Tatil & Seyahat 1 haziranda nereler açılıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dövmeciler falan açılıyor mu Güncellemeler+1 yıl Uf ne duyar Kastınız merak ettim sordum 1 haziranda nereler açılıyor? Cevapla Fal Soruları Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GrootGrootGroot Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 44% +1 yıl Dövmeciler tabiiki açılıyor açılmaz olur mu çok elzem insanlar dövme yaptıramazlar ise ölümün kıyısında bulurlar kendilerini 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
Pirensheri Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 53% +1 yıl Amanın ne önemli dovmecil3r. Heryer açıldı bir onlar kaldi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
mmssgreyy Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Benmde hır pıercıngcıye ihtıyacm var lakın acılmıyordur 0 0 Yorumla
Nefuays Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Bilmiyorum. Ama açık yer var tanıdığım dövmeci ama müşteri almıyor herhalde 0 1 Yorumla Kilpatrick +1 yıl O zaman niye söylüyorsun? Yorumla
Çiçekçikız2 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl İnsanlar ölüyor bunun derdi dövme olmuş 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Derdim dövmeci oldu demedim merak ettim ne zaman açılıyor diye Yorumla
Unisckazannn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Açılsa ne olur dövme yaptırmak bayağı maliyetli 0 0 Yorumla
PortgassDace Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Derdini zkim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dert demedim merak ettim ve sordum Yorumla PortgassDace +1 yıl Merakini zikim o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dövmeciler tabiiki açılıyor açılmaz olur mu çok elzem insanlar dövme yaptıramazlar ise ölümün kıyısında bulurlar kendilerini 😂😂
Ok
Amanın ne önemli dovmecil3r. Heryer açıldı bir onlar kaldi
Ok
Benmde hır pıercıngcıye ihtıyacm var lakın acılmıyordur
Bilmiyorum. Ama açık yer var tanıdığım dövmeci ama müşteri almıyor herhalde
O zaman niye söylüyorsun?
Hayır. Sağlık açısından riski düşük yerler açılacak.
İnsanlar ölüyor bunun derdi dövme olmuş 😂
Derdim dövmeci oldu demedim merak ettim ne zaman açılıyor diye
Açılsa ne olur dövme yaptırmak bayağı maliyetli
Gel sen, açılmasa bile döveriz seni)))
Ankaraysa döveriz hocam
Sanmam önemli yerler açılır
cidden nereler acılıyor?
Sanmiyorum onun acilacagini
Dövme ne alaka. 😆
Derdini zkim
Dert demedim merak ettim ve sordum
Merakini zikim o zaman