Yoksa ego seviyeleri artık cinsiyet üstü bir seviyeye mi geldi? Dün akşam bir kaç bakayım dedim gündeme bu tagı görünce merak ettim meseleyi anlamak için twetleri okumaya başladım. Erkekler hakkında öyle şeyler ima edilmiş ki bir kaç kişinin yaptığı şey bütün erkeklere mal edilmiş kaldı ki aynı suçu kadınlar da erkeklere karşı işliyorken. Bunun temel nedeni ülkede kadın cinayetlerinin öne çıkması buraya dikkat edin öne çıkması diyorum bu cinayetlerin kat be kat fazlası daha 15 20 yıl önce güneydoğuda saadece namus davasından yaşanıyordu fakat bu kadar öne çıkmıyordu. Çıkmaması doğru değil tabi ama bunu bütün erkeklere mal etmek feminist bir yaklaşım ve maalesef ülkedeki kadınlar, kızlar bunu benimsemeye başlamış. Halbuki son yıllarda kadının özellikle evlilik ve boşanma gibi durumlarda fazla fazla pozitif ayrımcılığı var ve bunu kötü şekilde kullanmak isteyen kullanan da var (Nafaka). Benim gördüğüm kadınların hakları ne kadar genişletilirse ki artık buna hak ta denemez, ayrımcılık denebilir, kadınlar doymayacak gibi geliyor. Bunun kaynağını gerçekten merak ediyorum feminist yaklaşım mı böyle emrediyor yoksa psikolojik bir fark mı var erkeklere göre. Yoksa ego ile ilgili bir durum olabilir mi?
UMARIM bunu okuyan kadınlar/kızlar benim bu düşünce ve fikirlerimden rahatsız olup şikayet edip paylaşımın kaldırılmasını sağlamazlar. Aksine yorum yapıp bana bunun aksini idda etmeleri herkes için çok daha faydalı olur.
Sizce Türkiye de kadınların derdi gerçekten özgürlük mü?
Bir kadının haklarını istemesi koruması normal ama erkek düşmanlığı yapması hiç hos birsey değil kadın erkek eşitliği kadınlar herkesi ezsin demek değil haklarını alabilsin demek bence
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Artık haklarını aldılar sıra bizimkine geldi onu da almaya çalışıyorlar
twitterin kitlesi belli zaten tweet atan kitleye bakıyorum cogu prim yapma pesinde olan kisiler. aynen sen kadıköydeki luks evinden twitterda bir tweet atarak 2k fav alarak orta dogu'da her gün ayrimciliga uğrayan kadinlarin hayatini kurtardin. helal lan size.
Kadin cinayetleri aldi basini gidiyor her gun ayni haberleri duymaktan cok yorulduk. yanlis anlama sakin tum erkekleri ayni kefeye koymuyorum. Lafim erkektir ne yapsa yeridir diyenlere. En basit ornek ; bir kadin gece vakti tacize ugrayinca kimse erkegi suclamiyor magdur oldugu halde kadin suclu oluyor Ya da kadin bosandigi zaman dul damgasi 2. el mal muamelesi gorup toplumda dislaniyor ama erkek kaldigi yerden hayatina devam edebiliyor
Ya da bir erkek bir kadina tecavuz ettiginde disi kuyruk sallamazsa bir sey olmaz deyip yine kadini sucluyorlar ama tecavuz eden masum oluyor.
Ya da cogu Ailelerde hala maalesef erkek adamin erkek oglu olur kiz cocugu el cocugu muamelesi yapilip babasi tarafindan hor goruluyor.
Sorun ozgurluk falan degil sorun kimsenin hor gorulmeden adilce yasayabildigi erkek egemendir kadin kolesidir algisinin degismesi
Daha bu sabah platonik asik oldugu kadin tarafindan reddedilen adam o kadini öldurme hakkini kendinde bulabildi. Munevver garipoglunun evine gidip katledilince gece vakti ne isi varmis elin adaminin evinde dediler utanmasalar kiz hak etti diyecek zihniyete sahiplerdi
Kusura bakma aptallık sizde daha kimi sevip kimi sevemeyeceğinizi seçemiyosunuz serseri tiplerin peşinde koşuyorsunuz sonra böyle olunca bütün erkekler böyle. Size gram acımıyor herkes hakettiğini yaşar, herkes kaderini kendi belirler kendi isteğiyle gitmiş zorla gitmemiş suç erkekte ama o kız onun ne olduğunu anlayamıyor mu
Bak sana ne diyorum birini öldurecek karakterde birinin öldurmesine engel olamaz misin o onu yapmayi kafasina koyduysa koyduysa oyle ya da boyle yapiyor. Allah askina kiz sevgisine karsilik vermedi diye bugun kiz sokak ortasinda ölduruldu peki onun sucu neydi? Ya da öldurulen emine bulutun sucu neydi Ceren ozdemirin sucu neydi peki o kizin tek istegi evine gitmekti ya da özgecanin sucu neydi otobuse binmek mi Katilleri masumlastirma
Mesele özgürlük filan değil artık geçin bunları. Feministler özgürlük istemeyi bırakalı 20 yıl oldu. Bugün her alanda kadınların erkeklerden daha fazla hakkı var. Bugün erkekler daha fazla cinayete kurban gidiyor. Aynı suçu işlemesine rağmen kadın erkekten daha az hapis yatıyor. Boşandığında ömür boyu nafaka alıyor 1 gün bile evli kalsa. Şu anda üniversite okuyan erkek oranı %40 ilen kadın %60. Asıl mesele kadınların içten içe yükselen erkek düşmanlığını artık dışa vururken çekinmemeleri. Kız reddediliyor sonra feminist oluyor ve bu saçmalıklara imza atıyor
Rolleri değişmeden anlatılamayacakları değişmiş gibi yapıp anlatmaya çalışıyorlar. Bu ülkede her gün mağdur edilen erkek haberleri görmüyoruz. Bizler de mağdur ediliyoruz elbette fakat kadınlara yapılan haksızlığın, rezilliklerin bini bin para bu böyle gelmiş böyle de gidiyor. Amaç yapılanları tüm erkeklere mal etmek değil empati duygusu kazandırmak. Bir erkek olarak üzerime alınmadım çünkü üzerine alınması gereken kitleyi bariz göstermişler
Kadınlar özgür olalı uzun yıllar oldu Amaçları bütün erkekler ya öldürmek ya da hapse attırmak Bugün hayatın her alanında zaten kadın üstün Erkeğin üstün olduğu 1 tane konu söyleyin? YOK.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Erkek dayanışma LOBİsi kuruluyor :D Feministlige karşı :D
Artık bu şeyler abartmaya başlandı kadınların ağızlarında eşitlik naraları ama bizden daha çok haklara sahip oldular hem anayasal hem toplumsal. Gün geçtikçe erkekler ikinci sınıf insan muamelesi görmeye başlayacaklar
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen hacı evlenmeye korkar olduk zaten her türlü masraf erkek tarafına kalıyor burada eşitlik yok ayrıca kadınların nafaka hakkı vs burda skiyolar erkekleri evlenilmez bu devirde benim amcımın oğlu bu şekilde 80 bin lira zarara girdi dolandırıldı yani. Eğer Türkiye den evleneceksen dikkat et derim
Twitterı kapattım bu yüzden Çok saçma insanlar kullanıyor
İnsan olarak herşeye sahibiz Kadın özgürlük istiyorum diye bas bas bağırıyor Özgürsün ki bağırmana izin veriyorlar daha ne istiyorsun çıplak mı gezelim özgür diyince kafada nasıl birşeyler oluşuyor anlamış değilim yaşıyorsun işte Kendi beceriksizliğini baskalarin üstüne yıkmak ne kadar komik değil mi? Bende işçi sınıfıyım durumum iyi yaşıyorum bir şekilde Karışan eden yok daha ne isteyeceğim ben hayattan Hayat dediğin ne ki zaten Yaşım olmuş 30 bir 30 daha görürüz düz mantıkla sonrası zaten hastalık bilmem ne derken hadi mezara