Kürtlere karşı bir ırkçılık yok bence. Ama bizim millet bazen olayların dozunu kaçırıp terbiye sınırları dışına çıkıyor. Sırrı Sakık'ın karısı öldüğünde Ankara Gölbaşı'nda halk ilçe sınırları içine defnedilmesine karşı çıkmıştı. Adamın karısını bir defa bile görmediniz. Ölmüş, dünyadan göçmüş. Ne istersiniz kadının ölüsünden demiştim o zaman. Şimdi de bu densizlik. Kişilere karısı veya çocuğu üzerinden saldırmak alçaklıktır.
Kürtlere en büyük ırkçılığı mustafa kemal ne mutlu Türküm diyene diyerek yapmıştır uzunca bir sürede bu ırkçılık ve baskı devam edip akabinde pkk denen terör örgütünün peydah olmasına sebep olmuştur. Bugün ise özellikle andımız kaldırıldıktan sonra aradaki buzların eritildiği ve tüm vatandaşların eşit olması yönünde aşamalar katedildiği görülmekte. Buda demek oluyor ki demirtaş Kürt olduğu için değil terörist ya da terör sevici olduğu için buna maruz kalmıştır
Bu insanlık ayıbıdır, adiliktir, şerefsizsizlliktir. Bunu etnik kökene bağlamak saçmalıktır...
Bu ülkede hayvana tecavüz var, kadına şiddet var, çocuğa şiddet var, erkeğe linç var. Bu ülkede SAYGI yok, bu ülkede adalet yok, bu ülkede ürkütücü cezalar yok, bu ülkede sevgi yok, bu ülkede eğitim yok, bu ülkede birlik beraberlik yok, bu ülkede insanlık yok...
Ama bu ülkede İNSANLARI ŞU-BU DİYE AYIRMAKTA DA ÜZERİMİZE YOK...
birakin bu isler Türkiye hic bir zaman Kürtlere irkcilik yapmadi Türkiye nin neresine gidersen git her is kolunda Kürtler var mesela pazarcilik halcilik, tatil yörelerinde hotel restorant tarzi yerlerin isletmesi calisanlari cogunlu hep kürt otobüs sirketlerinin sahipleri cogunlugu kürt hatta kürtlerin partisi oldugunu idda eden HDP bile mecliste bu nasil irkcilik oluyor? Biz Türkler Türkiye yi bölüp parcalamak isteyen PKK li teröristlere karsiyiz Kürtlerle hic bir sorunumuz yok! Cumhuriyet tarihinde defalarca doguyu kalkindirmaya calistik maalsef hep ters tepti ya ögretmenlerimiz katletildi ya is makinelerimiz yakildi fabrikalar yikildi yollara bomba koyuldu asil irkciligi bizler yasadik bize ait olan toprakalara yabanci birakildik.
Bu olayi tasvip etmiyorum yapan kisi serefsizlik etmis ne olursa olsun kimseye böyle sözlü bir saldirida bulunmamaliydi ha bu ismi gecen sahsi tanimiyorum zira kendisi PKK yanlisi ise bende agzim dolu dolu küfür ederim.
Hemen hersetu irkçıliga baglamaya calişmayinz irkçiliğin alasini hdp ve ve Demirtaş ailesi kürtler uzerinden yapiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
burada neden milleti tütk kürt polrmiğinr sokuyorsun ki simdi. türk kürt herzaman kardeştir. ama hdpli ler şerefsiz haysiyetsizdir. asker katili dir bunu burda mesrulaştırmaya çalışan sende onlarkadar suclusun
@NalinDilda kürt türk laz diye ayrım olmadığını bu ülkenin reisi binlerce defa söyledi sorun ırkçılık değil sorun rahat durulmaması biraz tarih okumuş olsan boş yapmazdın burda
Ne boş yapıyorum mk tarih falan sen mi söylüyorsun. Yazdığın cümle gayette ayrımcı cümle türk evlatlarına yapılanları unutamıyoruz nedir kim ne yapmış Ayrım yapanı hala var ha umrumda mi o tipler zerre degil kendi kendilerine kudursunlar
@NalinDilda ahhaha valla güldürdün allah da seni güldürsün ama gerçekten cahillik koktu burası. kürtler berbattır kürtler manyaktır diyen olmadı her insanda olduğu gibi iyileri de var kötüleri de fakat biz aynı ülkede yaşıyorsak aynı sınırlar içerisindeysek tek bir milletiz demektir. kızılan yön şu çoğu doğuda yaşayan insanımız teröre yataklık yapıyor kızılan tek şey bu yoksa kimsenin kimseyle bir derdi yok. aynı ülkedeyiz aynı topraklardayız. Cahilliğin lüzumu yok
Yav he canım he cahilim diyene bak mk genellemenin Allahini yaptı hanım kızımız bir siz en iyisini bilirsiniz zaten kızılan tek konu ırkın üstün olunduğunu savunması bazı insanların çünkü üstün olunacak zerre vasıfları yok birçoğunun hadi neyse uzatmaya değmiyor bay