CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gazeteci Nevşin Mengü ve oyuncu Berna Laçin, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın ''Etik kurallara uyan milli hesaplar'' diye tanımladığı hesaplardan gelen taciz ve hakaret içeren mesajları paylaştı.
Bu nasıl rezilliktir, mesajları gördükçe ülkemde adına binlerce defa utandım.. İktidarımız hazmedemiyor, kadınlar konuşmasın sussun istiyorlar ama Türkiye kadınıyla, erkeğiyle bu zor sürecinde elbet üstesinden gelecektir.
En azından bir savcı, hakim, cumhuriyet başsavcısı çıkıp şu rezilliğe artık bir el atsın. Bir anneyi ölümle tehdit edip, bilmem ne yapacağız ne demektir.
Yardımcı olayım, etik kurallara sonuna kadar uyan hesaplarınızı takip etmeyi gözden kaçırdıysanız eğer..
Hicbir kadını tehdit etmenize izin vermeyeceğiz. @nevsinmengu@Canan_Kaftanci@bernalacin35@feyzaltun@FigenYuksekdag yanındayız. Kadınlar yalnız değildir. Eril zihniyetiniz, iğrenç diliniz yere batsın. Kadınlar sizin tecavüz nesneniz değil! Herkes kendine gelsin! Artık yeter!— AvukatHanım (@kardelenyarli) May 15, 2020
Feyza Altun, Nevşin Mengü, Canan Kaftancıoğlu ve Berna Laçin'e sosyal medyada ahlaksız saldırı! Bu rezilliğe kim son verecek?
Bu yazıları 90 lı yıllarda kürtçe yemin etmek isteyen canan kaftancıoğlununda çok sevdiği bir millet vekili için de yazılsa idi 28 şubatta saçlarından sürüklenerek okullardan atılan kızlar içinde yazıl saidi Sadece istediği bir kıyafeti giydi diye meclisten yuhalanarak hakaretler eşliğinde merve kavakçıyı seçilmiş birisini atarken de cılızda olsa söylense idi İbb genel sekreteri chp li isim yeşim meltemin kapalı kadınlara zor olmuyormu sıcakta hepiniz bekarsınız itfaiyecilerle akşam sizi biraraya getireyim gibi kendi fantastik dünyasına benzetöeye çalışırken söylense idi Evet ozaman kapalı insanlara dün de bugünde hakaret eden berna laçine Hertürlü terör propagandası yapmaktan kaçınmayan canan kaftancıoğluna Sadece belirli kesimin tarzı olan eleştrileri yaparak gazeteci olduğunu sanan nevşin mengü yede sahip çıkılırdı yallah arabistana dediğiniz kadınların çocuklarına yapılmayan hakaret kalmamıştı şimdi bukadarda baskı görüversinler kimse saçındantutup itfaiyecilerin önüne atmadı...
Ne kadar üzülüyorum bir kadın olarak bu baskı ve tacizlere.. bizim gibi gelişmekte olan ve gelişmemiş Ülkelerin kaderidir kadına yapılan hertürlü şiddet. - ekonomik - sözel - cinsel - fiziksel - ruhsal - sanal Bütün bu siddet ler sadece eğitim ve bilinçle yok edilir. Bizim o bilince ulaşmamız da nerden baksan bir yüzyıl sürer 😔😔
Ben bu mesajları okurken utandım, yazanlar da ahlak kırıntısının zerresi kalmamış. Ama siyasal otorite arkasındayken ne olacak canım yapanın yanına kar kalıyor.
@PachoHerrera akli yok fikri var, bak orada annelerine yazık demişim. Adam olsalardi annelerine kufrettirmezlerdi diyordum. İnsan olsalardi kadinlara tecavuzu mesru bir sey gibi konuşup annelerini bacilarini sevdiklerini boyle bir muhabbetin içine sokmazlardi diyorum.
Pacohera evet anasına da küfür ediyorum, normal bir insan böyle bir pic yetiştirme. Analar kutsaldır diye gelmeyin şekilde görüldüğü gibi bütün analar kutsal olamayabiliyor
Akp nin akplinin vijdanı yoktur kendine müslüman kelimesinin beden bulmuş hali resmen kendilerinden başka herkesi terorist ilan etme yetkisi verilmiş Sadat intikam timini unutmamak gerekir hepsi ortaya cıkacak bu ülkeye cok yazık oluyor halka cok yazık
İçinde akp kelimesi geçen bir cümlenin devamında muhakkak ahlaksızlık, yolsuzluk, hırsızlık, cehalet vardır. Bir gün bunların alayının yatacak bir mezarları bile olmayacak.
CHP il başkanı dhkpcli, Marksist, terörist sevici bir Canan Kaftancıoğlu, deprem sonrası Türkiye'nin depremzedelere yardım ederken Berna Laçin'in Türkiye'ye attığı iftira gibi birçok suç işleyen bu kötü kadınlar çok mu çiçek çocuklar?
Mesajları dikkatli okursan, kimden olduğu net şekilde anlaşılıyor. Ne hikmetse Mahir Ünal'ın açıklamasından sonra oluyor bu. Kadınlara bunları yapmak hangi kitapta yazıyor, hoşuna mı gidiyor böyle şeyleri görmek?
Bu kadınlar masum mu? Bunlar Terör sevici şehit annelerin ağlamasından zevk alan terör yandaşı insanlar. Devlete faşist diyen katil devlet diyene sen nasıl hak veriyorsun?
Canan Kaftancıoğlu'nun terör propagandasını tüm Türkiye attığı tweetlerden biliyor. Halen onu savunmanız enteresan... Kadın devlete faşist, katil ve Ermeni soykırımını kabul eden ilk siyasetçi. Bunları nasıl görmezden geliyorsun? Az vicdan olsa zaten devletine bu lafları diyenleri savunmazsın.
Kötülükmü galip gelecek yoksa bir süperman gelicekmi yer yüzüne kurtarıcakmı beni. Artık kötü sayısı iyileri yok etti.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Musa'yı bozuklar ne zamandan beri ahlak sahibi olmuşlar da başkalarına ahlaksızlıkta suçlar olduğuna Nevşin Mengü'nün yazıp çizdikleri ortada Canan soytarısı Gezi olaylarında polisi taşladıgi ortada. Öbür itin İslam'a salya sümük kusmaları ortada hangi ara ahlak sahibi olmuş bunlar da karşılarında ahlaklı insan istiyorlar. Isiniz gücünüz Yahudi gibi fitne fesat bozgunculuk çıkarmak
Feyzayı hiç sevmiyorum tam bir şovmen çıkarcı Yorum ise iğrenç
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunların ahlak damarları anca sevgili olan gençlere ya da şort giyen kızlara kabarır. Part time ahlaklılar yani. İş ona buna sövmeye gelince hak getire b.. k götüre
Birisi örgüt propagandası Ortadaki kominist manyakSarı civciv çok iyi tanıyorum bundan 10 sene önce sitemizin otoparkında geceliği ile dolaşırdı daha ne olsun
İyi de bir adresinin olmasi aktroll oldugun gerçeğini değiştirmez ki. Üstelik adres vereyim derken ima ettigin seyle kendini apaçık ifsa ettin. Hizmet ettiğiniz amaç belli tecavuzculeri savunanlar onlar gibi kansızdir
Ahah yazdigin sorunun başlığını okumadin mi? İcerigini ya da kendi yorumunu?
Sari civciv gecelikle geziyordu diye tecavuzu destekliyorsun tepki alınca falan filan. Pis düşüncelerin ailendeki kadınlara bile geri dönmemesini diliyorum, çünkü evrenin farklı bir intikam sekli var.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Feyza Altun, Nevşin Mengü, Canan Kaftancıoğlu ve Berna Laçin'e sosyal medyada ahlaksız saldırı! Bu rezilliğe kim son verecek?