Sizce Türkiye de kadınların derdi gerçekten özgürlük mü?

Yoksa ego seviyeleri artık cinsiyet üstü bir seviyeye mi geldi? Dün akşam bir kaç bakayım dedim gündeme bu tagı görünce merak ettim meseleyi anlamak için twetleri okumaya başladım. Erkekler hakkında öyle şeyler ima edilmiş ki bir kaç kişinin yaptığı şey bütün erkeklere mal edilmiş kaldı ki aynı suçu kadınlar da erkeklere karşı işliyorken. Bunun temel nedeni ülkede kadın cinayetlerinin öne çıkması buraya dikkat edin öne çıkması diyorum bu cinayetlerin kat be kat fazlası daha 15 20 yıl önce güneydoğuda saadece namus davasından yaşanıyordu fakat bu kadar öne çıkmıyordu. Çıkmaması doğru değil tabi ama bunu bütün erkeklere mal etmek feminist bir yaklaşım ve maalesef ülkedeki kadınlar, kızlar bunu benimsemeye başlamış. Halbuki son yıllarda kadının özellikle evlilik ve boşanma gibi durumlarda fazla fazla pozitif ayrımcılığı var ve bunu kötü şekilde kullanmak isteyen kullanan da var (Nafaka). Benim gördüğüm kadınların hakları ne kadar genişletilirse ki artık buna hak ta denemez, ayrımcılık denebilir, kadınlar doymayacak gibi geliyor. Bunun kaynağını gerçekten merak ediyorum feminist yaklaşım mı böyle emrediyor yoksa psikolojik bir fark mı var erkeklere göre. Yoksa ego ile ilgili bir durum olabilir mi?

UMARIM bunu okuyan kadınlar/kızlar benim bu düşünce ve fikirlerimden rahatsız olup şikayet edip paylaşımın kaldırılmasını sağlamazlar. Aksine yorum yapıp bana bunun aksini idda etmeleri herkes için çok daha faydalı olur.