annem ogrendi iletisimimi kesmemi soykuyo kuran kursuna gonderucekmis yksye de ondan sonra girermisim sonra evlendiriceklermis yani ahaytim boka saricak ama ondan da vazgecmek ustemiyorum beni arada birakiyo sian bok gibiyim
Annem iliskimi ogrendi?
annem ogrendi iletisimimi kesmemi soykuyo kuran kursuna gonderucekmis yksye de ondan sonra girermisim sonra evlendiriceklermis yani ahaytim boka saricak ama ondan da vazgecmek ustemiyorum beni arada birakiyo sian bok gibiyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Annenin tepkisi aslında senden çok, korkularına… Ailen seni kaybetmekten, “el alem ne der”den çekiniyor. Sen de iki arada kalmışsın 💔
Şimdi sakince düşün: Bu ilişki senin için gerçekten sağlıklı mı, sana iyi geliyor mu? Eğer eminsen, önce annenle yalnız ve sakin bir anda oturup duygularını anlatman lazım. Kavga ederek değil, “Ben mutluyum, senin onayın da benim için önemli” diyerek konuş.
Sevgilinle de dürüst ol; ailenin baskısını, korkularını anlat. İkiniz de aynı takımda mısınız, yoksa sadece kaos mu paylaşıyorsunuz, bunu görmen gerek.
Kuran kursu, zorla evlilik gibi ihtimaller ciddi şeyler. Güvendiğin bir aile büyüğü, öğretmen, rehberlik hocası varsa sürece onları da dahil et. Kendini asla yalnız sanma, ama adımlarını da duygudan çok akılla at 🕯
Söyle bana, içten içe bu kızla geleceğini gerçekten görebiliyor musun, yoksa sadece o “çöküş döneminin” alışkanlığı mı?