AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
Anca artistlik yapıyorlar keşke bekçilik geri gelmeseydi
MK durduk yerde bir insan nasıl başkasını dövüyor ya
Polislerin içinde de, askerlerin içinde de, savcı - hakimlerin içinde de böyleleri var siyasiler dahil peki onlara karşı da böyle denebiliyor mu hayır neden onlar önceden kuruldu yeni değil sistem hükumet kurdu diye hemen eleştiri. Tamam eksikleri vardır yanlışlıklar vardır ama poslis yetmiyor yetkileri farklı. Sen ile ben nasıl farklı isem kurumların içinde ki adamlarda öyle biri çürük diye hepsi çürük olamaz. Bunu anlamayanlar var ise daha ayrıntılı anlatırım.
Polis imdat yerine artık "İMDAT POLİS" mi diyeceğiz? Üzücü bir durum.
Adam kaçmaya çalışmamış, hakaret etmemiş. Adam resmen torunuma anlatayım anı olarak kalsın diye dövmüş. Görevden alınmasını anlatır artık😏
Yetki elde edenler... anında görevini kötüye kullanır oldu... Bune ya.
Süpersiniz ya hayranım size olayın başı ortası hiçbir yeri yok çöp atanı dövüyorlar habere bak siz hakediyorsunuz bu dayağı ama elden birşey gelmiyor. Bekçilik 3 yıllık sistem değil 50 yılık sistem sadece size bu 3 yıl batar olmuş.
Etimesgutta olduguna gore dayak yiyende pek saglam papuc degil gibi.. O taraflarda herkes kabadayi gibi agir abi havalarin da dayak yiyince de yavru enik gibi siginacak yer ariyorlar olayin ic yuzu farklidir kufur etmistir keko.
Önüne gelene rozet verip yetki verip sokağa çıkartırlarsa böyle olur işte
Saçma sapan işler bir dolu polis alıyorlar devriye gezen polis kalmadı hepsi geri plan da aradın mı gelmek bilmezler.
Birde onları dinlemek gerek, durduk yere kimse kimseye vurmaz. Bende bir kaç defa polisle sıkıntı yaşadım ama hep benim suçumdu. O an kendimi haklı olarak savunsam da sonra düşündüğümde ben haksızdım.
Bence bekcilik cok yerinde bir karar suc oranlari cok azaldı bekciler sayesinde.. o genc haketmistır dayagi illa ukala ukala konusmustur sabir sabir nereye kadar bekcilerde insan dayanamiyorlar iste bazen..
Daha bugün bı polia (sivil) çocuğu dövdü couk motoral çıkmış dışarı diye yakalayıp dövdüler silah çektiler insanlar çıkıp izledi ülke olarak halimi çok rezil devletin polisi böyle yapamaZ
Her meslekten Tek tuk çürük olur bu digerlerininde öyle olacagi anlamına gelmez benim denk geldigim gayet efendi insanlardı. Çoğuda öyledir buyuk ihtimal. Bu haberinde bilmediğimiz bir kısmı vardır illaki
Bekçiye gerek var fakat yetki sınırlarının iyi belirlenmesi lazım
Bence dovmeye gerek yoktu, bekci diye dovme hakki onlara kim veriyor?
Derhal gorevden alinmalilar.
Bence olay öyle değildir. Bekçiler de insandır, Başkentte öyle kafasına göre adam dövmezler. Muhtemelen ya bir küfür ve hakaret vardır ya da fiziksel bir hareket vardır.
6 tane bot eksilemiş seni. İnsanlar kurban istiyor. Beyinsiz sürüsü.
Şiddet canlısı insanları iş sahibi yaparlarsa olacağı bu nasıl bir zihniyete sahipler ya
Gestapo ya benzetiyorum aralarında ki tek fark gizli olmamaları. Hani derlerse bir gün muhtarlıkla iyi anlaşacaksınız, mahalleliyi fişleyeceksiniz, üniformaları çıkartacaksanız tam olur o zman.
Bekçilerin girdiği sınavı inceleyince bu tip durumlar şaşırtıcı gelmiyor
Bu bekçilerde bir aşağılık psikolojisi var sanki polisler karşısında onu bastırmak için böyle şeyler yapıyorlar bence
Lise mezunu adamlara yetkiyi verirsen böyle olur hak adalet kavramı yerlerde.
Ülkenin açlık sınırına geldiği bir dönemde çok gereksiz. Bayağada maaşları var. O parayı üretime yönlendirsek çok daha iyi işler çıkar.
Yanlış yazmızsın, , , çöp dökmeye çıkan genç bekçilerim sokağa çıkma yasağı var evine dön demesine rağmen " siz kendinizi ne sanıyorsunuz siz basit bekçilersiniz alt kademe adamlarsınız, , , siz kimsinizde bana eve dön diyorsunuz deyip karşı gelince yaşanan arbedede bekçilere saldıran genç dayak vitamini eksikliğini gidermiş oldu
Gereksiz degiller fakat aralarinda ezik zihniyet cok
Ya bir bekçi böyle yaptı diye tüm bekçilerr öyle davranmamak lazım.
Boşa masraf şunlara verilen para, hiçbir halta yaradıkları da yok, anca milletw artistlik yapıyorlar. Denk gelince özellikle yanında kız olan gruplardan kimlik istiyorlar, akıllarınca hava atıyorlar.
Bir şey yaptıklarını görmedim ben hepsi artist artist geziyor tur atıyor yerlere tükürüyor ve aldıkları maaş 5500 lira
aynı fikirdeyim..
geçenlerde de bekçi denilmesini istemiyordu bu tipler..
Oto hırsızlığı vede eb dükkan hırsızlığı sürekli artıyor,
Galiba ülkemizde işini her alanda iyi yapan sorunuda hızla artıyor!
Doğrudur ama olayı tam bilmeden yorum da yapmamak lazım bekçileri polis kadar yetkili olduğu kabullenemeyen bekçilere artislenen tipler var onlara acımam
Sokağa çıkma yasağı varken çöp atmaya gidiyor. Evet evet. Bende yedim. Nasıl bu kadar saf olursunuz. Nasıl bu kadar devlet düşmanı olursunuz. Resmen insanları galeyana getirmeye çalışıyorsunuz.
Bu sadece çöp meselesi değildir. Bir diyaloğa girmişlerdir adamlar durduk yere kimseye vurmaz bence. Bu aralar bekçileri herkes kötülüyor ve gereksiz buluyor anlamadım nedenini.
İşin ayrıntısını bilmeden yorum yapamam. Soruna göre cevap verecek olursam da çöp dökmeye giden birini kolluk kuvvetlerinin döveceğini sanmıyorum. Dövdüyse de gereği yapılmalı görevden men edilmeli.
Durup dururken kimse kimseye copla saldırmaz objektif olun biraz
İnsanların amacı gerçeğe ulaşmak değil fanatiklik yapmak maalesef.
@uzun_yol_ kaldı ki bilerek hiç bir şey olmadan vatandaşı darp eden polisler var aynı durumda polislik sistemi de gerekli miydi diyebilir miydiler acaba
Bu, kişilik bozukluğu. Anlatılabilecek bir şey yok.
Yalan haber bekçiler polisler candır hepsini çok seviyorum ❤️❤️
Dislike atanlar da kudursun 😂😂😂
Cahil ve egoist insanları alıp bu mevkiye getirirsen olacağı bu
Birisi yazmış herkes inanmış. Yahu bir bekçi adam çöp atıyor diye döver mi? Olaya nasıl dalıyorsunuz balıklama böyle?
İstanbul da hep görüyorum, rutin kontroller yapıyorlar. Bence çok yükleniyorlar bekçilere, sonuçta polislere destek için varlar.
Bekciler bence elinde yeterli guc olmamasinin acisini guc gostererek cikariyor. gereksiz degiller hatta biraz yetki verilerek var olmalilar. ama yaptiklari sey yanlis tabi onlara da ceza verilmeli
Bir ülkede asker polis bekçi güvenlik görevlisi artıyorsa o ülkede adalet yoktur ve halk taşkınını durdurmak için varlardir
Ben devletin her koluna saygılıyim ama o niyeti başka türlü kullanirlarsa bana karşı valla syni Şekil bende uygularım korkum yoktur
Boşver kanka biz konuşunca çok engel yiyoruz
Sonuçta ne derler zenginin malı züüürdün çenesini yorar
Gerekli mi gereksiz mi ayrımda tartışma konusu. Ama bu olayın böyle olduğuna ihtimal vermiyorum. Olayda ismi bölge ve çevresindeki bölgelerde yaşayan kişilerin büyük çoğunluğu keko ve keko ruhlulardan oluştuğu için bekçiye atar yapmış olma olasılığı çok daha yüksek. Belki de ortada çöp atma olayı bile yoktur.
Doğruysa Allah tüm zalimleri ıslah etsin. Yalansa Allah tüm yalancıları ıslah etsin.
Eksik anlatılan şeyler var. Bekçiler durduk yere dövemez.
Kafayı kırmamış, mantıklı bir insan. Var ol.
Bekçi değil Erdoğan'ın muhafızları denmesi daha normal yakında halkı sokak ortasında kirbaclarsalar şaşmayın
Gerekli bulunduğu sokağa hakim olmalı ama suçsuz insanları da durduk yerde vurma hakları yok ben bir yaşla kaybetmiş tim
Polisler de bekçilerde bunalıma girmiş milleti darp ediyor
Bence gereksiz. 4 5 ay once bir bekci surusu carsida geziyordu. Cogusu ayakkabisin bagina basip dusuyordu.
Polis devletin polisidir ve akademide yetiştirilir. Bekçiler ise hükümetin polisidir... Gereksiz bir birimdir...
polis varken ne gerek var bu boş beleş tiplere niye ihtiyaç duyuyorlar
İnsanları melek yerine koymak derim buna vardır bir nedeni diyorum duygusal yaklaşıyor olmanız diyorum ve çekiliyorum.
Geçmişten bugüne uzanan bir meslektir. Her işe polis yetişemiyordu. Kimse sebepsiz yere dayak yemez. O genç demek ki ağzını tutamamış.
Bunlar iyice kendilerini kaybetti
harbi ya bide şey duydum 5000 maaş mı ne alıyolarmış tabi ne kadar doğru bilmiyorum bide çok kolay mı ne sınavı varmış
@Florianii dikkat ediyorum da ne kadar provokatör paylaşımlar yapıyorsunuz olayın iç yüzünü bildiğinizi düşünmüyorum hiç bir devlet görevlisi durup dururken kaba kuvvet kullanmaz ve devlet bu insanlara bu görevi veriyorsa vardır bir bildiği 🙄
Paylaşımlarımdan rahatsız olunca, provakatör mü oluyorum, hanımefendi? Hükümeti övsem provakatör olmazdım herhalde demi.. Hangi taraf yanlış yaparsa, ben paylaşımı yaparım, parti ayırt etmem..
Mussolini nin siyah gömleklileri, iranin besicleri vardı böyle. Bunlar saray muhafızı, diktatörün muhafızı bunlar. Allah belâlarını versin
ben polisi muhatab alırım.. bekçi ye gerek yok bence.. bye
Vatandaşın beyanı böyle gerçekte olan küfür etmiştir bekçilere