Pimpirikli anne terörü?

Arkadaşlar benim sorunum annemle... Annem çok hamarat elinden her iş gelen çok temiz herkesin örnek gösterdiği bi kadın... Ben 18 yaşındayım. Ve hâlâ bana bi şey öğretmek gibi bi niyeti yok. Öğrenmeyi de çok istiyodum sürekli artık bu yaşıma geldim öğret diyodum yine ben çocukmuşum gibi öğretmiyodu. Her iş onun elinde olsun her şeyi o yapsın istiyo... Ama sonra beni azarlıyo😔yerden yere vurdu dün... İşte senin yaşıtların bi evi çekip çevirebiliyo sen ancak odalara gir şarkı dinle.. bu arada depresyondaydım baya😔sadece şarkı dinleyip ağlıyodum o bilmiyo tabi. Yemek de yemiyorum. Ve hâlâ üstüme geliyo canıma tak etti... Bana sürekli 18 oldun hâlâ aklın çocuk hareketlerin çocuk gibi biraz büyü artık olgunlaş diyip duruyo😔iş yaptığım zamanlarda da beğenmiyodu gençler 😔kendisi de diyo ben kimsenin yaptığı işi beğenmem iş beğendiremiyoruz bi de yapmıyoruz diye söyleniyo inanın ki soğudum artık... Yemeğe çok ilgim vardı.. hâlâ da var gastronomi okumak istiyorum ama kendi isteğiyle bi mutfağa sokmuyo rahat vermiyo sadece bazen tatlı yapmak için giriyorum her şeyime müdahale ediyo😔bardaktaki yağı dökücektim onu bile elimden aldı dedi "sen dökemezsin"... Neye uğradığımı şaşırdım. Bana 5 yaşındaki çocuk muamelesi yapıp benden büyümemi bekliyo😭kek çırpıyodum mixerle... E tabiki 1-2 damla en kötü sıçrar... Ufacık bi damla sıçramış diye bak her yere sıçratmışsın düzgün yapamıyosun diye aşağılıyo... Dün de mutfakta et ve pilav vardı. Zaten günlerdir yemek yiyemiyorum giriyim ısıtıyim dedim altını fazla açmışım lavaboya gidip gelene kadar etlerin birazı yanmış. Eve gelince kıyameti kopardı "Çocuk gibi hareketlerin hâlâ... Senden kurtuluş yok mu... Hiçbi şeyi beceremiyo musun" insanlık hâli mi yoksa gerçekten beceriksiz miyim😔😔😔
Pimpirikli anne terörü?