Şişli’de kısıtlamaya rağmen parka giden ve maske takmayan kadın, kendisini görüntüleyen gazeteciyi, “Annem medya danışmanı, senin peşini bırakmayacağım” diyerek tehdit etti.
Kısıtlamaya aykırı hareket eden genç kadına polis ekiplerince 3 bin 150 TL ceza kesildi.
Benim babam senin babanı döverden daha güçlü bir tehtid jsjsjs
Yahu niye çekemesin. Ceza evine giren insanları çekerken çekmeyin diyorlar ama polis müdahale etmiyor çünkü yasak değil. Adamın işi bu. Şahıs meselesi değil ki🤷♀️
Ben sadece hoş olmadığını söyledim, yasal olarak bir şey demedim. Söyledim kadın hatalı evet ama haberlere çıkacak veya sosyal medya da linç edilecek kadar olmamalı. 65 yaş üstü yasak var ama siyasetçiler vb. Gezip duruyor. Cenaze namazı yasak ama ismini hatırlayamadım ünlü biriydi cenazesinde toplanıldı. Sözde yasak. Sapıkları katilleri teröristlerin yüzünü sansürleyenler ya da çekmez ve yayınlamazken. Bu tür olaylarda veya mağdurların yüzünü apaçık çekmek ne kadar doğru? Tecavüzcüyü sansürle, tecavüze uğrayan sansürlenmesin çok saçma. Tecavüzcü ailesi başına bela almasın diye yapıyor olabilirler ama tecavüze uğrayan biri tüm ülkeye gözükmek zorunda değil psikolojisi bozukken haberlerde kendisini görmek istemez kimse. Keşke bu kadının suçlu olduğu kadar apaçık görüntüsünü paylaşanlar sapıkların eşlerinin sevgililerinin yüzüne asit dökenleri sansürsüz yayınlasalar.
Babası albay olan, meslekte zayıf bir elemanım vardı.. Hemen her gün babasının başarılarından söz ederdi.. İşten kovunca, nedenini sorduğunda "seni babanın yanına gönderiyorum" demiştim.. Kızımız annesinin doğum artığı olmalı.
Ceza yemesi haklı ama kameraya çekilmesi izni olmadan haksız. Sonuçta o sade vatandaş. Kişi hakları ihlali var. Ben oksam çeken kameramanı dava ederim.
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Kişi izni ve rızası olmadan alınan her görüntü ve ses gerek kendi anayasamızca gerek uluslararası anayasa ile suçtur.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > "Annem medya danışmanı, senin peşini bırakmayacağım!" diyerek haber muhabirini tehdit eden kadın hakkında neler düşünüyorsunuz?