AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
iyice saçmaladılar sonra başîmıza bu sapıklar yüzünden gelmeyen kalmıyor
Yok canım ne on ikisi dokuzdur o hatta sekiz (!) canım 😒😒
Bu tip insanlar genellikle önce kendi kızlarından başlarlar sübyancılığa
ne yazsam bilemedim yazıp yazdıp sildim
sövemiyorum da
Bence bunlar ya da bu zihniyet corona’dan daha tehlikeli.
Akit yazısını gördükten sonra yorum yapma ihtiyacı bile hissetmedim , kahrolsun hepsi.
Allah belasını versin bunlar yüzünden pedofili artıyor, çocuk tecavüzcüleri de
biyolojik olarak mümkün olarak peki pedegojik, psikolojik, sosyolojik, ekonomik açıdan ne diyeceğiz?
Konuşmanın sonunda o yaşta insanlar hâlâ çocuktur bu bu yüzden zihnen böyle bir şeye hazır olmazlar genç yaşta evlenip çocuk sahibi olunmasına en başta ben karşı olurum diyor
@Ponkitonki bunu duyduguma sevındım dıyebılırım cunku vıdeonun devamında bırseyler soyluyor ama kesılmıs
Orayı kırpıp böyle yaymak bana hiç iyi niyetli gelmiyor adamın haksız linç edilmesini geçtim küçük çocuklarını evlendirmeye çalışan kanı bozuk insanlar böyle bir videodan devamını bilmedikleri için kendilerinin doğru olanı yaptıklarını düşünebilirler
@Ponkitonki bu duruma şaşrdık mı
Saçmalıktan başka bisey değil bir kız 20 yasından önce evlenmemeli
Bunları nasıl profesör yapıyorlar zihinlerine tüküreyim utanmaz herif
Bence ona biz profesör demeyelim başka bir şey diyelim
islamın ne kadar saçma olduğunu tekrardan anlıyoruz
12-17 yaşındaki kiz cocuklarinin yeri önce okul sonra da yaşitlari ile beraber oyunlar oynadigi parktır
Aklını kaçırmış potansiyel bir pedofili şerefsizi. Içindeki mahluku açığa vurmuş!
Adam bir doktor olarak bu yas araliginda hamileliğin ve sonrasında doğumun kaliteliliginden bahsetmiş bu yaştaki kız çocuklarıyla evlenin gibi bir açıklaması yok hemen eleştirmeyin
Adının önünde Dr. yazan herkesi medikal doktor sanmayın mümkünse. Bilişim üzerine doktora yapmış biri tıbbi bir konuda ahkam kesemez.
Basliktan devamini okuyamadim sinirden. Her cahili çıkartıp konusturuyolar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sapıklık diyorum, bu ülkenin çivisi çıkmış diyorum, ne günlere kaldık diyorum...
Profesör unvanının Türkiyede her önüne gelene verildiğini bir kez daha anlamış olduk
12-17 cahiliyet yaşı değil mi?
12 nedir bu adam nasıl profesör olmuş?
Kendi kızını o zaman okula gönderirken evlendirsin.
Kendi çocuğunu 12 yaşında evlendirmeye gönlü razı gelir mi acaba
fiziksel olarak belki dogrudur ama sosyal ve psikolojik acidan dogru degil
Keşke lut kavimi gibi bir şey olsa da dini kafalarına göre şekillendiren ve çocuklara göz koyanlar yok olsa.
Yok yok kız çocuğu doğar doğmaz evlendirilsin ne kadar iğrenç insanlar var
Normal karşılıyorum. Çünkü Akit denilen o yobaz kafanın ve oraya çıkan bedevilerin beyinleri apış arasında olduğu için böyle konuşmaları çok normal. Şaşırmıyorum yani.
Bu kapak resmi ne alaka bu kapakdaki kız 80 yaşında adam için parası için 💰 evlendi saçma sapan şeyler paylaşmayın resim
Onun kızınıda alıp 12 yaşında doğurtmak lazım bakalım kabul edecek mi Allah belâlarını versin
Onu bilmemde geçen instada konuştuğum kız 16 yaşında yedim dedi
kdhjshjgjhsgjhsghsgdhgh süper dişilik bu muymuş cidden, hmmmgmhmmmhmmmmmm okay
Neyseki benim böyle profun söylediklerini yapmaya ihtiyacım yok. Sapıklıktan başka Birşey değil
Akit TV'ye çıkan birinden mantıklı bir laf beklemek saçma
Hergün bir pröfesörün yaptığı ayıp gündeme geliyor neden acaba
Bu durumda 17 sonrası yaşlı grubu 65 üstü de mutlaka ölmeli mi? Hayirdır inşallah.
KENDİSİN PARAFİLİ OLMA OLASILIĞI YÜZDE 900 DÜR NOKTA
Bu ülkede önce profesör olma kriterleri değiştirilmeli.
Birincisi kendi kızının yüzüne nasıl bakabiliyor. İkincisi kızı varsa ben talibim 😊. Üçüncüsü bunlar supyanci zaten. Allah belasını versin bunların tam zivanadan çıktılar.
Bunu söyleyen insanlara asla katılmıyorum. Bu sapıklık. Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Sizce neden bu insanlar bu söylemleri sürekli söylüyorlar az bir düşünün?
12-15 yasinda evlenmenin ya da cocuk dogurmanin dogru olmasa, peygamber erken yasta evliligi onermezdi. Ben bilimsel olarak bilmem, ancak inandigim yol gosterici bana böyle diyor.
Erken evliliği tavsiye ediyor 12 yaşında evliliği değil g*rizekalı.
@Tungusian geri zekali kizlarin ergenlik yasi kac? Ergenlige giren kiz evlenebilir islamda.
Sence 13 yaşında bir kız kendi hür iradesiyle evlenmeye karar verebilir mi 12 yaşında aklı başındamıdır bir insanın. O zaman git ergenliğe girmiş diye 9 yaşındaki bir kızla evlen. Peygamber bir istisnadır. Kendisi 9 yaşında biri ile evlendi diye sana böyle bir hak düşmüyor. git kendi yaşıtlarınla evlen. İğrençlik yapma.
Olayı dinlemedim belki anatomik söylemiştir hemen Dram yapmayın
Seni profesör yapanın çiçeğine koyayım Seni doğuran anda 12 yaşında ben silmiştim Doğru söylüyorsun
Bu zihniyetin hepsinin şeyini kesip ağzına vereceksin
Artık bişey düşünemiyoruz rtük bunlara bsey demiyor kimse demiyor
Eğitimcilere noldu böyle anlamıyorum. Bu zihniyetleri bir araya getirip yakmak lazım.
Kendi kızını o yaşta evlendirsin ya da torununu bakalım o zaman düşüncesi ne olacak.
Hmm peki 15 yaşında kendi iradesiyle kendini s*ktirip doğurduğu çocuğu çöpe atanları ne yapalım :)
Şunları konuşturanlar cezasını en yakın zamanda çeksin umarım.
okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır bunun sapıklığı da baki kalmış
beni eksileyen sapığı merak ettim acaba neden rahatsız oldu
İb*ne olduğundan eksilemiş aşkım. Şe*rrrrefsizle*r ahlak yoksunları!!!
Böyleleri yüzünden ülke gelişemiyor çocuklar kadınlar rahat nefes alamıyor
Kafaları hep bacak aralarında, kafalarını küçük yaştaki kizlara takmiş pedofili mide bulandirici insan
Lan 12 yaşında bir kız doğum yapabiliyor ama 12 yaşında bir erkek sperm üretebiliyor mi acaba? Ayrıca herkesin ergenlik yaşı aynı mı?
Bunlar iktidar desteğini alan normalde kahvede Okeye 4. Bile olamayacak insanlar
Akit TV oldugunu gorunce cok da sasirmadim aslinda, halk da bunlari sallamiyo zaten yani tabi koyun olmayanlar
Tekrar görüyoruz ki okumak cehaleti cahilliği önlemiyor o kafanın içini değiştiremediğin sürece prof ol hiç farketmez.
O profesörün direk kafası kesilsin cahil geri kafalı mahlulat
30 kez beğenmek istedim
Yahu zaten dünya nüfusu portlemis azaltmaya çalışıyorlar bunlar hala kadını kuluçka makinesi gibi görüyor Allah'ın belalali bı gebermedi sunlar
Vücudu mükemmel mi, dayı, alıcı gözüyle mi baktın yoksa?
O zaman ilk okulu bitirdikten sonra herkes evlensin. Sacma bir dusunce. O yastaki bir insanin hayatla mucadelesi teni basliyor.
Tamamını izlemek gerekiyor yorum yapmak için. Ben çıkıpta kızlar okumasın 15 yaşında çocuk yapsın diyeceğini sanmıyorum. Biyolojik olarak konuşmuş olmalı.
Ruhunun sapkın olduğunu düşünüyorum böyle insan çok malesef
Bu öğütü kendi kızına versin de o doğursun bakalım o zaman da aynı şeyi söyleyebilecek mi?
Bence kızı yoktur onun.