AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Güvenlik görevlisi erkeklerin ona kötü baktığını görmüş olabilir dışardan yorum yapmak çok doğru değil
O zaman erkekleri uyarsın kardeş. Yememiş galiba erkekleri uyarmak.
Güvenlik görevlisi belki abazanların onu kestiğini görüp uyarmak için öyle demiştir. Kızın güvenliğini sağlamak için yani.
abazaları uyarsın o zaman
Abazanlar dinler mi sence? Kapıdan kovsa çatıdan girerler. Bir kızın canına zarar gelmesini istendiği için bu uyarıyı yapmıştır. Hemen kötü niyetli düşünmemek lazım.
belki öyledir ama bir kadının giydiği şort yüzünden canına zarar verecek tecavüz edecek abazanlar ne biliyim ya öyle insanları atmosferden roketle yollamak istiyorum gereksiz oksijen israfları
Uzaya zararı olurlar sjsj en iyisi toprak altına göndermek sjsj
Gerçektende gelişmişlik seviyemiz şort boyu ile ters orantılı...
Yakında sarıksız cüppesiz erkeklerin ve çarşafsız gezen kadınların sokakta joplandığını görürsem şaşırmayacağım. Kahrolsun gericilik ve yobazlık...
Ulan 21. Yüzyıldayız millet hâlâ kim ne giymiş derdinde.
Çok seri kısırlaştırılmalı 2 vatandaş da. Bunların üremesi suç yeminle.
canım cahiller almazlar tabi hayatlarında birsey gormemısler ki
Devlet kurumlarinda belli kiyafet tuzugu varsa ona uyulmasi gerektigine inaniyorum.
Şortla kütüphaneye gidilmez bu 1 alınmaması yanlış bu 2
1400 yıldır şu zihniyeti aşamadılar beynini sevdiklerim
Bu tip insanların bilgisayarları telefonları araştırılsın. Gay ya da pedofili p*rnosu çıkıyor genellikle...
İSMEK'in başındaki sürtüğün* kurumda çalışan tesettürlü kadınlara dair söylediklerini okuyunca ne düşündüysem...
Aynısını düşünüyorum burada da...
Böyle bir yasal düzenleme var ise kütüphaneci haklı "sen haksızsın".
Böyle bir yasal düzenleme yok, keyfi yönetimler kabak tadı vermeye başladı artık.
Nekrofiller de bana kabak tadı veriyor ama halen Atatürkçüyüm diye geçiniyorlar... Böyle bir düzenleme yok ise kız gider mahkemeye verir.. Ben olmadığını zannetmiyorum... O zaman bikini ile de giren olur.
Kütüphalenere özel bilgim yok ancak resmi daireler şortla girmenin yasak olduğunu ve bu kanunun 80 yıllık olduğunu biliyorum.
Kütüphaneler de resmi daire olduğuna göre sen haberini ÇARPITMIŞSIN... Neden insanları kandırmaya çalışıyorsunuz? Aklınızca propaganda mı yapıyorsunuz... Halk bunları yemiyor.. Fark edin artık..
Çarpıtma? Estağfrullah hiç öyle bir çabam yok. İnsanlar her şeyi görüyor.
Ben gören insanlardanım... 80 Yıllık bir yasağı zorlamak için kütüphaneye çıplak bir kız gönderirsin.. Sonra da bunu haber yaparsın.. Ya da Dolmuşta mini etek giymiş bir kızı tokatlarsın... Sonra da bunu haber yaparsın. Şeriiaaatttt geliyor diye propaganda yaparsın.. Biz her şeyi görüyoruz.. Boşa kürek çekiyorsun.. Dahası yanlış kürek çekiyorsun.. İnsanların daha çok nefretini kazanıyorsun bu oyunlarınızla.
Ben bilmediğim bir gruba falan mı üyeyim, hayırdır anlamadım yani. Böyle çoğul konuşmalar, itham etmeler. Bireysel olarak sorumu sorup geçerim ben. Hiç amaca, hiç bir siyasi kuruluşa hizmet etmiyorum.
Soruların takip ediyorum. Hemen hepsinin ortak bir noktası var.. Doğru olanı eğir göstermek gibi. Örnek bu soru... Algı oyunu yapıyorsun.. Düzenli olarak haber paylaşıyorsun... Benim gibi siteyi eğlence amaçlı kullanmıyorsun. Bu da demek oluyor ki, evet bir gruba üyesin... Birilerinin trollüğünü yapıyorsun.. Muhtemelen bunun için birilerinde ücret te alıyorsun.. Kimse zevk için benzer haberleri düzenli olarak paylaşmaz..
Şimdi 1. cisi siyaseti seviyorum, gündemi takipte ediyorum, düzenli olarak.. Yani hiç bir şeyle ilgim alakam yok. Gündemde bu kadar takılmamın amacı sadece siyasete olan düşkünlüğüm.
2. si Siteyi vakit geçirmek için kullanıyorum, eğlence değil, soru sorup, görüş paylaşmak benim hoşuma gidiyor. Herkes baksın işine yani.. Siyaset ve spor benim alanım yani.
Yaptığın siyaseti açıkladım az önce... Böylece, herhangi bir grupla bağın olduğunu itiraf etmiş oluyorsun.. illaki bunun için resmi evrak gerekmiyor.. Sempatin olması yeterli.. mesela ben bu sitede Ak Partiyi desteklediğimi hiçbir zaman gizlemedim. Çünkü kimseden korkum yok. Elimi taşın altına koyabiliyorum. Ülke kaybederse, Ak Parti ile birlikte benim de suçlanacağımın bilincindeyim. Ama sen ve senin gibi muhalefet yapıp, tercihini gizleyenler sorumsuzluk içinde eleştiri yapıyorlar.. Tıpkı, cumhuriyet tarihi boyunca, MGK da silahı masaya koyup, seçilmişleri tehdit ederek istediğini yaptıran generaller gibi. Kötü olursa sorumlu değiller ama iyi olursa, biz yaptırdık diyecekler. Cesaret.. Biraz cesaret.
Adama birilerinden para alıyor demiş ama bu beniboylebil de eminim aktrollükten para alıyor.
Bir de siteyi eglence amacli kullaniyorum diyor. Nerede gorsem siyasi fikrini millete benimsetmeye calisiyor 😁
Reis ben ne diyorum, sen konuyu nereye çekiyorsun. Yaptığın benzetmeleri aynen sana iade ediyorum. Körü körüne ne kimseyi desteklerim nede siyasi otoriteden korkarım. Fikirlerimi savunmaktan hiç bir zaman vazgeçmem..
Ancak fikirlerin hep çarpıtma üzerine.. Hemen hemen tüm paylaşımlarında bu var.. Neden?
Pardon.. Haberlerin..
Eğitime yobazlarda bulaşmış demek ki. Tamam islam ülkesiyiz ama kimse kimsenin kıyafetine karışma hakkı yok
İşte kendi evladına nikâh düşer diyen tipler bunlar 😃
Doğru söylüyorlar belli oluyor sonuçta kızlar melek değil erkeklerde orda
@BesteNk mal burası İslam ülkesi
evet çoğunluğu müslüman ama olmayan kesim de var
Burası islam ülkesi? Arabistan'ın hangi dağında yaşıyorsunuz acaba bilmek isterim
@die0rlives seni Allah'a havale ediyorum
@BesteNk gel de yobazlara anlat bunu.
Mal sensin. islamsa İslam ne yani bu?
@die0rlives ağzına sağlık😊
Senin o zorba dinine senin zorbalığın yüzünden saygı duymuyorum.
@harddiver anlamaları imkansız
Cok saçma noluyo size ya neden böylesiniz rus kızı oraya öyle gitse agzınız açık bakarsınız oysaki abi cok saçmasınız böyle ülkede yaşadıgımın için cok pişmanım ben rusyada doğdum büyüdüm ve orda asla giyime takmıyolar ama türkiye...
Gidin böylece tecavüzde edin kadınları kadın neki sadece cinsellik
Hayır orasını burasını açanlar sadece cinsellik, ötesi olamazlar 😉👍
Sende aç
Yok ben orspu değilim
bacım demek herkesle yatan demek
Ve herkesle yatmaya meyilli olduğunu gösteren
Orsp*
Ahaha nasıl bir zihniyet ya
Anladık anladık
Yakıştı mı?
Ne alaka peki
Neden okadar yurt dışına imreniyosunuz amerika falan sonrada böyle zihniyet oluyoki ya tecavüzlerde burdan cıkıyo cinsel aletinizi tutamıyomusunuz abaza mısınız cidden
Peki senin bacım demen ne alaka?
Millete dükknım açık gel gir diyorsunuz sen ve senin gibiler
Ahahaha komiksin cidden bak mesela danla biliç ya da hadise giyse asla öyle bişey demezsiniz ama normal türk vatandaşı olunca saydırıyosunuz
Bu arada ben açık giyinmem ama tepki gösterenede cevabımı veririm
Sizde rus kızları kadar onur saygı yok şerefsiz''
Ahahaha neden diğer ülkelerde tecavüzler az bence türkiyede erkeklerin kendi nefsini kontrol edemedikleri için ;)
Türkiyedeki tecavüz oranına bak sonrada diger ülkelere bak
Uyarmış ne var bunda? Taciz ediltaedilincecizciyi suçlarsınız. Aferin ya bu nasıl açıklama?
*taciz edilince tacizciyi suçlarsınız
Ne alaka? Orada çalışan değil, sıradan bir vatandaş ders çalışmaya gitmiş. Kişi hak ve özgürlüklerin kısıtlanmasını mı istiyorsunuz anlamadım ki? Savunmanız çok seviyesiz.
Ya siz insan olduğunuza emin misiniz tecavüzde kadın mı suçludur? Kadın hayır diyorsa hayırdır kimse kimseye zorla bir şey yapamaz suçtur bu. İsteyen istediğini giyer bu erkeğe tecavüz etme hakkını vermez allah sizin belanızı versin nice kadınlar tecavüze uğrayıp hayatlarından oluyorlar!
Yorumumun seviyesi beni ilgilendirir.
Özgürlük dediysen işler değişir. O zaman insanların kızın gösterdiği yerlerine bakıp iç geçirmek de özgürlük?
@bnscb Öyle değil işte. Her kadın suçsuz olmuyor bu konularda
Tecavüz zorla yapılan bir şeydir. Bu durumda kadın giyimiyle suçlu değildir ya neden kadınları bu ülkeden silmeye çalışıyorsunuz. Niye giyim cinselliği temsil ediyor. Bir kadın hayatını bu şekilde kazanıyor olsa bile hayır diyorsa hayırdır. Şimdi evli olsan bile kocan zorla senle ilişki yaşasa bu da tecavüz olur haberin olsun.
Sen bu durumda o zaman kadınları suçlu buluyorsun. Pes yani vallahi pes! Kendi hemcinslerini koruyacağına, kalkmışsın tahrik eden suçludur demeye getiriyorsun.
Onların bizim hakkımızda sapıkça düşünmeleri özgürlük değil. SAPKINLIN SAPIKLIK. Tahrik olacak olan kişi kapalı giyisiden de tahrik oluyor git biraz haber izle
Doğru olanı söylüyorum ne var bunda? Kadınım diye yanlış bulduklarımı mı yutayım?
@bnscb Giyimin niye cinselliği temsil ettiğini git tecavüzcü and*vallara sor. Ama bu her zaman böyledir
Biz bez parçası ne zamandan beri yanlış düşünmeye itti sizi. Köpeğe tecavüz eden pisliklerde var ama haklısınız kesin köpek açık giyinmiştir. Şimdi gelip dersin ki ben bunu zaten doğru bulmuyorum. Sizin gibiler işlerine geleni doğru bulur
Simsiyah giyenlerde tecavüze uğruyor bilmediğin şeye yorum yapma sen çok cahilsin çok git biraz kitap oku özgürlük nedir onu öğren zavallı örümcek kafalı
@bnscb dimi dimi. Yokluktan. Gösterip vermezsiniz ya ondandır kediye köpeğe tecavüz etmeleri. Biraz da suçu kendinizde arasanız keşke. Sorsanız benim ne suçum var diya
@bnscb Kapalıların da tecavüze uğradığını gayet iyi biliyorum and*val seni!
Zevksiz gecenin mahsülü daha neyin kafasındasın sen. SİMSİYAHTA GİYİNSEN YAPACAK OLAN YAPIYOR AKLINA SOK ŞUNU SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN ÜLKE 10 ADIM DAHA DA GERİYE GİTTİ
@bnscb Sizin gibi "medeniler" yüzünden ileri mi gitmişti ki geri gitsin?
Senin gibilerin psikoloğa gitmesi gerekiyor ulan özürlü sorunlu çıplakta gezse bir kadın kimse ona bir şey yapamaz ya niye hep olan kadınlara oluyor sen sorunlu musun
Sana tek diyeceğim bir şey var selena gomezi beğenip resmini koyup ama kapalı giyinmeyi önemseyen cici kız: YALLAH ARABİSTANA!
@bnscb Benim hakkımda atıp tutma hakkını sana vermedim varoşş! Son kelimen, düşüncelerin bayağı varoş
@Zeynocmzz Ya gerici boş insana cevap verip kendinizi onun seviyesine indirmeyin ya. Bunlar 15 yaşında olup 35 yaşındaki adamla evlemdirilen kızlara alkış tutan zihniyetten. Cahil bunlar.
Baktım ki benim seviyeme çıkacak mantıkta konuşamıyorsun dedim ki bu kıza uygun olan tek ülke arabistan bir de 45 yaşında bir koca
@bnscb Hadi ya. Bak sen..
@bnscb uğraşma şu gerici yobazla. Bırak o kendi aleminde uçsun boşver. Bunlar ancak oksijen tüketirler. Ağaç bile bunlardan faydalı.
@bnscb Uzattın se varoş. Tamam g*t oyuğunu belli eden şortlar giy sen. Yakışır
Baktım baktım sende önüne bak hadi buradaki mantık seni aşar git evde siyah giy çık dokunulmazlığını kuşan erkeklerden koru kendini sanki korunulacak bir durumdaymışız hibi
Gibi*
Giyerim sende kafandan parmaklarına kadar siyah giy kendini yok say bu ülkede erkekler fellik fellik gezerken sen onlar sana dokunmasın diye dikkatlice giyin
@bnscb Giyiyorum zaten. Açık olduğumda da taciz tecavüz edilmiyordum. Sence niye? Tabiki kuyruk sallayıp insanları peşimde dolaştırmıyodum diye..
HAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAAH TAHMİN ET AÇIK OLDUĞUM İÇİN SANA NEREMLE GÜLDÜM
Her açık giyen kuyruk sallıyor çok haklısın yobazella
@bnscb Her açık giyen kuyruk sallar yazmıyorum ya okuduğunu mu unutuyosun? Diyorum ki;BAZI kadınlar.. Unutma tamam mı?
Öyle bir görev ya da yetkiyi nereden alıyor? Ona ne? Onun görevi orada güvenliği sağlamak, şorta etek boyuna karışmak değil
Bazı kadınlarda olsa bu yapacakları anlamına gelmez yoruldum sana laf anlatmaktan be kızım
@bnscb E kıt kafan almıyor ki yazdıklarımı.. Alsa neyse. Git hadi varoş kız. Herkesin düşüncesi kendine, birine muhalefet olmadan önce bu aklına gelsin
Sende o kuyruk sallayan bazı kadınlara dahilmisin
@zeytin_peynir06 Tipimi sen nerde gördün abi ya laf olsun diye saçma yorum yapmışsın bildiğin
Arkadaşlar tamam, yeter. Kimse kimseye hakaret etmesin. İnsan gibi de tartışamıyorsunuz illa bir hakaret girecek işin içine.
@Neyzenahmet O konuları konuşalı çok oldu abicim çok geridesin sen. Bak işine
@zeytin_peynir06 Dostum ben kişisel hakaret yapın diye sormadım soruyu.
@Florianii ilk önce kim hakaret argo söz olayını başlatmış onlara bak önce.
@zeytin_peynir06 Yazışmaları takip ediyorum, ama kabak tadı verdi artık. Sabaha kadar tartışacak halimiz yok.
Bana uyar
@Florianii tartışma yaşanır bu doğal bir şey. Soruyu sen sordun diye her tartışmaya girmek zorunda değilsin bu sana kalmış bir şey. Gelmiş burda tacizciyi tecavüzcüyü savunuyor neydeyse. Bu yorum kalkarsa zaten bu seviyeye gelmezdi.
@zeytin_peynir06 Sizin gibiler yem niyetine görüşüme atlamasaydı sorun yoktu.
@zeytin_peynir06 Herkes görüşünü yapmakta özgürdür, iyi de olsa kötü de olsa. O zaman bizim bu kısıtlayan taraftan ne farkımız kalacak. Görüşüne bende katılmıyorum, belirttim. Ama bu şekilde de mahalle ağzıyla olmaz.
@Florianii kardeş yaptığı bir yorumu okur musun tekrar? Tacizciyi tecavüzcüyü savunur şekilde yorum yapmak özgürlük mü oluyor? Karşıdaki insan argo kelime kullanıp hakaret ediyorsa sen ona sevgi kelimeleri mi kullancaksın. Her neyse yazmıyorum artık zaten. Değmez.
@zeytin_peynir06 Dostum benim sana lafım yok, yanlış anlama. Sürekli bildirim gelmesin de sıkıldım.
@zeytin_peynir06 Tacizciyi savunan yok ya 😖 her yorumumu aklınla anlasaydın iyiydi domatesmisin peynirmisin nesin.
Kiz ne giyecegini bilmiyomus gibi konusmussun
Kiz salak mi kardesim
Hilafetçileri her yere sokarlarsa olacağı bu. Şeriate doğru adım adım.
şort giyen zor duruma düştü diye nasılda duyarlı oldu millet hahahh senelerce Müslümanlar bu ülkede zor durumdaydı niye kimse duyarli olmuyordu gerçekten insanı seviyormusunuz yoksa sahtekarlarmisiniz
Benim ilk yorumumda sana batan ney hemen atlıyosun
Korinavirüsten daha kötüleri var. Keske bu tip geri kafalilar, tecavüzcü pislikler, katiller vb kişiler koronadan ölseler
Kesinlikle yanlış bir şey ben de kapalıyım ama insanların giyinişine karışılmamalı saygı gösterilmeli
İşte budur.👐
Senin kapalı olman' mötünün çanağına kadar açıp dilediği yerde kültür diye ülkenin zihniyetini bozan kanı bozuklara 600 yıllık' ahlak 1923 medeniyetini buruşturan emperyalist anlayışlara toplum dur diyor'' burası müslaman ve 1923 ahlakıyla kurulmuş topraklar' yok öyle miki mötü sallayıp bu düzeni karıştırmak' yeter diyor özüne dönüyor toplum mesajlar bunlar'' anlayan anlar anlamayan için çoook tehliklei günlere kadar uzar gider''
Bir zamanlar senin gibi kızları da üniversiteye almıyorlardı. Onlar öyle yapınca şimdi gıcıklığına bunlar da böyle yapıyor.
@bitirim_05 işte o kızları almayanlar emperylizm' haydutlarıydı'' ülke özüne döndü dahada dönecektir''
Gotunu gostermeye kutuphaneye gitmesin iyi yapmslar
Ben kütüphaneye gidecem kitap okuycam iceri bacakları meydanda kız gircek ee dikkatim dağılacak... -bakma kardesim demeyin kızlar siz bile yeri geliyo kendi hemcinsinize öküz gibi bakıyosunuz "-bu ne böyle ya dercesine" biz erkeğiz hayırdır niye bakmayalım ki yani
.. he nargile kafeye baska mekanlara vs herkes istedigi gibi gitsin benim kz kardesimde sort giyiyo bagnazcı demeyin kütüphane farklı bir yer insan orda sadece önündeki kitaba yoğunlasmak istiyor.. o yüzden orada teshirciligin lüzumu yok..
Arthur spchopenhaur şöyle söylemiştir.
En ilginç satış metaları kitaplardır; onu bilmeyenler tarafından basılır, satılır, okutulur v. s
O işi sevmeyecek insanları almamalılar, kitap kütüphane kutsaldır.
Bu insanların yetki sahibi olması kanıma dokunuyor
Oda nerede nasıl giyilmesi gerekiyor bilmesi gerek bence yasak olan şeyi ögrenip fenomen olmak adına böyle yapmaları ucuz numara..
Bazıları bunu kullanıyor haber olayımda işte masuma yatayım gündem olayım 1 günde takipçi kasayım ayakları itibar edilmemesi gerek aslında böyle haberler !
Kadınların endorfin ve östrojenini, erkeklerin de testosteronunu baskılayan bir ilaç bulup herkesi kendi haline salmalı. Çünkı biri beğenilme arzusu, diğeri beğenme arzusunu tetikliyor. Biyolojiyi inkar edeni linç ederim
E yok artık böyle mallar niye var ya
Bize denk gelmiyor ki böyle çomarlar...
Orada ben olsaydım o güvenlik görevlisinin ağzını burnunu kırardım. Senin ne haddine? Derdim.
🙄🙄
Sanki burası İran veya Arabistan.
Burası LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ.
sözde %98i müslüman bir ülkeymiş, banane müslüman ülke olmasından. Beni ilgilendirmiyor senin zihniyetin. Zerre umrumda da değil. Resmi olarak değil sadece çoğunlukla müslümanların yaşadığı bir ülke. Yoksa Hristiyanı'da var, Yahudisi de var, Musevi olanı da var. Hatta Ateist olanı da var. İslam'ı bu şekilde yobazlıkla tanıttıkları için islamofobi başladı işte...
Sokakta kadın cinayetlerini göreceğime, toplu taşımada genç delikanlı ile genç kızın öpüşmesini görmeyi tercih ederim. Ahlak ve namus bekçiliği yapanlara bir kez daha; YALLAH ARABİSTAN'A !
Acaba 2 erkek 1 kız neyi beğenmedi
Arap çomarları yobaz kesimdendir o yüzden 😂
Şort ile ne işi var onun orada !!!
hem bu tipler ünlü olmak takipci kasmak içinde yapıyor yasak nerede oraya gidiyor !!
çok reklam yapmamak gerek bu tipleri
Ülke İslam ülkesi değil herkesin dini kendine
niye ezan okunuyo abisi o zaman ,?
@ozann007 çoğunluk müslim
Bütün Türk devletleri müslümandır (yani islam devleti sayılır ) güzelim sen git tarihini öğren önce
@ozann007 boş yapma
la ne boş yapacam bir sen git o boş kafanı doldur
@ozann007 ozan haklı
@ozann007 ama herkes müslüman olmak zorunda değil canım
@BesteNk yani sen nesin
@1982yearDead müslüman değilim ve ülkede çoğunlukta müslüman var diye ona göre de yaşamak zorunda değilim
@BesteNk Şeytan seni beraberinde götürecek
@1982yearDead demek istediğin bişey varsa iletebilirim şeytana sen büyük ihtimalle meleklerle gidersin
@1982yearDead şeytan benim buyur güzelim
@1982yearDead sana kim haklı diye sormadım gerici teyze saçma adaletine ve saygina ihtiyacım yok
İsteyen istediği gibi giyinsin ama Afrika yerlileri gibi de giyinmeyin her şeyin bir üslubu var
Kıyafete karışmamak lazim ancak edebe mugayir olmadigi surece
Erkekler saçı uzun olduğu için okula alınmadığında kimse ses çıkarmıyor, bir kızın kütüphaneye alınmaması olay oluyor. Şu işe bak.
İnsanların kılık kıyafetine hiç kimse karışamaz ama karışıyorlar lanet olasıca hayatta.
bir bitmediler ya milllet ileri gider biz geri gidiyoruz. Derdimiz sort mu yani?
Yok şort dert değil' baldır bacak kütüphanede okuma pozlarında kültür sallamak' bu zihniyettekiler kültürü başka anlamda kullanan şipşekler
@Asabimen sen kultur sallamak icin gidiyosun belli ki.( kultur sallamak ne ise) kim ne giymis bakmaya mi gidiyosun kitap okumaya mi? bir dusun istersen.
Aynen katiliyorum sana Abcdefgd
Abcdefgd_ pardon'da amsalak olsaydım bir telefonda ayağıma kadar dizerdim şortlu ya da donsuzları' sen şimdi bırak bu kavaşe lafazanlığınıda' eminim ki evde babanda cük başşak dolanıyordur aile kültürüne bakılırsa''
@Asabimen sen tecavuzcu ve sapiksin pis bir zihniyetin var ve bunun farkinda degilsin. Cahilsin. Cahille muhabbeti kestim. Ugrasamiycam.
Aslında kendisinin iyiliği için söylenmiş yaygara çıkarmayın boş yapmayın.
Neymiş o iyilik mesela
Önüne geleni eğitimci ya da vasıfsız eleman yapıyorlar...
Hayatımda duyduğum en saçma şey, zamanında baş örtüsü için aynısını yaptılar; kim tepeye çıkıyorsa altta kalan hep eziliyor (sistem böyle).
Alınmaması yanlış ama güzel bir dille uyarabilirdi buranin kurallari geregi giyilmez diye
O kız memur değil ders çalışmaya gitmiş biri. Kamu binasına şortla girilemez diye de bir kanun yok. Kişi hak ve hürriyetleri bellidir.
Kapalı olsaydı nasıl gündem olacaktı siyasi malzeme olacaktı bizi yönetin sistem değişmedikçe bunlar bitmez
Acaba güvenlik görevlisi kıza kötü gözle bakan erkekleri gördüğü için mi uyarmak istedi?
Bak o da olabilir
Bacakları belli oluyorsa bakmayın ya. O istediğini giyer. Sen nefsine hakim ol.
İstediğini giyer'de baldır bacak kültürünü gerçek kültürün olduğu bir hanede yediremez'' istersebniz anadan doğma gezin' deliliğin sınırı bakırköye kadar gider'' ahlaksızlık kadınların tabiatında var ya'
Yazık ya memleket nereye gidiyor. Bu kadar cehalet olmamalı.
Memleket iyiye gidiyor' batının emperyalizm'in sapık kültüründen arınıyor''
600 yıldan 1923 ahlakını savunuyor' sizin gibi mötü bacağı açıp kendini kültürelcik diye yutturmaya çalışan kanında TÜRK' soyu olmayanlara artık dur diyor''
Kimsenin kimseye karışma hakkı yok isterse götü açık gezer ya sizene
Anlayışsız özürlü
Tamam
Evinizde yok madam'' toplumda muazzam halde var''
Onu uyarma geregi duyan tam bir p. zevenk hak verenler de p. ezevengin onde gidenidir hadi bakalim😀
Biz hangi çagdayiz yaa 😒
Siz baloya şortla gidiyomusunuz? Havuza takım elbise ile mi giriyosunuz? Her mekanın bir kuralı var. Abartmamak lazım
Ben şahsen kitap okumaz bacaklara bakardım. Bence bu yüzden almamışlardır.
cahillikten başka bişey değil hangi yıldayız be kardeşim..
Sen medeniyeti kültürü' mötünün çanağına kadar göstermek sanıyorsan' yanlış ülkedesin'' 600 yıllık ahlak ve 1923 laikliğinin edebini sizin gibi kanı bozuklra bu toplum artık buraya kadar diye uyarıyor' mötünüz yemiyorsa gidin güney amerika ülkelerinde dal başşak yaşayın'' müslüman ve laik kültüründe bu tarz anlayışlar içindeki kansızlara toplumun sabrı buraya kadar''
Ayıp bu yapılan geri kafalı zihniyetten başka bir şey değil.
kütüphanenin namusunu korumuş deyyuz. Zihniyetinizi seviim. Arabistana çevirdiniz ülkeyi..
Amerikada da hocalar omuzların kapatılmasını istiyor
Insanlara yüz verince niye bokunu cikariyorlar biz elhamdülillah müslümaniz müslüman ülkeyiz
Hala bu insanlarla uğraştığımıza inanamıyorum
Üzücü 😔 insanlar özgür olmalı.
Bence artik kimse elbise giymesin herkes cirilciplak gezsin cunku bazi salaklar soyunmayi medeniyet saniyor
Eğitim zaten bitti. imam hatipler var sadece. turkiyeye en başta akaoe mehape yakışmıyor. bizi 50 sene geriye götürdüler.
Bizde madem boxer ya da kilotla dolaşalım aynı şey bizde özgürüz 😉😉
Bu tarz insanlarda vücut beyin yerine, uçkuruğa daha çok kan pompaladığı için bunların beyin ölümü gerçekleşmiş oluyo. Direkt tedavi edilmeleri gerek.
insanlar istedikleri gibi giyinmekte hareket etmekte ozgurdur yanlis bir hareket amayine de kutuphanede sortla bulunmak biraz tahrik etmek oluyor maaalesef benim fikrim bu
Ey âdemoğlu bu devir ve Devran’da içinizde hakkı ve hukuku bilen çoktur. Yaptığınız işte hile çok İslamiyet’i sorup da arayan ve yaşayan yoktur. Mehmet Akif Ersoy
Siz o beyinlerinizle keşke sokağa çıkmasanız