sizce neden çoğu subay chpli? bence aldığı eğitimden dolayı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İslamcı gerici AKPli mi olacaklardı. CHP Atatğrk'ün partisi olmayabilir bugün, evet, ne yazık ki, ama CHPli kştle Atatürkçü ve laiktşr. O yğzden subaylar da onlara oy veriyorlar.
Rahatsız mı oldun yobaz?
yaprak severim belanı ben nedeni sordum iyi partliyim
İyi parti dediğin de NATOcu amerikanci faşistler. Gene Atatürk'ün subayına CHP yakışır.
Ki sen iyi partili de değilsin, belli. Yobazsın
atatürk ün subayına chp yakışır (sakat) la olum chpliler sırf hdp barajı geçsin diye hdp ye oy veriyolar bunu chp başkanı diyo asker zaten hdpliyle (pkklıyla) savaşı dalyaprak
lan ya oy vakti gelsin oy kullanıp fotosunu sana atmazsam senin ya
nasıl iyi parti amerkancı natocu olur lan siz salak chp lilerin şu an faşistlik dediğiniz şeye biz milliyetçilik diyoruz Atatürk de milliyetçi bir insandı biz onun gibi olmaya çalıştık biz faşist olduk vay a.. m.. k..
Tamam İyipli değilsin işte, yalan söyledin. İyip de chpyle ittifak yaptı. Yalan söylediğine göre akplisin.
AKP gericiliğine karşı elde CHP var da o yüzden. CHPdeki amerikancılar da bunu kullanıyor, pkkyla aşna fişne yapıyorlar.
Ben çok şükür sosyalistim. Pkk gibi amerikan çetelerine, natoculara, faşistlere, islamcı yobazlara sempatim yok.
Onu sşz düşünün
bende zaten chp ile iyi nin ittifakından memnun değilim çünkü siz gibi anca laiklik diye ortada dolaşıp laikliğin anlamını sadece s.. i.. k.. i.. ş.. olduğunu anlayan insanlarla yanyan oldupum için çok üzgünüm ama verecek başka parti yok
Yav biraz büyü, tarih falan oku öyle gel, iyice ağzından lağım akmaya başladı
Ya bir yürü git ya kaçma yönteminiz zatem bu git tarih sorsam 5 taneden fazla Turk devletini sayamaz güzel kardeşim
Genel olarak evet sol görüşlüler ama şu an bundan 15-20 sene öncesine nazaran çok çok azaldılar..
sonunda gerçekten siyaset yapmadan yorum yapan biri
Teşekkürler..
eğitimli insan akpye oy verir mi la akplilerin çoğu okula bilime falan karşı
olabilir ama bence aldıkları atatürk sevgisinden dolayı chp liler çoğu
Biraz kafasi calisan CHP ye de oy vermez. ikiside birbirinden beter.
@nocode valla bencede hiç bir parti düzgün değil
@nocode neyini gördün ki chpnin amerikaya karşı gelip kıbrısa girdi ve amerikada buna karşılık ambargo uygulayıp ecevitinde ülkede 7 8 senelik bir rahatlık için bir şey satmayıp tüp kuyrukları oluşturduğu için mi emin ol chp akpden 1000 kat daha iyi bir parti fakat bunu insanlar her şey satılıp ülke çökünce enflasyon fırlayınca ve ceplerinde para kalmayınca anladılar şu an hala anlamayan çomarlar var
Ahlak fl n zaten aramam da kafa da yok. Mecliste ki konuşmaları falan görünce "ulan ülkeyi kimler yönetiyor.." falan diyorsun. Sonumuz hayrolsun.
Aynen aynen yaşasın CHP :D
her ikisinide kötü tarafı bence ve en büyük sorun Türkiye başı sıkışınca kürtlere yalakalanmak
@nocode kardeşim millet saf olunca baştakilerin ne dediği önemli değil ülke batıyor her şey ateş pahası olmuş fakat çıkıyor tayyip kürsüye allahımız var diyor millet tekrardan veriyor mehteri cahil halk bu ülkede çoğunlukta olduğundan siyasi liderin bilgisine kültürüne ilimine bilimine bakmıyorlar namaz kılıyor mu adam abi evet kılıyor tamam oyumuz ona bu kadar basit düşünüyorlar
iste CHP yüzünden bunlar. Zamanında insanları kisitladiklari, baskiladiklari icin insanlar illalah etti. Suanda da ayni görüşte olduklarını konusmalarindan anliyoruz. Ne kadar cekemeselerde bu ülke Müslüman bir ülke. Bizden önceki sultanlık da Islam altında savasirdi. Kabul et ya da etme. CHP olmasa AKP duramaz iktidarda. CHP bin kapanmasın en son AKP ister cunku daha iyi rakipler göründüğü an indirirler AKP'yi ama kimse anlamıyor.
Sadece konuşulanlara bakınca bile insan CHP nin daha kotu hale getireceğini düşünüyor. Yeni açılan partiler vardi iste millet biraz o tarafa bakmak istiyor ama onlarada nasil güveneceksin?
@nocode iyide chp tek başına hiç iktidar olmadı ki ve aradan yıllar yıllar geçmiş ülkeyi akpde yönetemiyor chp yi dene hee o da yönetemedi mi yine postalarsın tek bir partiye bağlanmanın anlamı yok neymişte chp türbanlı istemiyor lan beyin yoksulu o zaman chp böyle bir hata etmiş diyelim aradan 20 25 yıl geçmiş şimdiki chp milletvekili olsun başkanı olsun karısı kızı annesi kapalı ee demekki şimdi bir şeyler değişmiş milletvekilleri değişmiş başındaki değişmiş ee sende bir değişiklik gör la ülkenin anasını biplendi hala akp diyor başka yönetecek yok diyor ulan yönetebilse niye geçinemiyoruz diyosun işte bu cahiller yüzünden bir bir adım ileri gidemeyiz kardeşim
Lan daha geçen adam Sultanahmet cami de. muze olsun diyordu. Salak mı sanıyorsun beni? CHP nin diş düşmanı olduğunu herkes biliyor istediğin kadar çığırtkanlik yap. AKP li olmak gerekmiyor bunu bilmek için. AKP karşıtı insanlar bile CHP den bir şey ummuyo ama sırf AKP karşıtı oldukları için oy veriyorlar. İster kabul et ister etme iki partiden de bir sey çıkmaz👍 illa demeyeceksen bir şeyi...
@nocode peki ya akpde 40 çocuğa tecavüz eden din görüşlü parti kimdi bir kereden bir şey olmaz diyen din görüşlü parti kimdi faize helal dedirten diş görüşlü parti kimdi akpye oy verene cenneti garantiliyoruz diyen din görüşlü parti kimdi kimlerindi ve daha fazlası şimdi söyle bakalım akp cidden dine yönelik bir parti mi?
Yahu ne diyorum ben? İki parti de diyorum. AKP ti de zerre sevmem ben. Benim dediğim bu partilerden bir cacık olmaz.
@nocode kardeş yeme beni akplisin sen :D
Peki ne diyeyim?😅 Sadece AKP liler sıkıntı değilmiş laf anlatmakta onu anladık.
Ne alaka niye böyle olduğunu düşünüyorsunuz 😂😂
msb yani askeri lojman oy sonuçlarına bakabilirsin
şu an genaral olanların chp li oldug8nu düşünmüyorum öyle olsalar çoktan emekliye ayrilirlardi
çok asker arkadaşım var babaları albay ve yarbaydan düşük değil ve bence generallerinde chpli oldugunu düşünüyorum çünkü fetöden asker kalmadı emekli ettikleri adamları geri çağırdılar adam kalmayınca
Ne alakası var
Kendi düşünceleri.
ne alaka mq