AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
Bizim milletin dilindeki çıkan kelime : SEN KİMSİN. sonrası SENİN PARANI BEN VERİYORUM. Bekçiler haklı. Eskisi gibi hırsızlar yok çünkü bekçiler sizi koruyor.
Kardeşim gizli yorum yapmana gerek yok haklıları susturamazlar
Dünde okul bahçesinde tek başına bahce bakımı yapan öğretmene maske takmadın diye bir sürü sacma sapan müdahale edilmiş
Tek başına, ıssız yerde, bahçede maske niye takılsın ki.. mantık dışı sacma sapan müdahale ediliyor
Maske kullanımını anlar desen anlatamazlar.
Ağızda bir maske 8 saat boyunca bakteri yuvası oluyor.. neymiş maske koruyormuş...
Maske koruyor da, karsinda bir insan varsa ve konuşuyorsa koruyor... tek başına maskeyi solumanin bir anlamı yok.. ama nerde
Bilgisiz birinin eline yetki verirsen onun adı güvenlik sağlama olmaz zulüm olur. Gerek yoktu ama geçilmesinin sebebi belli değil mi?
1 eğitim seviyesi2 Yetki anlayışı3 Toplum bilinçi Sonuç:Herkes eğitimli ve bilinçli olsa suç oranı olmasa güvenlik güçlerine gerek kalmaz.
Bekçilerin hepsi boş işe yaramaz insan. Halkın iyice tepkisini çekmeye başladılar. Sıkıntı yaşarlar yakında.
Bırakında adamlar işini yapsın. Gözünüzle görmediğiniz şeye inanmayın. Yorum hiç yapmayın
Aynı saçmalıklar maskeli ekmek almaya giden terörist tipli çocuk öldüğünde de olmuştu nedense aynı provokatörler olduğunu düşünüyorum abartmayın siz bekçileri sallamayan onlarla alay eden bir insan olmadığını nerden biliyorsunuz sonuçta devletin üniformalı personeli o
Uyuşturucu satıcılarına da böyle davranıyorlar mı acaba?
Durup duruken kimse kimseyi dövmez işin içinde çöp değil başka bişey var
hırsızlık vakalırını azalttılar bu gerçek bu arada malum partili değilim
He gerek yoktu. Polisin işi gücü yok seni korumak için evinin önünde dolaşıcak. Bekçi kardeşim bekçi! Bir tane birisi hata yaptı diye bunu bekçilere ve bekçilik sistemine maal etmek çomarlıktır! Merak etme bekçi tanıdığım yok ve akp li değilim!
Olayın ses kaydı bilmem nesi var mı? Yok.
Ne olup ne bittiğini bilemeyiz sonuç olarak belki gerçekten geçerli bir sebebi vardır. Nefret ediyorum yargısız infazlardan.
Bekçiler benim işime taş koysada severim güzel temizlik yaptılar
Hicbir bekci durup dururken öyle bisey yapmaz. Bu tür haberlerde mutlaka eksik kısımlar oluyor
Bekciye salça olmuştur bence o genç boşu bosuna öyle dovmezler arkadaşı
Simdi olay hic inandirici değil. Kesin bir durum var.
Ben bekçi kardeşimim ve o kadar şeyler görüyoruz ki bekçiye yumruk attın mı jobla girmesi doğal bişey çünkü yurutmelik oyle silah çektin mi ateş etme izni var
Bekçiye bekçilik yaptırsaydın sorun yoktu polislik yaptırmaya kalkarsan olacak olan budur
Bekçileri yeşilçam filmindeki zeki alasya sanıyorsun heralde
@Deli_Yusuf3838 rahat ol kardeşim gayet iyi biliyorum kimleri bekçi olarak aldıklarını açtırma Pandora’nın kutusunu en iyisi
Bekçi kardeşlerim de davasında yüzde yüz haklıdır orası ayrı konu kimseyi haksız yere dövmezler benim izah etmek istedim konu usta çırak ilişkisi olmalı her işte olduğu gibi
Biraz dengeli düşün kimi alacaklar onlarda senin benim gibi insan, insanlar kibirlerine yenik düşüp suçu bekçide aramasın, , , mahallende bomba patlasa bu bekçiler ne iş yapıyor diyeceksin , bırakda durdurup sen kimsin desinler
@Deli_Yusuf3838 tamam kardeşim sen haklısın fevri davranışından belli dialoga girilmiyeceği
Bekçisin anlaşılan bu kadar hiddetlendiğine göre bu tavırlardan dolayı böyle sonuçlar oluşuyor. Sonra bütün görevini güzel yapan arkadaşlar karanlanmak durumunda kalıyor
Kimleri bekçi olarak aldıklarını biliyorum demenden ne demek istediğini anlamadım aslında
@Deli_Yusuf3838 pardon kardeş KPSS ile mi alınıyor eşit adil bir sınavdanmı geçtiler insanlar işsizlikten kırılırken adil bir süzgeçten mi geçtiler bunu söyleyebilir misin?
Bende bilmiyorum kimse evliya değil kimsenim içini açıp bakmadan ön yargılı olmamak lazım
Kimse kimseyi çöp attın diye dövmez. Muhtemelen bir zorluk çıkarmıştır.
Vasıfsız eleman çoğu gereksiz
Bir avuç pislik. Gerek falan yoktu bunlara.
Gerekli de her önüne geleni yapmayın az vatandaşa saygili olsunlar
Peki bu haberin aslı senin anlattığın gibi değilse o bekçiler senide dövsün mü😂😂
Ah bide gizliden çıkıp yorum yapsan cevap verirdim de :D
Demek ki yalan ispat edemedim demiyorsun da😂😂
bunların gücü güçsüzlere yeter işte
Bana saçma geldi bu haber. Çöp atmaya ben de çıkıyorum ne bekçi ne de polisin böyle bir şey yaptığını duymadım. Bence başka bişey var
Başka bişey vardır o kadar kolay kimse kimseyi dövmez... ama aldıkları eğitime göre edindikleri yetki faxla o bakımdan sana katılıyorum...
Çoğu sokak çocuğu zaten şaşırmıyorum
Sokak çocuğu olmak kötü birşey mi? Basın sıkıştığında çağırma o zaman
@Mecnun3586 boş yapma
Ortalama olarak her biri senden daha onur sahibidir.
Bekçiler sokaktaki köprü altındaki piyasayı çökertmiş anlaşılan
Bekçi değil.
Akp nin Melekleri
Chp zihniyeti çamur at izi kalsin. Haklan bu millete hersey...
Etkisiz eleman oldukları halde kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp havalara girmesi de cabası
Beekçilik sisteminden sonra işlenen suçların azaldığını unutmamak gerek. Şiddet savunulacak bir şey değil. Ancak olay sadece çöp dökmekten ibaret olmasa gerek. Bence haber eksik ya da yanlı olabilir.
Bunlar kendini fazla abartıyor
Olayın gerçek detayı , bilinmeden yorum. yapiomaz ben her gece çöp ararım kimse karışmaz...
Daha boş ve çomar başka bir "meslek" grubu yok.
Eğitim standartı yüksek olmalı en az yüksek okul mezunu kişiler seçilmeli.
Sinirini çocuktan çıkarmışlar
Hadi gerek olmuş olsa bile buna gerek var mıydı
Şiddeti onaylamıyorum ama gerçekten bu yüzden mi dövmüşler bu bana pek inandırıcı gelmedi.
Bende böyle bir olay okudum herkes bir haber peşinde. http://www.ankara.pol.tr/23052020-tarihli-basin-aciklamasi
Olayın sadece çöp dökmekle ilgili oldugunu dusunmuyoeum kansk
Vahşi bekcilerde nebilim
Sistemde sıkıntı yok uygulamada sıkıntı var.
Dövmeleri tabii ki doğru değil ne olursa olsun, ama saf olmamak gerekiyor sence dövmelerinin sebebi bu kadar ile sınırlı mıdır..
Kolluk kuvvetlerinin böyle yetkili olması lazım. Abd polisi lazım bu ülkeye. Herkes tek başına devlet olmuş ülkede.
Yetki verilince kendini bir şey tipler://
Adamlar resmen üzerindeki stresi atmak için dövmüş
Polis devleti olduk. Çok şey söylerim de Silivri
Gereksiz bir olay olmasa daha iyi
Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.
Şansa yaşıyoruz😒 Her an dayak yiyip ölebiliriz
Olay olur biter anca gelirler
bekçiler olmamalı. derhal değişmeli
Bekçiler sarayın askeri.
Bekçi deme bilader. Onlar efbiyay!! 1!1!1!
Fazla gereksizler.
Anaaam ben de çöpleri döksem diyodum😧😧
Beni çağır beni dövsünler 😅
@Ömeraltmışbir niye be🤣
Karayım çok iz kalmaz 😅
Bire bakıp milyonu eleştiren net aptaldır.
Ülkede son zamanlarda çok berbat olaylar oluyor
Bizim mahalleye bekci giremiyor
Durduk yere dövdüklerini sanmıyorum