AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
Bilim farklı şey ahlak, örf, adet farklı şey. Bilimsel bir görüş ahlaki değerlerinle uyuşmuyor diye karşındaki insanı ahlaksızlıkla yaftalamak cahilliğin ta kendisidir. Kısaca insanları yaftaladığınız şey aslında sizsiniz.
Neden bu şerefsizleri besleyen kurum akpdir. Gerisi boş. Rektör yardımcısı: bülent arı: "Cahil halk ülkeyi ayakta tutacak" diyen zihniyeti barındırın eğitim kurumu ve bugünlere geldiğimiz süreç. Gerçekten yazık.. Türkiye bu zihniyetleri hak etmiyor.
Telefondaydım yorumu yazarken, ek olarak şunu demeliyim:
Hoca akıl dışı-aptalca bir cevap vermiş.. İnsanın kadın ya da erkek olsun, gerek beden gerek zihinsel gelişimi bütün dünyada en erken 18 yaşında, ortalama 21 yaşında tamamlanır. Bedensel gelişimi daha erken olsa bile, zihinsel gelişimi kesinlikle 18 yaşından önce olmaz.. O yüzden oy verme ve evlenme yaşı en erken 18'dir...
Allah ıslah etsin diyorum başka bişey demiyorum. Reşit olmayan birinin evlenmesi yanlıştır. Bu profesör görevden alınmalı. Suç bireyseldir İslam'ı bu mahlukatlar yüzünden karalamaya çalışanlarda bunlar kadar suçludur.
O profösörü skm evet açık açık bu çocuk istismarına girerse evet , kendi rızası varsa okey ama diğer türlü o yaşlı bunakların mk
Konuşmayı dinlemedim prof. uda tanımıyorum zaten ama evlenmek için müsait yaşlar dediğini sanmıyorum . O yaşlar ergenlik yaşı buda vucudun çocuk yapmaya hazırlandığı yaşlar zaten. Bilimsel bir açıklamadır diye düşünüyorum. Bir kız çocugunun veya erkeğin ergenlikten sonraki ilk dönemlerinde vucutlarının çocuk yapmak için açık olduğunu söylemek bence bu kadar tepki almamalı. Doğru bişey değil mi bu?
kardesim lutfen konusmayi dinle emin ol senin sandigin gibi birsey demiyor düpe düz kizlarimizi o yaslarda cocuk dogurmaya yonlendirmeye calisiyor
bir insan okuyorsa eğitimini tamamlamalı okumuyorsa düzgünün bir iste calisip yerini saglama alıp düzgünün bir maaşı olacak sonra cocuk olmalı :/ ama dünyanın her yerinde artik cok kucuk yasta kizlar hamile kalıyor ben mesela ingilterede yasiyorum burada ki kiz cocuklari 15 yasinda doguruyor :/
İngiltere gelişmiş bir ülke nasıl o yaşta çocuklar doğum yapar şaşırdım yani
Bunun gibi sapıklardan çocuğunuzu koruyun! Pedofili sapıklıktır, hastalıktır! Bu kişiler toplumdan soyutlanmalıdır. Bunun profesörlük unvanları falan derhal alınmalı.
Yazdım sildim yazdım sildim ne diyeceğini ne yazacağımi bilemedim soylencek çok laf var anliyacak adam yok iste bu yüzden sonsuza kadar ATATURK diyorum ya
Artık sadece ülkenin değil dünyanın çivisi çıkmış bir şekilde sona doğru ilerliyoruz. Çok normal geliyo böyle şeyler. Birisi şuna desinki ozaman sen kızını 12 yaşında verde evinin süper kadını olsun
ak-İT kanalı çok birşey beklememek gerek. Sözde okumuş eşşek hocamıza gelirsek utanmasa daha da yaşı küçültecek.
Vatana millete hayrı dokanscak nice profösörler beyin göçü yapıp gidiyor bizede bu kelek kavunlar kalıyor..
Bilimsel olarak böyle birşey gerçekse bunu belirtmesi lazımmış.
Ama toplumumuzda çocuk evliliği olmaması gerektiğini de vurgulaması gerekirmiş.
Tabi ne yapmıştır bilemiyorum çünkü izlemedim yayınını.
Cahillik böyle insanları ekrana çıkartıp konuşturuyorlar "çocuğa"Çok muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel falan demiş ne saçmalık bu böyle bu şekilde açıklamaları yapıp pedefolinin arkasına sığınamazlar sapıklıkkk!!!
Aptalın teki madem çok ideal kendi doğursun , ideal olduğunu onaylayan doktorlar bunu da başarır belki
12 yi bırakın 17 yaşındaki bireye de biz çocuk diyoruz ve doğum yapmak çocuklar için ideal değil !
Eskiden kız çocuklarını diri diri mezara gömüyorlardı şimdi ise karanlık bir odaya hapsetmeye calışıyosunuz sözlerinizle ama bilin ki kadın da çocuk kadında insan bırakın da her evrenisini huzur ve mutluluk içerisinde geçirsin.
Geçirebilsinler**
okurken peynir ekmegi cok yemis galiba 🙄 olgunluk icin herseye 18 yas sartini bosuna sart kosmamislar kardsm, onlar cocuk daha senin dediklerin, yaziklar olsun seninki gbi bir zihniyete. gerci cehennemi kimler dolduracak baska.
Demek ki herşey 2-3 kitap okumakla olmuyormuş, evlendirsin 12 yaşında ki kızını. Daha kendi çocukken nasıl doğurup bakacak o çocuğa. Uyandığında anne babası görmek yerine erkenden kalkıp eşine kahvaltı hazırlamak ne kadar doğru 12-17 yaşında ki bir KIZ ÇOCUĞU için.
Zaten hazirlayamazki bir bakmışsın suyu üzerine devirip yanmış çocuk ne anlar kahvaltı hazırlamaktan ben 12 yaşımda arkadaslarimla ip atliyordum 7 24
Aynen benim 12 yaşında tek derdim annemden izin alıp parka gitmekti küçücük çocukların başlarını yakıyorlar
Bilincaltindaki pedofiliyi disa vururken bunu normallestirmeye calisiyor aklinca Ben profesorum ne dersem inanir bu salaklar diyip birde bizi kucuk goruyor yaptigi ve yapmaya calistigi seyin bilakis farkindaydi ama insanimizin ondan midesinin bulanacagini dusunemedi cunku bilincaltinda bu ona gore cok normal insanligimdan utandim.. yazik..
Neden bütün pislikler, sapıklıklar, iğrençlikler bu dinci-yobazlardan çıkıyor..
“Vücudu mükemmel falan” aslında burda kendisini ele veriyor sapık, sübyancı pislik..
Kız babası değildir. Kız kardeşide yoktur. Bunlar var ise detaylı araştırılmalı.
Bu adam her şeyi yapabilir...
Güdümlü açıklamalar bunlar. Cahillikten başka birşey değil. Nasıl Prof. oldu acaba :)
Ne ara bu hale geldik. Çocuk gelin olayına haklılık payı katılmış resmen. Ya böyle garip zihniyete lafım yok. Allaha havale ediyorum. O yaş aralığı çocuktur. Ve onların görevi ders calışıp okula gidip oyun oynamaktır. Anne ya da eş olmak değildir.
doktorların onayladıgı ne bilemem ya da hangi doktorlar. bir kız 12 yasından sonra dogum yapabilir. 12 17 arası belki cocuk dogurmak için en uygun yaş olabilir tıbben ama bu yaştaki cocukla ilişkide evlilikte sakıncalı. eski devirde değiliz artık.
Çocuk düşmani pislik. Böylesi yüzünden çocuk tecavüzü artıyor birisi oz evladina tecavuz etmis neden? Böyle sözde profların bilim adi altinda kiz çocuklarına kadin diyip doğurabilirler demesinden!
Allah onun bin belasini versin. Yataginda rahat uyumayip surekli yilanlar gelip etrafini sarsin. Okuyup adam olamamis, beynini nasil yikayacaginin cozumunu pedofillikle bulmus sapik.
Her yeni güne bir profesörün rezilliği ile uyanıyoruz. Demekki atalar bu konudada yanılmamış. İndim halep e şam a eyledim ilim talep dediler ki ilim geride ill edep illa edep.. EDEP lazım..
Ben 17 yaşıma kadar cinsel kimligimi yeni yeni keşfettim. Bencede bu sapıklıktan öteye gidemez. Bilmeyipte bilmiş gibi yapan sapık zihniyetli insan topluluğunun içinde sürüklenip gidiyoruz resmen.
Ne çıkıyorsa bu ak-it lerden çıkıyor. Hüseyin Üzmez vardı geberdi gitti. O da bu it lerin yazarıydı. bu azgınlıkla buda fazla yaşamaz geberir yakında..
Allah eğer bir kıza 12 13 yaşlarında regl olma özelliği verdi ise bu ne demek oluyor biliyor musunuz artık anne olablir demektir. Allah neden o zaman 20 yaşına bırakmadı regl olmayı. Biraz gerçekçi olmalısınız. Ha insanlar özgüven vermediği için şimdi ki kızların 30 yaşında çocuk yapması da erken. Hatta bir kadın ömrümde 1 çocuk yapması bile çok. Siz dünyayı oyun ve süsten ibaret sanıyorsunuz
Niye 12 13 yaşındaki çocuk ozaman 20 yaş zeka sahibi degil onun içinmi hala çocukca hareketler sergileyip oyunlar oynuyor canım çoğu kiz 15 16 yaşında regl olur, 18 yaşına kadar göğüsleri yumurtalıkları vücudu anca gelişir senin mantığına gore 12 yaşındaki kızın niye memesi dümdüz ve yok diyede sorarım ben saçma kendinize bahane üretmeyin
Gizli üye / Galiba bu profösör bozuntusunun görüşlerine katılıyosun. Nedenmi 12-13 yaşlarında evlensinler di, çocuk yapsınlar diye değil İnsan insanların anatomisini biliyormusun ki öyle yazıyosun. Vücudun kendi kendine gelişmesi ile kadınların ile erkeklerin hormanları değişiktir. Kızlarda vücudun gelişmesi başka olur gögüler gelişir. vajina değişir. yani bu evlenecek, çocuk yapacak anlamına gelmez. Allah insanı yarattıktan sonra gelişimine karışmaz. Uydyryk ayetler kafanıza görü yorumlar yapıp kafa karıştırmayın. Umarım senin kızın vardır ve 12 yaşında bir erkeğin koynuna vwrmezsin. Bir çok uydurk şeyhler tarikat liderleri sapıkça etva veriyor. Çübbeli denen şerefsiz anasının dizinden tahrik oluyor, kızını kucağına alamıyor. Tahrik oluyormuş hadi be ordan sapıklar. Bir çok tarikat şeyhi de aynı durumda , Adamı dinden imandan soğuttunuz be. AZerbeycan gibi olamadınız. onlarda müslüman ve onlarda türk. Tek bir mollayı ülkelerinde barındırmıyorlar. Vuruyorlar tekmeyi.
Ha neden mi çünkü 20 yaşında bu özelliği Allah verse 5-10 yıl bedeninin gelişmesi sürecek ve 20 yaşında olunan regl'nin özelliği 30 yaşında işe yarayacak birazcık mantık olsa, o yaşlarda yani daha çocuk yaşlarda yapılan çocuk sakat oluyor annesi yani çocuk olan annesi daha gelişmediğinden, ay cehalet demekki böyle bir şey!
Bu adam bu sözleri sarfederken acaba kimse bir şey dememiş mi?
Her önüne gelene prof. ünvanı verilirse, bunlar da çıkar boş boş konuşur. Çocuk yaştaki çocukları evlenmeyi, çocuk yapmayı normal karşılıyor, bunların beyin taşıdığından şüpheliyim.
Beyni penisine kaçmış pislik herşey profösör olmakla bitmiyor maalesef sadece sınavı baza alan eğitimi sistemimiz olursa böyle okullarda 12 yaşındaki çocuğun vücudunu anlatırken zevk alan öğretim üyeleri çıkar iştee
Yazık gerçekten, öyle bilime tüküreyim ne gerek var yab, gerek mi var, madem 12 de evlilik mi olur bebeklerle oynarken, o 17 yasındaki kızla 17 yasındaki erkek evlensin o zaman 17 yasındaki kızla abaza bir kart horoz değil, p*ştlar,
Işte her okuyan kendini neden mi vasıflı ya da adam sanmamamali, görüyorsunuz.
Ben daha çok hadi bu Prof tirlati, sene 2020de çocuk yaşta kızların çocuk sahibi olmasını destekliyor de bunu kale alıp Programa çıkaranların sorunu ne?
bunların hepsi çocuk evliliği özendirmek kızları okutmamak böyle kişileri prof yapan kişilerin akıllarına tüküreyim
Utanmaz hasta kafalı insanlar.
18 yaşına kadar herkes ÇOCUKtur..çocukla EVLENİLMEZ..çocuktan ANNE/BABA OLMAZ
Nasıl bir devir bu nasıl!!!
Ya bunun ruh sağlığı bozuk, ya da bazı konuları topluma zorla lanse etmeye çalışıyor. Bu profesörlük diplomasını galiba çöpte bulmuş. Çünkü o kadar aşağılık.!
AK İT yayin organlarini pek ciddiye almamak lazim
Sonucta ismi ile musemma bir kurum tebrik ederim AK İT i helal olsun. AK İT
Keşke bir düğme olsa ve o düğmeye bastığımda bu insanlar dünyadan gitseler. Hiç tereddüt etmeden basarımm.
Bu habere ben de dün Ekşi Sözlük'te denk geldim. Herif net sapık. Öyle bir şey ki, bir de utanmadan ballandıra ballandıra anlatıyor. Böyle insancıklar, resmen iğrenç varlıklar. 😠
Akıl hastası, bu nasıl bir düşünce anlamıyorum. Neymiş 12- 17 yaş arası çocuk doğurabilirmiş!
Ben 22-24 yaş aralığını daha çocuk olarak görürken bu kalkmış ne diyor. Ve benim 11 yaşında bir kız kardeşim var. Onu bu yaşta kucağında bebekle düşünemiyorum. "ALLAH" akıl versin.
Çok saçma ya 12 yaş ne dogumu 18 çıkana kadar bebe o daha bence.. Ams bir yönden dogru söyluyor gec evlemenlerin çocuk dogurmasi gebe kalma ihtimali çok aşagıya iniyor bu durumda
pedofili olduğunu düşünüyorum ülen bizim peygamberimiz hz. aişe ile 9 yaşında evlendi ancal 18 ya da 17 yaşına kadar elini sürmedi çoçukta çok sonra yaptı
Komik. İnsanlar sapık fantezilerini televizyonda paylaşır olmuş. Sokakta sevgiline sarılırsan linç yersin ama
Kendi kızını 12 yaşında evlendirseymiş o zaman. Akılsız. Bu adam pedofili, düşüncesi de buna ispat.
Kendi kızını 10 yaşında evlendirmiş mi? Bu pezevengi hapse atmayan utansın.
Bu nasıl saçma bir düşünce? Beyin yerine kocaman bir b*k var sanırım.
12 17 yaş zaten kendi çocuk. Ve anne olmanın en temel şartı psikolojik şartlardir fizyolojik değil. Bunlar insan olmayı yanlış öğrenmişler
Ciddi mi bunlar ya? Bu ne zihniyet bu ne cahillik? Bunu okumuş biri diyorsa altında çirkin oyun ararım yani. Mahsus halk şaşırtanlar bunlar bence.
bu salakların acilen yakalanıp hapse atılması gerek o kanalından oraya çıkmasına izin verdigi için kapatılması ve ona o ünvanı veren üniversitenin kapatılması
Saçmalığa bak 12-17 yaş doğurmak ideal diyor şunlara profesör demeyin yobaz ahlaksız diyin daha iyi bunu men etmek lazım mesleğinden.
Akit TV ye çıkanlardan onları izleyenlerden vatana millete hayır gelmez hepsinide ülkeden def edeceksin
17 neyse aile ve kendi rızasıyla evlenebilir hadi neyse de resitlige 1 yaş. 12 nedir abi nasil bı kafa çocuk çocuk yapacak resmen tövbe tövbe
insanları yavaş yavaş pedofiliye yönlendirme algısı başlattılar. ve görürsünüz ki bunları yakında aşikar da yapar bu kansızlar
Nasıl olur da bu grzklı televizyona çıkar ve profesör olarak tanıtılır
Süper grzklılara bir dur dememiz lazım
Bunlar gibi pedıfili sapıklar yüzünden kimse rahat değil
Terbiyesizleşmiş. Açıkcası benim o yaşlarda vücut gelişimim bile tam değildi. 10 yaşındaki çocuk zaten cinsellikten ne anlıycak. Onun için herşey oyun. Günah gerçekten...
Bâtılı tasvir etmek dinen de doğru degildir. Birilerini afedersin ama yalıycam diye s.çmış. Saçma sapan konuşup gündem olmaya çalışmış ve görünen o ki başarmış.
beyin yok bunlarda , karaktersiz , alçak ve ahlaksız insanlar. sizi bu şekilde konuşturan yayın yaptıran ve arkanızda duran herkesin canı cehenneme. çocuk dediğimiz o masum savunmasız yavrulara bu şekilde yaklaşmanız ve şu an bunu tartışıyor olamız bile ayıp! bir kadın olarak rica ediyorum hayatımızda çocuklara her zaman yer verelim ve lütfen mutlu olmalarını, çocukluklarını yaşamalarına izin verelim. lütfen !!
Ya tamam o yaş aralığı belki hormonsal açıdan en sağlıklı olunan yaştır ama asla psikolojik ve fiziksel olarak anneliğe hazır olunmaz o yaşta ben böyle saçma yorum görmedim.
Doğru olabilir. Doğanın yasalarını insanlarin yasalarıyla yok sayamayiz. Eskiden evlilikler, doğumlar genelde o yaş araliklarinda sıklıkla olurdu. Bilim doğrusunu söyler elbette.
Hayvanlar " bile " yetişkin çağına gelmeden çiftleşmiyor, doğa yasasını yok sayma zaten. Eskiden böyle evliliklerin yapılmış olması çocukla çocuğu evlendirmenin doğru olduğu anlamına gelmiyor.
@Jeanine Hayvanlar o dedigini yapmıyorlar. Hayvanlarin insanlar gibi kural ve yasalari olmaz. O yüzden iste hayvanlar masumdur. Insanlar ise kirli. Eskiden olan şeyler binlerce yillik oturmuş bir sosyal düzenin sonucudur. Bugün olanlar ise tamamen akıl dışı beyin manipülasyonu.
Hangi dediğimi yapmıyorlar? Oku internetten hayvanların hangi dönem çiftleşip ürediklerine. Doğa yasası dediğin için hayvandan örnek verdim. Her sosyal düzen etik olamaz ayrıca. Eskiden cadı niyetine yakılan insanlar da bir nevi sosyal düzen sonucuydu. Bu etik mi şimdi?
Yorumumu herkes eksilemis.. İşte en sevdigim taraflarımdan birisi de bu. Asla sürüye biat edip nehirle ayni yönde akmamak. Erken yaşta evliligi ve üremeyi normal görmemle beni o malum muhafazakar kesimle ayni görmenizi de istemem tabi. Onlar biat edip emir aldıkları kaynagin sınırları dahilinde fikir beyan ederler. Bense kimseye biat etmem. Sadece aklım ve vicdanima güvenirim.
@Jeanine Doğa ciftlesmeye izin vermese neden disileri o yaşlarda regl olmasina izin versin? Ve erkekleri de sperm üretmeye. Ayrica ben hem okuyor hem de hayvanlari gözlemliyorum. Aralarindaki eşcinsel iliskiden sexe başlama zamanlarında kadar. Ne yasin ne tecruben ne de bilgin benden fazla değil. Ben eskiden olan her şeyi savunmuyorum. Eskiden olan birçok vahset modern cag dedigimiz gunumuzde de oluyor. Orneklemeleri hatali yaparsak yanlis sonuçlar üretiriz.
Peki doğa o yaşta üreme mekanizması oluşturmasına rağmen neden yavru olanların çiftleşmediğini bana, benden fazla olan bilgin, tecrüben ve yaşınla açıklar mısın?
@Jeanine Konu insanlar olunca toplumsal kural ve öğretiler buna izin vermiyor... Hayvanlarda ise bu durum engel değil... Doğa onlara izin verdiğinde hormonlar çalışır ve seks, üreme olur.
Bu ne a-m salaklıktır ya! Başlarım böyle profluğa. 83 milyonun önünde bu sözleri söylerken hiç mi utanmadın linç yerim diye sussaydın bari. Bak aklıma geldikce cinlerim tepeme çıkıyor.
Akit tv kısmını okudum sadece. Ne var bunda şaşırılacak. Kimse bu kanalda birilerinin mantıklı konuşmasını beklemiyordu heralde. Gazeteleri bile aynı..