoksa baska özel noktalari var mi siz neler düsünüyorsunuz? Türkiye nin gelecekteki Baskani kim olacak bir tahmininiz var mi?
Erdoğan'dan sonra Başkan olacak isim "Hakan Fidan" mı?
Valla ben bunlar'dan her şeyi beklerim Erdoğan bunu koruduysa vardır bu işin altında başka bir şey. Bizden sakladığı gizli oğlu bile olabilir. O yüzden inşallah bu adam başkan felan olmaz.
Öyle de olabilir dedim ya şeytana bile pabucunu ters giydirir bunlar her şeyi beklerim bunlardan yani. Allah bunların gizli planların'dan korusun bizi.
@şuraB07 ekonomi için ne zaman a haber yerine murat muratoğlu izlersen o zaman farkına varırsın bir şeylerin. ne zaman şahlanacak yazılarını değil de muhafakazarlaştırma politikalarıyla kadını ezen sözlerini okursan rtenin o zaman anlarsın. Git gide mahvoluyoruz. Görmüyor musun ne haldeyiz? Ve ne olacak biliyor musun gidince yeni gelene kalacak tüm bu beterlikler ve rte keşke gitmeseydi bak yeni gelen bizi ne hale soktu diye. Şimdi göremediklerin aylar sonra yıllar sonra belli ediyor kendini. https://www.youtube.com/watch?v=sreUi-ahVdw
Erdoğan'ın söylediklerinde kötü bir şey yok. İçkiye sınırlandırma getirdi belli saatten sonra yok iyi ki yok ben gecenin bilmem kaçında sarhoş içkici görmek zorunda değilim. Sanki çok iyi bir şey de içki. İmam hatip açıyor evet açsın neden bu kadar dine karşısınız anlamıyorum kimseyi zorlamıyorlar isteyen istediği yere verir çocuğunu. Cami açıyor evet açacak tabi bu ülkenin %90 fan fazlası müslüman Nasıl kilise varsa cami de fazlasıyla olacak geçmişte dine islama zarar verildi şimdi de iyileşiyor şükür. Evet imamhatip açılıyor çünkü geçmişte bu kadın eşitliği insan hakları diye bağıranlar kapalı kadınların kızların okumasını istemiyordu. Evet kız erkek yurtları ayrı olmalı. Kaç tane taciz haberi görüyoruz. Kadının güvenliği için gereklidir. Evet annelik kariyeri diğerlerinden önemli. Kadın erkek kim olursa olsun herkes dünyada kapitalist bir sistem içerisinde yer alıyor. Çalışarak resmen hizmet ediyoruz bu sisteme. Kadının annelik kariyeri iş yerindeki kariyerinden daha önemli ve kutsaldır. Yine bir erkeğin de babalık kariyeri de işinden daha kutsaldır. Kimse aksini iddia edemez. Akp dışındaki partiler geçmişte kadınlara neler yaptı. Ama kapalı kadınlara yapıldığı için umrunuzda değil ve görmezden geliyorsunuz tabii. Eskiden kapalı bir kadın hiç bir yerde iş bulamıyordu temizlikçilik dışında. Okula alınmıyordu. Başörtüsü açınmak istenerek sini ve vicdani özgürlüğü kısıtlandı. Şimdi ise kadın her yerde çalışabiliyor. Üstelik çalışan annelere para yardımı da veriliyor. Evet muhafazakar yönetim. Dine niye bu kadar karşınız niye zorunuza gidiyor dini hizmetler. Zorunuza gitmeye de devam etsin anca sinir olursunuz zaten. Ah bir başkası gelse de başa aklınız başınıza gelse.
Rte gitsin kim gelirse gelsin diyorsun da MHP dışındaki bütün partiler hdp gibi vatan haini ve alçak bir parti ile iş birliği içerisindeler üstelik bunu hdp nin kendisi söylüyor şimdi hala kim gelirse gelsin diyorsan seni vicdanın ile başbaşa bırakıyorum.. https://m.youtube.com/watch?v=VJ-2iiM6C40
@şuraB07 içkili görmek istemiyormuş bak sen şuna :D ben sana zorla içirmiyorum di mi sende benim içkime karışamazsın. erkeğin babalığını vurgulamazlar kadının anneliğini vurguluyorlar ne hikmetse. Sen a haber izlemeye devam et olur mu? Yıllar sonra umarım haklı olan sen olursun ya da tivitter gibi siteler kapanmazsa översin başkanını
ayrıca bizim ülkemizin resmi bir dini yok. bu ülkede yahudileştirme hristiyanlaştırma ne kadar saçma ve yersizse müslümanlaştırma da o kadar saçma. Dini kullanıyorlar resmen. Din allah ile kul arasındadır Allahla devlet arasında değil. kimse size dinsiz olun demiyor dinci olmayın diyor.
Vala geçmişte gayrette öyleydi insanları dininden mahrum bıraktılar. Çok şükür ki şimdi öyle değil. İçki konusuna da gelince zaten herkes istediği gibi içiyor sadece mekanlarda kısıtlama getirildi saat olarak git evinde iç istiyorsan karışan mı var sırf içki için mi kötülüyorsun yani saçmasın
Ayrıca dinci olmayın ne demek olacağım tabiki dinimi sonuna kadar yaşayıp savunmaya Hakkı'm var. Ayrıc diğer ülkeleri araştır bir istersen çoğu ülke din ile yönetilir. Evet anneliği vurguluyorlar çünkü annelik babalıktan daha önemli daha kutsal bir şey daa önem verilmesi gereken bir şey hem dinimizce pardon dinimce ! Hem de bilimsel olarak da böyle ... Neden bu kininiz bu siniriniz anlamıyorum ki neden dindar diye sevilmez bir yönetici anlayamıyorum. Sizin zihniyetinize sahip olmadığım için herhalde. Evet ilerde çok pişman olursun Haklılarmış keşke böyle düşünmeseydim dersin. Ama çok geç olur...
@şuraB07 Dindar ile Dinci arasinda fark var ama sen daha bu farkin bile farkinda degilsin :) makuyapimekleri.wordpress.com/.../ arkadasin vurgulamak istedigi sey "Dinci" olmayin derken Dini kullanarak biseyler sahibi olmaya calismayin.
Bir şeyler sahibi olmaya çalışmayın derken? Ayrıca bak kimse dört dörtlük değildir herkesin hatası var elbet rte nin de var ama hadi söylesem benim yazdığım şeylerin hangisi yanlış he. Ben ne olursa olsun pkk gibi alçak şerefsizlerle iş birliği yapan birine oy vermem attiğım linki izlersen anlarsın. O kadar şey yazdım takılmışsınız bir şeye...
@şuraB07 Dinci demek din üzerinden ticaret yapan mal mülk, statü elde eden kisiye Dinci denir! Dindar ise etliye sütlüye karismaz Dinini yasar. Herkes hata yapabilir ama bu iki kavram arasindaki farki bilebilecek bir yastasin zira ilk okulda ögretiyorlar yapim eklerini. neyse ben karismiyorum ikinizin sorunu aranizda cözün.
Ya takmışsın saçma bir şeye hadi sureli öyle peki diğer dediklerim yazdıklarımın hepsinde haklı olduğum için başka şeyler söyleyip duruyorsunuz. Tamam rte kötü diğerleri iyi mi peki? Beni yöneten kişinin dinsiz ve vatan hainlerinin desteklediği biri olmasından daha kötü değil emin ol. Neyse daha fazla konuyu uzatmak istemiyleum