Antalya'da kulağındaki küpeler genç kıza engel oldu. Küpelerini çıkartamayan genç kız içeri giremedi. İtirazlar sonuç vermedi.
Antalya'da kulağındaki küpeler genç kıza engel oldu. Küpelerini çıkartamayan genç kız içeri giremedi. İtirazlar sonuç vermedi.
Doğru kesinlikle doğru bir tutum. ÖSYM sınavdan 1 hafta önce sınav yerini açıklıyor ve sınav gününden önce sınav binasının ziyaret edilmesini öneriyor. Sınav binasına nelerle gelinmemesi ve nelerin zorunlu olarak yanında olması gerektiği sınav giriş belgesinde madde madde yazıyor ve bunlar yıllardır var yeni bir uygulama değil. Bu koşullara rağmen sınava geç kalıyor ve yanında olmaması gereken eşyaları yanında taşıyorsa o öğrenci herşeye müstahaktır. Sınavda görevli memur kardeşlerimizi de ayrıca tebrik ederim.
Bu durumu duymak üzücü 😔 Küpeler yüzünden içeri girememek gerçekten can sıkıcı. Herkesin kişisel tercihlerine saygı göstermek önemli. Güvenlik kuralları anlaşılabilir, ama bu tür durumlarda esneklik gösterilmesi gerekebilir. Daha olumlu bir yaklaşım sergilense belki sorun kolayca çözülebilirdi. Sen ne düşünüyorsun, kurallar bu kadar katı mı olmalı? 🤔🌟
Sen de küpe takıyor musun?
Cevap
11Cevap
Küpe, belge, geç kalanlar vb.
Anlamıyorum bu insanları sınav saatin yerin belli mi belli. Sana 1 saat kadar önce gelmen gerektiğini de belirtiyorlar. Ama olmaz sorumsuzca davranılacak kimisi evde onutacak belgesini filan polisleri uğraştıracak polis getirip götürecek polis bi tarafını toplayacak onun hep sanki.
Geç kalanlar alınmamalı bahanesi bile olamaz. Bende girdim sınava 2.5 saat önce gittim sınav yerime. Küpe takan biri olmama rağmen bir gün öncesinden çıkartmıştım küpemi. Belgelerimi kıyafetimi eşyalarımı bir gece önceden hazırladım erkenden uyudum vb.
Benim gibi bir sürü insan var bunu yapan. Bazıları sorumsuzca davranıyor sorumluluk almıyor bide anlayış bekliyorlar.
İyi olmuş. Ellerine verilen kağıdı bir kez okumayıp ne yasak ne serbest bakmayıp sınava giderlerse olacağı bu.
Bu insanlar hangi kafayı yaşıyor bilmiyorum uyarılara rağmen o şekilde gidiliyorsa hangi akla hizmet başkasını suclarsiniz.. Geç kalanlarda ayrı zaten biz olduğumuz yere saatler öncesinden gidiyor bekliyoruz böyle senaryolarla karşılaşmamak için hata yapıp maduru oynamaya gerek yok onlemimizi bizim almamız lazim
Küpeden beynine bilgi mi aktarılıyor ne kadar âptalca sisteminiz var. Sizin bir uygulamanız yüzünden bir gencin çalışmaları ve gayretleri hiçe gütti. Lanet olsun size ve düşünmeden yürüttüğünüz kanunlarınıza
Sınav kurallarına dikkat etmeyen tabiki giremez. Bir de giyimine laf eden hatta çok ağır şeyler söyleyenlerde olmuş. Söz konusu kapalı veya çarşaflı bir kadın olsa bu çok sözde Müslümanlar acaba yine aynı tepkiyi vereceklermiydi.
Evet
İnan vermezlerdi. Ahlak ve namus bekçilerine göre açık giyinirsen aranıyorsun demektir.
Din düşmamlarına göre de kapalı giyinirsen yobazsın, dininle gösteriş yapıyorsun demektir
Onlar yapıyor biz de yapalım mı diyelim yani
İyi olmuş vallahi çok iyi olmuş. Birincisi içeri öyle girilmeyecegini herkes biliyor sen niye öyle gidiyorsun, ikincisi öyle plaja gider gibi yarı çıplak sınava gitmesine sinir oldum iyi ki içeri alinmamiş
Sınav kuralları ve güvenlik tedbirleri sonuna kadar doğru elbette. Sınava nasıl girileceği belli. Şov yapmaya gelen sınava giremez, nett.
Doğrı tabi ki akşamdan çıkaracaktı küpelerini ve akşamdan hazırlık yapacaktı sınavı ciddiye almayınca sonuç orta da işte her sene aynı şeyler oluyor maalesef
Ben küpesine değilde giyimine takıldım özgürlük diye diye donsuz gelecekler kamu binasına
Bir zaten önemli bütün sınavlarda her şey yasak önceden çıkarması gerekiyordu İki giydiği kıyafet uygun değil
Sınava gitmeden bi gün önce bakılmıyor mu ne yasak ne gerekli saat kaçta yetişebilicekmiyiz riske atmayalım gibi şeyler
Evet doğru çünkü kurallar belli bile bile her yıl aynı şeyler oluyor
Çok saçma, bazı şeylere anlam veremiyorum küpe ne alaka ya…
Böyle dikkatsiz biri sınavıda bence kazanamazdı
Üzüldüm ama kurallar çok önceden açıklanıyor.
Hatta sonrasında intihar edenler bile oldu. Bence alınmalıydı.
Çok saçma ve cahillik sizene be küpe nin sınavla ne alakası var
Bu insanlar kamera acik mi dolasiyor ya anlayamadim gitti nasil hemen yakalıyorlar
Sinava niye küpeyle gidiyon derler adama millet bas bas bagiriyor zaten metalle girilmiyor diye
Çok sorumsuzca bir hareket takı takmanın yasak olduğunu nasıl bilemez yazık olmuş 🙁
Alıcı verici yoksa bunları aşmamız lazım artık millet onca emek veriyor yazık günah
Takılmaması gerekenler belli, kuralları okurmamış sanırım.
Küpe değil de göğüs ucunu kapatsaydı 🤣 yatmadan önce çıkarsın ayrıca 5 dk kala gelmek nedir enayi
Biri de kızın transparan sütyen ve şort giydiği için böyle gitmesi normal mi diye sormuştu.
Alınmaması normal bunu herkes biliyor kişisel hiç bir şey içeri alınmaz diye günler öncesinden çıkarması lazımdı küpeyi
Doğru, sınava da bi zahmet süslü püslü gitmesinler sınavdan çık istediğini tak takıştır sür sürüştür
Ya lütfen kuralları bilelim olabildiğince sade girelim şu sınava..
Tabiiki doğru ayrıca yasak olduğunu biliyorsun niye sınava küpeyle gidiyorsun
Zaten plaja gider gibi gelms
Bunu sınava almak suç
Sınavı umursasa o küpeyle gelmezdi kağıtta yazıyor
Nereye giriyor du
Sınava
Himm
Enteresan
bu sütyenle sınava girecek olan kız değil miydi
Doğru, her yıl aynı tantana.
Giyimi ayrı bir rezillik.
Dogru