Genleri baskın ve karışımı az aynı zamanda genellikle anne babaları renkli gözlü ve sarışın oldugu için doğan çocuk böyle oluyor tabiki güzellik görecelidir
Ruslara bir şey demem hakikaten güzeller. Ama Amerikalıları Youtube ve filmlerdeki gibi sanmayınız. Dünya'nın en obez, en sağlıksız ülkelerinde başı çekiyor.
Bu üstün ırkı elde etmek için yakışıklı erkeklerle güzel kadınlarıneşleştirmeleri ve kalan çirkinler öldürdükleri gibi şeyleri hiç duymadın ı ya da başka ırklarla evliliğin yasaklanması.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genleri baskın ve karışımı az aynı zamanda genellikle anne babaları renkli gözlü ve sarışın oldugu için doğan çocuk böyle oluyor tabiki güzellik görecelidir
Görece de bir yere kadar.:)
Neden bir yere kadar olsun 😄
Güzeller yahu. Allah yiğitlerine bağışlasin; gözümüz yok.
Kimisi sarışınları güzel bulur kimisi ise esmer olanları 🤔
Ruslara bir şey demem hakikaten güzeller. Ama Amerikalıları Youtube ve filmlerdeki gibi sanmayınız. Dünya'nın en obez, en sağlıksız ülkelerinde başı çekiyor.
Nedeni belli aslında geçmişte baya kanlı olaylar yaşamışlar bu da etkileri
Ne alaka
Bu üstün ırkı elde etmek için yakışıklı erkeklerle güzel kadınlarıneşleştirmeleri ve kalan çirkinler öldürdükleri gibi şeyleri hiç duymadın ı ya da başka ırklarla evliliğin yasaklanması.
Amerika da şunun sevgilisi olup dogsaydim ne olurdu be
Güzellik görecelidir bana Rus kızları pek çekici gelmiyor. Ki bu sorunun gündemle ne alakası var anlayamadım.
Rus kizlari gencliginde guzel yaslaninca bak bakim bide.
Yaşlanınca kim güzel oluyorki?
Coğrafya bir kaderdir :D
Sıradan bir vatndaş oldugunu nereden biliyosun
Biliyorum takipçisiyim
bizim yeni nesil de taş gibi geliyor
😄Bizim yeni nesil tiktok malı
orada olmayan aklı başında tatlı kızlar da var
Latin kızlar der susarim taş gibiler valla
hormonsal :d
Genetik
Genler güzel be
Sprem yüzünden