Adana'da yaptığı araştırmalar sonucu dünyanın düz olduğunu öne süren Doğukan Özkan, "Düz Dünya Derneği" kurdu. Özkan, dünyanın yuvarlak olduğuna ilişkin görüntülerin ise fotomontaj olduğunu iddia ederek, "Eğer böyle bir görüntüyü temin edebilecek olan varsa o kişiye 10 bin lira para ödülü vereceğim" dedi. Sizce dünya düzmüdür? Yoksa yuvarlakmı?
ADANA'DA ARAŞTIRMACI BİR İNSAN DÜZ DÜNYA DERNEĞİ KURMUŞ?
bir haritada vardı 6. Sınıfta arkadaş sormuştu hocaya, dedi hocam en solda bir parça görünüyor orayı açıklamadınız dedi hoca da dedi orası çin (ya da en sağda hangi ülke kalıyorsa işte) onu dedi. Sonra ikisini de karşılaştırdı baya aynıydı. Dünya yuvarlak olduğu için oraya dönüyor diye açıkladı. Bu bile yeter ama hala dünya düz diyen birsürü insan gördüm acınası onlar
😅😅😅 Ainen ersan juanın bazı açıklamalarındanda saçmalamaya başladı neymiş ıss uluslar arası uzay istasyonu yokmuş ama malesefef nikon p 900 kameram var 2 sefer görüntüledim ben ve ayrı zamanda ıss düzergahını gösteren uygulamayı takip ederek de görebilirsin bunu saçma cvp la mış a
Bu şekilde düşün dünya düz ve daire şeklinde kuzey kutbu ortada güney kutbu dünyayı çevreliyor. Güneş ve Ay aynı büyüklükte, bize sandığımızdan daha yakınlar ve küçükler. Ayrıca birbirini takip ediyorlar.