AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
15 olabilir ama 12 çok küçük. şahsen 35 deyim 16 17 yaşında bir kızla babası annesi onayı ile belki evlenirim. bu tıbbi olarak nedir bilemem? 12 yaş çok küçük kadın nedir bilmez bile. ama en azında zina azalması adına 15 yaşında evlilik olabilir sonra birlşebilir ne bilim? İslam ne emreder ise doğrudur.
Lan 31 yaşındayım 20-22 yaşındaki kız bana çocuk gibi geliyor. Nasıl bir bağnazlıktır bu.
@Kralex09 iğrendim
@VzgCilMyOr birde dini bahane ediyorlar. Saçma sapan hadisler uyduruyorlar. Kurandan emir göster desen gösteremezler. neden? Çünkü onların derdi din değil. kendi şehvetleri. Kılıf uyduruyorlar işte.!
@Kralex09 ayy midem bulandı cidden
Allah'ım çıldıracam 15 yaşında biriyle evlenince zina azalmış mı oluyor? Allah'ım sen bana dayanma gücü ver. Madem bu kadar müslümansın bu sitede ne bok yiyorsun g*rizekalı. İğrençsin gerçekten. Türkiye gelişmiyecek ben bunu anladım. Türkiyeden umudumu kestim ben.
@Tungusian Türkiye den niye umudunu kesiyorsun bizim gibi gençler gelecek nesillere umut olmalı. Bunlardan her yerde var !
@VzgCilMyOr yok ya gerçekten ben kendimi güçsüz hissediyorum bu insanlar karşısında. Dayanamıyorum acı çekiyor kalbim. Baksana hep böyle bizim diyarlar. Evet kabul ediyorum başka ülkelerde de berbat şeyler var. Emin değilim yorgunum artık bu kadar şeylerle mücadele etmeye değer mi bilmiyorum. Mutlu bir ailem olsun başka birşey istemiyorum bu dünyadan. Toplumun düzelmesi için mücadele etme fikri çok zor bizim ülkemizde. Sosyolojik olarak çok karışık çünkü. Amerikaya gidesim var en azından kazand8ğım parayla ailemi mutlu edebilirim. Burda kazandığın para hiçbir boka yaramıyor. Ev al araba al bitti hayat. Betonların arasında sıkıştık kaldık farkındamısın.
Buraya yazanların çoğuda onaylamış din, bilimsel araştırma adı altında pedofili zihniyetini aşılıyorlar ben tamamen karşıyım 12 yaşında kızıma gelicekler istemeye en iyi ihtimal öldürürüm.
Daha çocukken başka bir çocuğun sorumluluğunu nasıl alabilecek diye sorardım.
Buna o kadar tepki gosteripte üniversitelerde yüzde 90 kızın ve erkeğin aynı evde kalacak bir ortamda yaşaması veya ayarlaması sonucunda bazen veledi zinalarin doğması bazen de genellikle bu bekaretin gitmesine kızların adeta bir fahise gibi tanımadığı insanla ilişkiye girmesine erkeklerin de güzel kardeşim gibi kız ayarlamasına bişey demiyen insanlar samimiyetsizdir. İyi ki bu ülke sizin gibilerin eline kalmıyor inşallahta kalmaz Allah korusun...
Allah razı olsun doğru söylüyor sun. 14 15 yaşında sevgilisi olan kızlar medeni oluyor , 17 sinde ilişkiye girip çorap gibi sevgili değiştirenlere hiç laf eden yok.
@SeviyorSanSev aynen öyle kardeşim işlerine geldikleri gibi fırıldak bunlar ya bir öyle konuşuyıorlar bir böyle
Burda duracaksın! Onunla bunun alakası olsa dahi sadece alakası var. Şimdi , senin dediklerin bir nevi bu şer*efsiz k*peğin dediğine tepki vermeyin demektir. Yanlış sa ikisi de yanlış ona demiyonuz buna diyonuz dememelisin. Atacaksan iki düşünceye de çamur at!
Cinsel dürtülerini başka insanlara din ya da bilimsel adı altında yaymamalı bence...
Bu profesöri şöyle acil servise alıp bir suni sancı takarız aklı başına gelir bence. Diplomalı bir e şek ve çöp zihniyeti
Ne kadar cahil topluluk oldunuz. Soylenilenleri kndi kafaniza gore yorumluyorsunuz. Arkadasim sen kac yasinda adet oldun? Adet ne demek? Adet dogurganlik demek adam hadi o yasta evleninmi diyor gezizekali. Adam fizyolojik olarak dogurganligin kadin vucudunun en olusmus cagi oldugunu soyluyor. Dunyada cahil olmuyan herkes bilir kadinlarin vucut ve fizyolojik durumlari erkeklerden cok daha once olusuyor.
Sende bir pedofilisin o halde
Ergen doğumlarda annenin veya bebeğin ölme ihtimali yetişkin bir kadının doğumuna kıyasla çok daha fazla. Bu sübyancı herifin söylediği hiçbir şey bilimsel olarak doğru değil.
Ayrıca ergenlik doğurgan olunan dönem değil, cinsel gelişimin başladığı dönemdir ve bu gelişim ergenlik bitene kadar tamamlanmıyor. Üreme sistemi gelişimini tamamlamamış bir ÇOCUK nasıl "en doğurgan" döneminde olabilir?
@DarthMaul0 once goz dr una sonrada akil dr una git. Beyni belalti calisan bir mahluksun
Yerin dibine girsin subyancı serefsiz
AkİT işte ne beklersiniz, ben bu sapık dinbazları uydudan sildim.
Eskiden 16 yaşında doğum yapan babannelerimiz var ama bu devirde doğum değil 20 yaşından önce evlilik bile bana mantıklı gelmiyor
Bunu birde ilgili TV yayınlarsa başka ne diyelim, hala kabul mu ediyorsunuz bunun gibi olaylar, Başka bir muhalif siyasetçi TV de böyle demiş olsa yer yerinden oynardı.
Hani kimsenin sesi çıkmadı çıkmıyordu,
Gündeme bile gelmedi.
Böyle olunca cagdas oluyor
Kardeşim sana katiliyorum ama akit TV deki adam kötü konuşmuş ben akp CHP MHP HDP ile isim olmaz
@Jeanine bana mi dedin bayan
@Ramazankarakuss Sana demedim
@Jeanine tarzını beğendim hoscakal
@Jeanine @yuiRin5 kac tane böyle üyeligin var sitede?
@kizlarsoruyor lütfen bu trollük, satasma amacli üyeligi bir kontrol edin, Türk sitesine ermenistandanmi yunanistandanmi katiliyor
Gizli olmaktan çıkta gerçek yüzünü görelim? 🙂
Türkiye’de profesör olmak zor mu?
bunun için çok okumaya,çalışmaya, akıllı olmaya gerek var mı?
HAYIR.!
Ben 13 yaşında hamile kalan gördüm. Aleyna tilki kaç yaşında alkollü mekanlarda şarkı söylüyorsa sibel can kaç yaşında dansözlük yaptıysa o yaşta evlenilir. Gerisi kasıtlı olarak gürültü çıkarmaktır.
Ha hepsinin yanlış olduğunu söylemek yerine bir yerde yanlış varsa eğer bütün yanlışları onaylayalım mı diyorsun? Harika zihniyet, alkışlıyorum.
@Jeanine Zengin yapınca medeni eğlence sektörü oluyor. Fakir evlenince tecavüzcü oluyor öyle mi? Ben bu dünyanın bu toplumun bu düzenin bu ahlakçılarının ta... diyorum. Alkışlarla yaşıyorum.
Bunları prof. Yapanları da bulmak lazım sonra hepsini toptan goturucen bu dunyadan aldıkları nefes haram
böyle şeyleri görünce insanın istemsiz IQ’su düşüyor. hastalıklı insanlar işte. bunlara taviz vermeyiniz. profesör yazdığını gördüm sanırım kendisi torpilli 🤷🏼♀️.
Evet, 13 yaşındayken acayip azgındım, 14 yaşında çocuk sahibi olsam iyi olurdu benim için, mükemmel bir ebeveyn olurdum
9 kişi dislike atmış oooooooohaaaaaaa
Küçük çocuk doğuramaz, böyle bir düşünce olamaz. Aleyna çocukken sanatçı ile sevgili haberlerini izlerken bu çocuk diye kimse aldırış etmiyordu, bu profesör deyince olay olmuş.
Sevgili olmak ayrı bir konu kendi rızası var ama 12 yaşındaki bir kızı zorla ilişkiye sokup çocuk doğurtmak zır cahillik bazen bir şey hakkında yorum yaparken kendi çocuklarınızı düşünün
Okumayı öğrenin yorum yapın. Böyle bir düşünce olamaz yazdım OKU. Saçma sapan yorum yapıp asabımı bozma. Küçük çocuğun arkadaşı olur sevgilisi olmaz. Cehalet böyle birşey.
Lan birde küçük çocuğunuzu düşünün demiş. Okusana lan. Böyle bir düşünce olamaz yazmışım. Sabah sabah adamı çileden çıkarır bu cahil sürüsü.
içimizdeki pedofililer ve ruh hastaları der susarım
Yorumu beğenmeyen kişi acaba ne sakatlığı var aynısını bir onun kızına yapalım
Onun ben neyse bebeğim
Bu sapıklıktan başka bir şey değildir. Yok olsa keşke böyleleri
Tanrım şu insanların cezalarını gerçekten vermeyecek misin?
12 17 yaş arası güzelse o zaman bir çocuğun varsa sende evlendir?
Çok güzel küfür ederim mimiklerimle beraber çok tatlı oluyor 🤨
bu nasıl profesör ya bu cahil sapık adamı ekranlara çıkartanlara yazıklar olsun !
12-17 yaş ve vücudu mükemmel kelimeleri.. ben pedofiliyim diye bağırıyor adam
lan bu insan mı be ben bunun profesörlügüne başlıyım 😡 orspu 🤬🤬🤬
Bunun kız evladı var mı acep. İnsallah yoktur. Böyle baba mı olur?
Atamın bize bagisladigi bu guzel ülkede şöyle beyinsiz sözde profesorleri gormek utanç verici
Benden tüm kızlara tavsiye 24 yaşından aşağı kimse evlenmesin
Bravo. Bende 25 yaştan aşagı evlenmem
Bunu düşunen zihniyet pedofilidir ulkenin içine ettiniz yeter ya
Caaanı az yanıyor. Vücut esnek oluyor
Canı az yanıyor vucut esnek oluyor mu? Bir sübyancı daha
Yook. Sübyancı deyilim. 18 yaşa kadar cinsel ilişki yasak. Bende karşıyım
E yok daha neler anasını satim bu ne ya? Böylelerini neden halen yaşatıyorlar öldürün gitsin be!
12 yaşında bir çocuğa kadın olarak bakabildigine pek normal olmadığı kesin
Söylediği şey çok saçma
bir de bilimsel diyor aklı sıra
Sapık yobazları kafamıza takmıyoruz onlar zaten yakında nereye kaçacaklarını şaşıracaklar. Türkiye iflasın eşiğinde ...
Konuştuklarını ciddiye alan varsa, toptan oksijen israfları, tez zamanda bu israfa son verilmesini temenni ederim.
Acıdım adama yoksunluğunu yaşadığı zekadan bahsetmiş biz zekamızı kullanırız da senin yok ki öyle bir özelliğin
👏👏👏 Maşallah sivrii zeka topluluğu profosorlerden bile zeki benim halkım ❤️❤️❤️ böyle cahil profosorler bitirdi bizi 🌹🌹
Istanbulun en b. ktan universitesinden bir profesorü cook kaale almam..
Biruni uni aydin arel uni buralar zaten fiyasko ne beklersinizki 😏
İyide burda evlenilsin çocuk yapılsın demiyo adamın söylediği tıbbi bir bilgi olabilir vucut anatomisinden falan bahsediyodur yaştan kastı yani
Bunu diyen adamı sapık olarak nitelendiririm. Bedenen gelisse bile o yaşta ruhen olgunlaşması mümkün değildir. Artık evlilik için 25 yaş üzeri normal kabul edilmektedir.
Kimse de "Kaynak nerede?", dememiş. Adam tıptan, araştırmadan bahsediyor. Nerede bu hani... Bu sorgulanmalı ilkin. Sonra yaparsınız tahlilinizi.
Çok dikkate alıncak bir adam olduğunu düşünmüyorum çok da kafaya takmaya gerek kendi kendine konuşsun
Diyecek birşey yok bu ülke pedofili dolu bu soruda da birsuru pedofili vardır ama şaşırmıyorum artık hiçbirine keşke tedavisi olsa pedofilinin
Yalnız kapağa koyduğun gelinlikli kız şu an gerçekte kendinden 20 30 yaş büyük biriyle evli hdjdjdjd tabi zenginlik her şeye çözüm fakir evlenince istismarcı olur zengin evlenince AŞk olur komik gerçekten komik
Birkere doğuran çocuk olduğu için onun çocuk sahibi olması çol mantıksız yani proflar yani boş konuşuyor
Bunlar iyice kudurdu. Kuduz köpek misali oldular. Biri çıkar 50 kişiyi götürecem listem var der biri çıkar 12 yaşındaki ^çocuk^ la evlenecem der. Devam edin... bu millet şeyinizi kesip ağzınıza koymasınıda bilir.
O yaşlardaki kızını torununu evlendirsin ve çocuk yaptırtsın bakalım ne kadar etik duracak sonra konuşsun
bu dincilerde Kafa hep belden altına çalışıyor farkında mısınız
Resmen saçmalık çocuk onlar ne demek ideal yaş p*s k*pkler
Vücud esnek oluyor. Doğururken canı çook yanmaz
sevgikatili cani acimiycak diye de asla o yasta bir cocuk cocuk doguramaz
@sevgikatili zihniyetininize tüküreyim
Ben asla doğru olduğunu söyləməm. 20 yaşdan az doğum yapmak doğru deyil. Ben o adamın neden öylə söyləməsini dedim. Erken cinselliye, erkən doğuma karşıyım
vucud esnek oluyor dogururken cani cok yanmaz diyen ben miydim? sevgikatili
@Anravell. Ben neden öylə yorum yaptığımı söyledim. Ben erkən nigaha, tacizə, təcavüzə karşı olan biriyim.
@sevgikatili madem karsisin niye oyle yorum yaptin?
Profesorun neden öylə söyləmə səbəbini yazdım. Erkən doğum zamanı hər yıl dünyada binlerce kız və çoçuk hayatı gözünü yumuyor..
@sevgikatili umarim farkindasindir dediklerinin hic biri birbirine uymuyor az once cani cok yanmaz diyen biri Şu an kizlarimiz ölüyor diyor !
Kızların Birliyi, bir birini savunması beni çoook sevindirdi.. Çook erkeklerde tanımadıqları kızları təcavuz den taciz den korumak için hep kızlara yardımcı olmaya hazır.
@sevgikatili tabikide herkes birbirini koruycak bu konuda
12 yasında kızları kadın yapan bedevileri koruyordur.
Bu tür söylemler bitmek bilmiyor akp ve reisin işine geliyor bu tür söylemler.
Azgın ve pedofili ''sözde'' proflardan biri daha. Akit Tvden beklenende budur zaten.
Benim halamın kızı 18 yaşında evlendi çocuğu oldu daha yeni ama 12 yaş da erken
18 bile erken
Olabilir ama istedi evlendi çok da mutlu o insanların tercihi ama 12 yaş da haliyle küçük
Ben 25 ten öncesine karşıyım
Valla onu bilmem de ben 29 yaşındayım evde kaldım 😂
Biktim artik bu icimizdeki arap sevdalilari sapiklardan geberip gitsin hepsi
İyi şeyler düşünmüyorum. Böyle biri nasıl profesör olmuş acaba?
Bunların alayı pedofili sapık hiç şaşmaz hepsi öyle
Keline çaktıımın herifi
O öyle der biri kızına tecavüz eder
Ya ülke ülke değil pislik yuvası
Ben sadece bunu derim
Yok artık yani kendi büyüsün önce. Nasıl profesör olmuş bu?
Yazarsam KS engeller... ama çok yaratıcı küfürler ediyorum!!!