Vallahi Apo'yu özledik. -Ahmet Kaya
Kürdistan'ın kurulmasını istiyorum. -Yılmaz Güney
Kürdistan'ın kurulmasını istiyorum. -Yılmaz Güney
Sana özensinler kanks. Saçmalığa bak. Bu bahsettiğin kişilerin güzel düşünceleri ve hareketleri var. Bunlar takdir edilmeli ki insanlar da o yönlerini beğeniyorlar zaten. Bu lafı söylemiş olabilir ama mükemmel derecede düşünceli ve ince ruhlu insanlardır bahsettiklerin. Zaten hiçbir insan tamamen iyi değildir. Biz sadece görmek istediğimi görür ve almak istediğimizi alırız. bir şarkıcıyı seversin güzel söyler ama bir konu hakkında senin gibi düşünmüyor diye o şarkıcıyı bırakmazsın. Eğer bırakıyorsan da o senin hatandır kardeş
Bölücülük yapan biri isterse dünyanın en iyi sanatçısı olsun bölücü olduğu değişir mi
Asıl sorulması gereken soru şu :
Bizim insanlarımız neden bunlara destek veriyor, neden hala bir türlü uyanamıyorlar?

Hepsi aynı pok
@Renks1
Maalesef öyle :(
Yabancı ülke de konser verirken mi neydi Türkiye'ye karşılık; Arabam şerefsizlerin ülkesinde kaldı...
Dedi bu bu yvşk ahmet kaya bölücü terör örgütü bunlar gibi olanlar kendini sevdirmis öyle ince ruh algısı ile güzelleme yapmışlar işte bu yüzden ırkçılık işe yarar.
Cevap
4Cevap
"Ince ruhlu" ve "sanatçı " olabilirler lakin şehit babasının cenazesinde ağlamamak için zor duran çocuğun kalbindeki inceliği hiç birinde göremeyiz o yüzden babasını şehit edenlere destek verenlere ne saygım olur ne de sevgim
Che dediğin kişi doktordu ve kübadaki aşı gelişimini bir incele derim diğerleri konusunda evet katılıyorum bizde biraz solcular özenilmek için var gibi
bad boy olmak istiyorlar abisi, aziz sancar kim onlar kim orbital ne diye sorsan bilmez kekolar
Vatan haini diye adlandırmayın be üff
Vatan haini demedim ama bu o kişilerin sözleri yalan mı
Özenmiyorum özenen kişilerde beni ilgilendirmez
vatan haini çünkü hepsi
Birde bu kisilere sanatci derler
igrencler Ben ahmet kayadan tiksinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?