4 ay önce ayrıldığım eski sevgilim astsubaydı. Çok düzgün karakterli, atatürkçü kimliğini çok beğenmiştim. Asker olması da hoşuma gitmişti. Zamanla sohbet muhabbet ilerledi sevdim onu sevgili olduk. Evlilik konuşmaya başladık. Fakat instagramda sürekli kızları ekliyor olması dikkatimi çekti. Sorduğumda komşumuz, akrabam gibi şeyler söylüyordu. Şüphem geçmeyince 15 20 kıza tek tek mesaj attım. Sağolsunlar amimi cevap verdiler. Hepsine asıldığını öğrendim ve bitti. Bir tanıdığımızın eşi de astsubay kadın kanser olmasına rağmen adam sevgilisiyle gitti. Çevremde birkaç örnek daha duydum. Subaylardan ziyade astsubaylardan çıkıyor. Astsubaylar neden böyle sapık oluyor?
Güncellemeler
+1 yıl
güncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
subaydada çıkıyor bacım bkz eski sevgilim denilen şerefsiz
hepsi aynı desene :( evlene mutlu olanlar nasıl oluyor ben anlamadım
eşlerine sadık olanlar az bile olsa evet var
normaldir askeriyede zaten deliriyorlar iş güç karı kız
sevgilisi ya da karısı olunca karı kız eksikliğini gidermiş oluyor aslında.
hayır, onlar öyle düşünmez, genelleme yapmıyorum tabi ben yedek subaydım çok başçavuş abimle arkadaş gibiydim evliliğine çok sadık abilerim vardı. Ama erkekler böyle, mevki makam sahibi olduğunu düşünürse gözü açıksa bir kızla doyar mı hiç onlar?
ben de mevki makam sahibi biriyim ama hayatımda bir erkek olsun seveyim sayayım istiyorum. Bir onunla bir bununla olmak istemem. astsubaylık 2 yıllık mevki makam sahibi bir durum yok ki. ben yüksek lisans mezunuyum iyi bir maaşım işim var, 2 yıllık olmasına rağmen onu sevmdim ve sorun etmedim lafını bile etmedim şerefsiz çıktı
malesef son söylediğin iki kelime konuştuklarımızın özeti başka bir açıklaması yok. Ben mühendisim, genelde kızlar çok sempatik bulur ama benim vicdanım el vermez gidip merhaba bile demeye biliyorum ki o kızların niyeti farklı
32 yaşındayım karşıma çıknların hepsi benzerdi, tek isteğim kendi ailemi kurmaktı oysa kadersizmişim
çok üzüldüm keşke erkekler de benim gibi sadakati düşünse ama malesef doymuyorlar ben onlar adına özür dilerim ama hiçbir şey ifade etmez 32 yaşınıza gelmişsiniz size geri veremezler o kadar seneyi
şükür ki kendimi geliştirdim bir erkeğe muhtaç değilim. okudum yüksek lisans yaptım dil öğrendim. İyi birişim var. babam beni hep bir erkeğe muhtaç olma kızım diye yetiştirdi ne kadar haklıymış canım babam
en iyisini yapmış umarım daha da geç olmadan sadık ve iyi bir erkekle yuva kurarsınız
amin inşallah ama ümidim yok artık üzülmekten çok yoruldum
ümidinizi kesmeyin sizin gibi erkekler de var bazısı sevgilisi tarafından aldatılmış hayata küsmüş falan onlar da işinde gücünde herkes küserse birbirinizi nasıl bulacaksınız?
çünkü kadınların üniformaya zaafı var bunu kullanıyorlar. uzmanlar bile öyle
Sen her "astsubaya" sapık diyecebilecek kadar düzgün müsün gerizekalı?
çok şükür kimseyi aldatmadım, kimseye saygısızlık etmedim bugüne kadar. Kocası, sevgilisi astsubay kimi duysam aldatılmış, hepsi karı kız düşkünü. zoruna mı gitti ağzını topla sen önce
Komik. Eğer ona aldatacak cesareti veriyorlarsa, bu onların suçu. Hem her kim olursa olsun milletimin askerine laf edilmesine göz yumulması benim için en aşağılık davranış.
hadi yaa az karakterli olsun onlar da adam olsunlar. asker olmaları karakterli olduklarına anlamına gelmiyor. üstlerinde taşıdıklarına türk bayrağına sapıklık yaparak ihanet edemezler
hm tm aynen
satanic profilli kız takdir ettim duruşunu
@sabah_ereksiyonu sağol reis :'>
Meslek ile bağdaştırmak çok yanlış sonuçta o üniformanın içindeki bir erkek bu tür şeyleri çok yaparlar.
tam tersi olması gerekmez mi? ataürkün kurduğu bir devletin ordusundalar. karakterli düzgün olmaları gerekir aksine
Dediğin doğru lakin erkekler kadın meraklısıdır.
evlenip eşini seven erkekler nsaıl oluyor o zaman. bunca evlenen kadın ve erkek var sonuçta hepsi aldatıyor olamaz
Aldatmazlar lakin gözleri kayar fırıldak gibi sadece bakar bir çoğu tabi bakmayanlar da var
bütün arkadaşlarım evlendi mesela, bir bana gelince mi aldatıyor bu erkekler. hepsi kocalarıyla gayet mutlu
Bilemezsin ki gerçekte aldatmadığını dediğim gibi kişiliğe karaktere bağlı bir durum
asker/polis hemen hemen hepsi aynı. kişilik karakter yoksunu. sapıklar. karı kıza düşkünler. akıllı kadınlar uzak durur
neden öyle? sebebini merak ediyorum açıkçası. eski sevgilim sözde evlenip ailesini kurmayı isteye biriydi bende öyle istediğim için çok hoşuma gitmişti bu düşüncesi. Meğer arka planda çok başka bir karakteri varmış. Çok üzdü beni
çok basit hepsi ekonomik yokluk içinden geliyor. sonra da 7-8 bin doğuda üst bölgesinde de 12-15 bin maaş alıyor. haliyle de ego kasıyorlar. paralarıyla adam olduklarını sanıyorlar. ve üniforma aşığı aptal kadın da çok bunların poposunu kaldırıyor. sonra da bunlar kendilerini bir b. k sanıyorlar. herkese yavşiyorlar
astsubaylar o kadar alıyor mu ya subaylar alır bence. bir de parayla karakter ayrı şeyler. karakter meselesi bu işler. çok güzel kandırdı beni, beni seven sadık biri gibi gösterdi ben de değer veriyor sandım inandım salak gibi
ee tamam işte karakter yok zaten ağzı iyi laf yapar çoğunun. uzmanlar bile o kadar alıyor. neyse zararın neresinden dönersen kardır sen sen ol bir daha asker/polis uzak dur
evet ağzı laf yapıyordu gerçekten. nasıl oluyor ya madem bunlar çoban nasıl ağzı laf yapıyor. ders olsun bana. ama bir çoğu evliydi mutluydu arkadaşlarınının hepsi mi aldatıyor anlamadım gitti
evet hepsi aldatıyor
bütün kadınlar bunların peşinde mi onu da anlamadım. bir çoğunun tipi oldukça kötüydü mesela nesine bakacak ki kadınlar
üniforma merakı. maaşları yüksek onun da etkisi var.
ne yükseği ya benim kadar maaşları var işte, para peşinde olmadım ben zaten kazanıyorum tek aradığım adamlıktı o da olmadı
hayırısı bu da ders olsun asker/polis uzak dur bence
Sağolsunlardan sonra ne yazdın ben konuyu bağlayamadım
mesaj attığım kızlar sağolsunlar samimi cevap verdiler, çünkü benimle sevgili olduğunu bilmiyorlardı onları da kandırmış sadece onlarla konuşuyormuş gibi
S harfi eksik bilgine
yazamamışım işe tahmin etmek zor değil :)
Ben testis geçiyosun sandım)
Sen bunların okuduğu okulu görsen anlarsın))))))
Yeni bir Selanikli sever sokak iti bulur devam edersin. Sıkma canını.
Aynı mesreptensiniz zaten.
sende sapıksın belli ki onu savunduğuna göre
Yaş aralığın doğru ise eğer...
İdrak sorunun var senin...
Okuduğunu anlamaktan yana sıkıntın var.
Hem de çok büyük
sen kendi sorunlarınla ilgilen mal mal konuşma. sen selaniklilerin b. kuna kurban ol
uzun zamandır dağda erkekler içinde kaldıklarından olmasın
dağda değil ya deniz astsubayıydı en güzel şehirlerdeydi görevi hep. batıda doğup büyümüş ve yıllardır batıda görev yapan biri
sıkıntı yok biz erkekler hep öyleyiz
bir sürü arkadaşımevli, hepsi de mutlu. b, r bana gelince mi aldatanlar denk geliyor anlamadım ben
mutlu diyen kadına inanma eğer kocası ile resmi yoksa sanalda ya da kendi soyadını kullanan hesapları varsa bilki o kadın kocasını aldatıyor ya da mutsuz
yoo arkadaşlarının gayet bir sürü kocauyla resmi de vari kocasınn soyasını da kullanıyor hepsi asker karısı çok mutlular
asker karısı mutlu olamaz çünkü giden en az 6 ay gelmiyor onlarda o sırada kendine sevgili buluyor seks anlamında aynı komyoncu kocası olan kadınlar gibi
benim eski sevgilim 13 yıldır aynı yerde çalışıyordu denizci çünkü oradan emekli olur o. ailesinin evini dibbnde hemde
yani demem o ki kadın seks olmadan duramaz
erkek de duramaz. zaten kadınların çoğu kocalarıyla gidiyor.
evet yani haklısın onun için sende öyle yap
cunku adamlar kapali yerde okadar dura dura aziyorlar 😂😂
Adları çıkmış bı kere☺️
adları çıkmamış çünkü öyleler tecrübeyle sabit :)
Sanki diğerleri çok farklı☺️
Karıları da başkasina veriyo
evde oturan okumamış işi gücü olmayan koca bulup çocuk doğurmaktan başka işlevi olmayan kadınlar çoğu
Cinsleri böyle bunların
Askerlik cok zor bilemezsn
sorunun cevabini bulabildinmi
astsubayların eğitim seviyesi ne ki? çoğu çoban!
ben de eğitimzslik olduğunu düşündüm ama eski sevgilimin ailesi de çok düzgündü. Dışardan bakınca kendisi de öyle görünüyordu. Bir de eğitimli olan insanlardan çok böyle olan var, sadece eğitimli ilgili değil bence ama astsubaylarda bu kadar çok olması enteresan geliyor
bakış açıları mağara adamı seviyesinde çoğunun!
türkiyede erkeklerin bir çoğu öyle değilmi ki :(
sayılır
ama askerller
, polisler aldatır
bu net
çok şaşırıyorum buna, kadınlar ne buluyor ki bunlarda bir çoğu eğitimsiz astsubay ve polislerin. subaylar üniversite mezunu oluyor
kadınların çoğu işşiz
evleniyorlar en kötü nafaka alırım diyorlar!
ben mühendisim iyi bir maaşım işim var, o 2 yılık olmasına rağmen sorun etmedim karakteri düzgün sandığım için. ben ona fazlaydım ona rağmen bunu yaptı bana
boşver ya
biz tanışalım :D
ahahaha :D
sorunu beğenen kim?:D
mesaj atamadım sana neden
mesajlarım açık
profiline tıklayamıyorum
al tıkla açtım
gizli olmaktan çıktım
evet dogru tespıt
Kız olmadigindan😂
sevgilisi olunca kız bulmuş oluyor işte daha ne arıyorlar
Sen elinden geleni yaptığını düşünüyor musun
evet farklı şehirlerde olmamıza rağmen sırf onu sevdiğim için devam ettim. çok değer verdim daha ne yapayım? bunu haketmedim. karı kız peşinde biriyle devam edecek kadar basit değilim
Yanında olamadigin için olabilir 🤔
o da benim yanımda değildi ama ben aldatmadım. her haftasnu görüşüyorduk yakın şehirler
Hmm ben olsan senin gibi birisi kaybetmem