Eğer attığı tweetler gerçekten yalnızca buysa tutuklanmasına sebeyet verecek düzeyde değil kesinlikle. Suç ve ceza arasında orantısal bozukluk olmaz, sana tokat atan rini komaya sokmalısın mesela. Hukuk Fakültelerinde bu şekilde öğretmiyorlar mı eeeeey hukukçular siz söyleyin.
a kadın burada bariz salaklık etmiş. Bu ci hoparlörlerinden şarkı çalınması ilk defa olan r durum değilken bu kadar gündem edilmesi tuhaf ve belli ki tuzak, CHPli yönetici bu tuzağa düşmüş. Hayır ortda belli, sizin cenaha nasıl bakıldığı belli, ellerinde sopa millet günah keçisi arıyor belli, ne diye atlarsın böyle meydana hey Allahım. Sıradan r vatandaş olsa sıkıntı değil a bu kadının tavırları gördüğünüz üzere direkt CHP üzerinden okunuyor, reysel değil, bu yüzden yaptıklarına ve sözlerine herkesten daha çok ihtim göstermeliydi.
Nasıl tutuklayalirler yav rini sırf şu tweetler üzerine fesuphanallah, sinirden gülmelik r hal. Despot r yönetim olduğunu her daim gözümüze sokmaktan çekinmiyor bu iktidar. Sosyal mecrada takılırken r akademisyen edasıyla mı takılacağız arkadaş, apaçık değil alttan alttan hangi taraftan olduğunu da gösteremeyecek bu insanlar... ya sizden olacak ya susacak öyle mi, hasstirin ordan !!!
Allah’ım pinpon topu gi olduk bunlar arasında, sen aklımıza mukayyet ol yarab.
Camiilerin merkezi anons sistemi hacklemek aşırı kolay olduğunu okudum. 30 yıllık eski sistemden vazgeçilip daha güvenli merkezi sistemlere geçilmeli bence böyle bir durum bir daha yaşanmaması için. Acaba İzmir müftüsüne de soruşturma açılacak mı onu merak ediyorum ben asıl. Sonuçta polis bir vatandaşı dövse emniyet müdürüne kadar konu gidiyor. Müftülüklerde oranın yetkili birimleri. Bence bu olay hakkında bir soruşturma açılmalı. Güvenlik zaafiyeti varsa giderilmelidir. Gerçekten sinir bozucu bir şey.
Ne hikmetse olayın faili hala bulunmadı, ama tweet atan tutuklandı.. Ağır bir oyun var burada, istediklerinde 3 4 saatte birisini buluyorlar, bunu bulamadılar ilginç
Erdoğanda sadece chpye yüklendi bu olaydan dolayı oysaki kemal kılınçtaroğlu olayı kınamıştı açıklamasıyla. Yani destek olmadığı bir şeyden dolayı chpnin suçlanması saçmalık. Benimde şüphemlerim çok var. Bu yapılan olayın suçlusu her hangi bir partiden çıkabilir. Yapan da chpli olmadığını düşünüyorum. Algı operasyonu dönüyorda olabilir bence.
Şimdi bir komplo teorisi üreteceğim ama kızmayın. Bana kalırsa ciddi ciddi bu heriflerin amacı dolaylı yoldan iktidarı desteklemek. Bak iktidarı gram sevmiyorum, alternatif arıyorum ama bunlarda zeka yok. Nedense seçim yaklaştığında hep böyle PKK, HDP ile ilgili konuşmaları veya bir şey çıkıyor. Ciddi ciddi bilerek kendilerine oy kaybettiriyorlar. Bu gibi laflar ile seçmeni uzak tutuyorlar. CHP iktidar olmak istiyorsa biraz daha mantıklı davranmalı. Adamlar yemin ediyorum kukla muhalefet. Nerede oy kaybettirecek bir durum var burada onlar. Emin ol sırf şu davranışlarından bile oy kaybedebilir veya antipati oluşturabilirler. Sonuçta bir oy bir oydur.
Saygisca yapilan bu eylemi desteklemek ile bu saygisizliga ortak olmustur yapanlar kadar bu sahisda sucludur. Bu olay tamamen provakasyon icin yapildigi ortada maalsef Türkiye de Insanlarin zaten birbirine saygisi kalmamisken bölye provakosyonlar ile empoze edilmeye calisilan algi cok yanlis bu tarz algi operasyonlari Ülke icinde büyük kaoslara yol acar buna canak tutmamak lazim. Müslüman olmasada bu yapilan saygisica bir davranis diye bir tivit atabilirdi zira hic bir müslüman bu yapilana sevinmez.
Buna ileri demokrasi diyorlar.. Akla da vicdana da sığmayan ağır bir yaptırım. Toplumun gevşeyip normalleşmeye ihtiyacı varken, gerginlikten, şiddetten nemalanan politik yaklaşımlar ülkeye ciddi zarar veriyor.
Suçu işleyen elbet cezalandırılmalı.. lakin belli başlı r makın sorumlusu olarakta r çok anlda topluma örnek olmasından mütevellit.. sosyal med paylaşım ve yorumlarına dikkat etmesi sorumlusu olduğun makın gereğidir..
Bence CHP bu gibi sivri zekalılar içerisinde barındırmamalı. Yapsa da yapmasada sevinir gibi tweet atması doğru değil hep bu gibi insanlar o partiye zarar veriyor. Aklı çalışan kimse yok partilerde.
Bu çirkin r tavır a tutukluluk gerektirecek r davranış değil. Attaürk'e hakaret edenler dışarıda hala. Akp ye de fırsat olsun, r kişiden herkesi yargılaya meraklılar. "Erdoğan, "Bunların hayallerinde ci minarelerinde ezan dışında başka r ses duymak vardır" ifadelerini kullandı." Adalet diye r şey yok.
Belki de bu provalasyonu yapan AKP’li biriydi. Buradan CHP’li birilerini tufaya düşürmeyi hesap etti. Ben her zaman söylerim bir eylem varsa önce kimin işine yaradığına bakarım. Çünkü kimin işine yarıyorsa o organize ediyordur
@TürkİslamNeferi1453 kardeşim. 1990 yılından beri ömrü Türk İslam ülküsüne hizmetle geçmiş, 47 yaşında bir büyüğün olarak ssna bir tavsiye. Bir eylem, bir provakasyon, bir cinayet, bir suikast varsa önce bu kimin işine yarar sorusunun cevabına bak. Ayrıca Şirk içindesin. CHP’ye oy veren insanları kendince dinsiz imansız ilan aderek Allah addına hüküm vermiş oluyorsun. Bunu yapma. Partiler birer dini kimlik değildir.
Cilerden dombra çalınınca, sorun yok Çav Bella çalınınca provakasyon oluyor. Cilerin hoparlör sistemine giren veya girenler değil a bu olayı paylaşan ceza alıyor adaletsiz Türkiye yine şaşırtmıyor
O da yapanlar kadar suçlu. Boyle tweetler atıp da milletin kafasını karıştırmak da onu haklı yapmaz asla. dalga geçer gibi yazmış ustelık. umarım yapanlar da tutuklanır