AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
ses duyulmazsa yalan çıkar
yani öyle net konusmamisdir
sen yanlış anlamış olabilirmisin.
öyle bir şeyler gündemde geziyor zaten bunu neden o adama bagliyon
adam sadece soru üzerine yorum yapmıştır
kardeşim nezle hastalık cart curt sonradan ekleme bende inandım ilk başta lakin sonradan ekleme oldugu ortaya cikti
Ağlayan adam ne demiş yine 😊
Aylık 600 bin TL maaş alıyor hala ağlıyor.
İçindeki kötülükleri salacak herhal :)) Ses olsun da kokusu gelmesin yeter.
Daha var kardeşim daha var bu sene değil o sohbeti yarım dinliyorsunuz amma yaptınız ha
Osuruk sesi. İste bunlar hep sahte yalancı cebini doldurmaya calışan devletin önemli mercilerindeki kişiler
Kıyamet önümüzde ki 59 yıl kopmayacak. Ayrıca her 4-5 yılda bir Ramazanın başlaması cuma gününe denk geliyor.
Nerden biliyon onumuzdeki 59 yil kopmayacak?
Allahtan başkası geleceği bilemez bir taraflarınızdan uydurmayın lao
Mehdi gelmedi. Yüzyılın başında gelecek. Şu an Miladi olarak 1441 yılındayız. 1500-1600-1700-1800-1900-2000. İslamiyetin dünya üzerinde zayıflamış olması gerekiyor. Daha Mehdi gelip ordusunu kuracak. 33 sene savaşacak, Hz. İsa dünyaya inecek 7 yıl onunla birlikte dünyada birlik olacak sonra Mehdi ölecek. Kıyamet alametlerinin bir çoğu gerçekleşmedi daha. Bazıları daha çok reklamını yapmak için hadisleri kendi kafalarına göre yorumluyor
Daha dünyada ki arapların bir çoğunun yok olmuş olması kalan arapların çoğunluğun kudüste olacak olması lazım.
reis Allahtan başka kimse gelecegi bilemez 59 sene boyunca kiyamet kopmayacak demen şirke girer bence tövbe haşa düzgün yazalım dikkatli okuyalım Allah hakkimizda hayrli olanlari nasip eylesin
Bunu ben demiyorum. İmam Rabbani söylüyor. Mehdi gelmeden kıyamet kopmayacak. Mehdi de yüzyılın başında gelecek. 40 yaşında Mehdi olduğunu bilecek, dünyada zulüm altında olan İslamiyeti kurtarmak için 960 bin kişilik ordusu ile savaşacak. Adam çıkmış ramazan cuma günü başladı 15 inde sabah ses işiteceksiniz diyor. Aynı muhabbeti 2012 yılında yaptı bunlar. O sene de ramazan 1 cumaya denk geldi vay efendim niye bu ramazan cumaya denk geldi 15 inde ses duyulacak 7 ay sonra kıyamet kopacak diye ortalığı ayağa kaldırdılar. Ramazan 1 her cumaya rastladığında bunu yapıyorlar. 2028 yılında da Ramazan cuma günü başlayacak yine aynı muhabbeti yapacaklar.
Gaybı ancak Allah bilir ona lafımız yok. Ancak kıyametin ne zaman gerçekleşeceği zaten bellidir. Büyük küçük alametleri de bellidir. Döneminde yaptığı hadis çalışmalarından ötürü İmamı Hakim denilen Ebu Abdullah En-Nisaburi den nakledilen hadise göre kıyamet kopmadan önce dünya üzerinde Allaha ibadet eden kimse kalmayacaktır. Hz. Mehdi gelecek Deccal ile savaşacak Hz. İsa gökten inecek yecüc mecüc çıkacak güneş batıdan doğacak, kadınların sayısı erkeklerin sayılarından kat kat fazla olacak ki bazı alimler bunun 50 kat olacağını söylüyor, kabe yıkılacak, yeryüzünde Allah diyecek insan kalmayacak. Şu an değil islamiyetin bitmesi tam tersi islamiyetin yayılması hızla artıyor.
O adamı hiç samimi bulmuyorum. Düşüncelerine önem vermiyorum
çıkartıverirler bir ses çok mu zor. derler işte duyuldu. Wah Wah ne diyim ki..
Bugun ramazanin 15 neden ses gelmedi demekki aslı yok
hepimiz gebereceğiz :D
Deccalin ortaya çıkışı
Senden duyuyorum bunu acaba ne sesi
O adam sahtekar inanmayın
inanmayın fazla öyle şeylere
14ünde ben nasıl uyucam
O gün biri top pstlassa herkez aklı gider valla
Yalan mı doğrumj
Ya öyle bir şey var gibi bilmiyorum da Allah tan başka kimse bilemez çok şeyler duyduk hiç bir şey olmadı eğer peygamberimizin ağzından çıktıysa kesin olur ama n zaman bilemeyiz
Maaşı yatacak herhalde. Para sesidir
Ahahaha best comment of year
Su sesi para sesi ikisinden birini seç😄
boş yapma
Şimdi bişey derdimde önümüz ramazan neyse bittikten sonra hatırlat sana iki çift küfür edim
tamam
Ne zaman dedi
az önce
Yok ya hadis doğru peygamberimiz dediyse olur diyor peygamberimizin dediğini bilmiyoruz ki
Sur sesi. Kıyamet kopacak ondan dolayı
Sur sesi nedir
bilmiyormusun İsrafil kıyamet gününde 2kere üfleyecek ya Sura diye geçiyor
Gereksiz şeyler
1. hadis:
"rasulullah (sav) şöyle buyurdu:
ramazan ayının 15’inde cuma günü kuşluk vaktinde bir sayha (gökten bir ses) olur. bu olay ramazan’ın ilk gününün cumaya denk geldiği ayda olur. uyuyanı uyandıran bir hidde (çöküş, yıkılış) olur. cuma gününün gecesinde esir kadınlar odalarından çıkar, hür olurlar.
*o sene depremler ve nezlenin çok olduğu bir senedir.* ramazan ayı o senenin cuma gecesine denk geldiğinde, sizler ramazan’ın 15’inde cuma günü sabah namazını kıldığınızda evinize girin, pencerelerinizi kapatın, bedeninizi koruyun, kulaklarınızı kapayın, sayha (gökten gelen sesi) duyduğunuzda allah’a secde edin ve şöyle deyin:
*subhanel kuddüs, subhanel kuddüs, rabbunal kuddüs*
(ey rabbimiz sen kusursuzsun, sen yücesin). kim böyle yaparsa kurtulur, kim yapmazsa helak olur." (nuaym bin hammad, fiten, s.151)
2. hadis:
ramazan ayında bir ses olur. dediler ki ya rasulallah! başında mı, ortasında mı, sonunda mı olur? buyurdu ki:
ayın ortasında olur. ramazan’ın 15’i cuma günü gece yarısında bu ses olur. 70 bin kişi (yani, birçok kişi) bayılır (şoka girer), bir çok bakirenin bakireliği gider, bir çok kişi kör olur. dediler ki, ya rasulallah! bundan kim kurtulur? buyurdu ki:
evinde kalan, secde yaparak allah’a sığınan ve o’nun büyüklüğünü söyleyen kurtulur. bu sesi diğer bir ses takip eder.
*ilk ses cebrail’in sesi, ikinci ses ise şeytanların sesidir.* ramazan’da ses, şevval’de kargaşa, zilkade’de kabileler ayrışır, zilhicce’de hacılara saldırı olur. muharrem ayının başında belalar olur sonunda da ümmetimin mehdi ile fereci (kurtuluşu) olur." (taberani, mucemül kebir, 18. cild, s. 332)
şu an aşırı korktum, bununla ilgili ayet varmış ya
bir bu eksikti
Tuhaf.
Bende anlamadim ne tuhaf birsey ta
Yok öyle bir şey...
Yok bir şey yaw
o nereden bilecek
Dedimi cidden
evet
1. hadis:
ramazan ayının 15’inde cuma günü kuşluk vaktinde bir sayha (gökten bir ses) olur. bu olay ramazan’ın ilk gününün cumaya denk geldiği ayda olur. uyuyanı uyandıran bir hidde (çöküş, yıkılış) olur. cuma gününün gecesinde esir kadınlar odalarından çıkar, hür olurlar.
*o sene depremler ve nezlenin çok olduğu bir senedir.* ramazan ayı o senenin cuma gecesine denk geldiğinde, sizler ramazan’ın 15’inde cuma günü sabah namazını kıldığınızda evinize girin, pencerelerinizi kapatın, bedeninizi koruyun, kulaklarınızı kapayın, sayha (gökten gelen sesi) duyduğunuzda allah’a secde edin ve şöyle deyin:
*subhanel kuddüs, subhanel kuddüs, rabbunal kuddüs*
(ey rabbimiz sen kusursuzsun, sen yücesin). kim böyle yaparsa kurtulur, kim yapmazsa helak olur." (nuaym bin hammad, fiten, s.151)
2. hadis:
ramazan ayında bir ses olur. dediler ki ya rasulallah! başında mı, ortasında mı, sonunda mı olur? buyurdu ki:
ayın ortasında olur. ramazan’ın 15’i cuma günü gece yarısında bu ses olur. 70 bin kişi (yani, birçok kişi) bayılır (şoka girer), bir çok bakirenin bakireliği gider, bir çok kişi kör olur. dediler ki, ya rasulallah! bundan kim kurtulur? buyurdu ki:
evinde kalan, secde yaparak allah’a sığınan ve o’nun büyüklüğünü söyleyen kurtulur. bu sesi diğer bir ses takip eder.
*ilk ses cebrail’in sesi, ikinci ses ise şeytanların sesidir.* ramazan’da ses, şevval’de kargaşa, zilkade’de kabileler ayrışır, zilhicce’de hacılara saldırı olur. muharrem ayının başında belalar olur sonunda da ümmetimin mehdi ile fereci (kurtuluşu) olur." (taberani, mucemül kebir, 18. cild, s. 332)
Kesin olarak duyulacak mi dedi
duyulacak dedi inşallah duyulmaz dedi
İnşallah