Rize Bağımsız Belediye Başkan Adayı Adnan Aydın, "Belediye başkanı seçilirsem Rize'nin üstünü kapatacağım" şeklindeki seçim vaadiyle sosyal medyada gündem oldu.
Seçim vaadlerinin hiçbirine inanmam.. Sadece bir kez ve farklı bir vaad oldu. İnandım o da yalan çıktı... Ak Partinin ilk iktidara geldiği seçimlerde, Erdoğan, "Tüm ülkeyi demiryolu ağı ile öreceğiz" demişti...
Yaptılar ya hatta eski raylar tangur tıngır giderken şimdiki daha modern demişlerdi. Millet devrilen vagonlardan fırladı ölülerini tarlalarda topladılar. Bir daha bahsi geçmedi.
Rabiaaa ne oldu? Garibanlar unutuldu! Filistin'e yardım gemisi giderken Dilipak ve yanındaki çok önemliler neden son anda vazgeçti? Neden ölenlerin şiiri okunurken sonra biz mi gidin dedik oldu işler!
polemiklerin beni ilgilendirmiyor, satasmak icin git baska yerde yayil, bu nereden nasil kaznadigi belli olmayan i-oglu emlakci arazi zengini sowmeni sevmiyorum, LAF coook icrat yok, simarik zengin cocugu, yalanci, sowmen, insanlarin gözlerine baka baka yalan söylemeyi iyi beceren birisi.
apoyu biz almadık abd verdi bize bunu unutma verilirken belli şartları vardı oda idamı kaldırmak anladın mı apo türkiyeye getirilirken oçakta 2 abd ajanı ve doktor 2 de türk askeri bulunuyordu uçak düşmesin diye herşeyen bir bedeli vardır
@4hmetPl yemişim bedelini. Bunca gariban öldü düşse ne olurdu o uçak? Akp dandik bir yerel seçim için bile kırmızı bültenle devlete 2015 yılında arattığı osmanlı öcalanı imamogluna karşı konuşurdu. Bunlar ne peki?
Burada amacım ikdiarı savunmak değil konuyu saptırıyorsun ikdidarlar kazanmak için hep kendilerine bir düşman seçmek bu düşmana karşı mücadele vermek zorundalar aksi takdirde seçilmezler tüm hükümetler için geçerlidir yaptıkları hatta afedilmez
@4hmetPl o konunun bu günkü iktidarla uzaktan yakından alakası yok. O dönemin cumhur başkanını da başbakanını da dış işleri bakanını da ben iyi biliyorum. Tam da o günlerde ben lise bire gidiyordum. Siz bir ihtimal daha yoktunuz. Her şeyiniz güzel hoş da bir de şu tarihi olayları karıştırmasanız.