Gündem 1 haziranda okular açılır mı? Drt45p Takip Et Xper 2 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1 haziranda okular açılır mı Açılır Açılmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ortakokullar ne zaman açılır yazin 1 haziranda okular açılır mı? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Gündem konusunda 392 cevap paylaştı. Bana sorarsan bu sene Eylül-Ekim gibi ancak açılır okullar. Cünkü ikinci bir dalga vurursa salgının önüne geçilemez bu da büyük sıkıntıya sokar bizleri. 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Gündem konusunda 306 cevap paylaştı. Öyle bir şey açıklama yapıldı ama, koronayla mücadele bu sene bitmez diye düşünüyorum, ancak son sözü Cumhurbaşkanı verir her zaman olduğu gibi. 0 0 Yorumla
Fosseptik Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Hangi akla hizmet 1 haziranda okulu açmak Vaka 0 olaa bile risk vardır 20 gün için okul neden açılsın 0 0 Yorumla
11Sessizlik11 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Bazı üniler açılır ama diğer okullar açılmaz 0 2 Yorumla Drt45p +1 yıl Ortaokul diyom Yorumla 11Sessizlik11 +1 yıl Açılmaz Yorumla
nedesembilemedim40 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 62% +1 yıl lan açılsa nolacak bir hafta sonra kapanır 0 0 Yorumla
Mustafaİleri37 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl İnşallah açılır da, ergenlerden kurtuluruz. 😂 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Bu seneyi unutun 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı. Mümkün değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bana sorarsan bu sene Eylül-Ekim gibi ancak açılır okullar. Cünkü ikinci bir dalga vurursa salgının önüne geçilemez bu da büyük sıkıntıya sokar bizleri.
Öyle bir şey açıklama yapıldı ama, koronayla mücadele bu sene bitmez diye düşünüyorum, ancak son sözü Cumhurbaşkanı verir her zaman olduğu gibi.
Hangi akla hizmet 1 haziranda okulu açmak
Vaka 0 olaa bile risk vardır
20 gün için okul neden açılsın
Bazı üniler açılır ama diğer okullar açılmaz
Ortaokul diyom
Açılmaz
lan açılsa nolacak bir hafta sonra kapanır
İnşallah açılır da, ergenlerden kurtuluruz. 😂
Bu seneyi unutun
İnşallah açılır
Açılsın gari yaaa
Mümkün değil.